Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nov automobil je za Srbe misaona imenica  (Pročitano 10207 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
ja ne bih menjao desnu ruku za dve leve nikad.
zivota mi..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
А замисли какви те тек трошкови и јебаде чекају кад купиш половњак. Па кад се после месец дана све крене кварити Smile Купи ово, замени оно код мајстора експерта из блока Smile Плус што сви купују половњаке са великом кубикажом. Па кад дође регистрација ватају се за главу Smile Нека будала из краја купила Крајслер ПТ крузер...као повољно...али зато регистрација 65.000 Smile Нормално...кубикажа 2.200 Smile

Пре две и по године сам купио нов ауто...1.143 кубика, регистрација задњу што сам платио 10.800 динара. Први сервис 3.500 динара (без зајебанције Smile ) други 6.500 Smile И то су били сви трошкови Smile

Ja se slažem s tobom, bolje je kupiti novo pa biti siguran nego se posle non stop drndati, trošiti i nervirati. Meni barem je bolje. Većinu mašina i uređaja koje sam kupovao su bile nove. I uvek bih dobro odabrao i dobro prošao. Malo bih se više isprsio, ali bi se posle isplatilo.
Ali ne razmišljaju svi kao ti i ja, neće, ili i ne može svako da čeka da skupi još kinte pa da kupi novo, nego kupe šta mogu u tom trenutku. Ali razumem i njih jer neki jednostavno ne mogu drugačije zbog okolnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Просечна куповина у Србије је око 4-5 иљада јевра за аутомобил, за те паре добар нов ауто можеш само да сањаш кратко и јасно. Солидног половњака можеш пазарити за те паре итекако.
Иначе не знам само одакле то нон стоп дрндање...мој комшија купио половног сеата ибицу пре две године динара није уложио осим гума и редовних сервиса. Купио га за око 3 иљаде продао пре неки дан за 2500.
Код новог аутомобила можеш да не размишљаш о нечему првих годину дана. Ако се вози просечно по земљи Србији мењање нечега у трапу ти је неминовно.
Лоше гориво уз лоше путеве је погубна комбинација за све осим оне које возе дефендера па их боли кита за рупе по путевима. Код нових се касније манифестује код половњака мало раније  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Znas sta je tu problem Srbin kupi krs za 2 hiljade star 15,20 godina i kaze stalno se kvari,pa normalno da ce da se kvari,to je vise odvozilo svoje,ili kupi neki nov polovnjak,kaze skupi delovi,ili jedan moj drug mastao 2 godine da kupi tuarega,kupio ga,posle 4 meseca ga prodao,sta je bilo,trosi mu puno...znaci kad naprave Q7,da trosi 2 litra,i delovi mu budu kostali kao za Juga mi Srbi cemo biti zadovoljni...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ko vozi kola danas?

Vozi moj sef koji na benzin da 4500 din mjesecno, a na markicu bi dao 3500 pa  eto može sebi da priušti taj luksuz.

Moj auto, stoji ispred zgrade.
S vremena na vrijeme mu promjenimo gume i pokoji dio koji crkne od stajanja i to je to.
Odemo jednom mjesečno ili dva puta u "veliku kupovinu", ljeti do Bosne i u toku godine odemo na 6 puta na jednodnevni izlet - obilazak rodbine - Zrenjanin, Novi Sad, Vršac - ili stade sve 150 km tamo i nazad.

Meni tih 15 000 km potraje 2-3 godine.

Na parkingu ispred zrade, trava raste ispod točkova. Eto koliko se voze i ove komšijske limuzine.

Jad, bijeda i siromaštvo.

A većina tih auta kupljena je 2004 - 2008 kad se mislilo da ide na bolje.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Citat
Ko vozi kola danas?

Вози онај ко има и коме се може. Скоро сваки дан морам У ЗР...да нећу можда аутобусом? Smile
Није исто бити у БГ или у неком мањем месту. У БГ можеш и аутобусом, таксијем плус што се у БГ све може купити у кругу од 100 метара било где да живиш
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa i nije baš da se u BG može lako bez kola. Mogu oni koji žive tamo gde ima prevoza. Drugi ne. Primera radi, ako neko živi u Železniku a radi u Surčinu, koji jesu na udaljenosti od ''svega'' 10 km, njemu trebaju kola. Nema linije koja ih povezuje, prva alternativa - autobus do centra,pa autobus do Surčina bi trajala sat i po, a taksi je preskup.

No stoji to da su kola uvek potrebnija nekome ko živi van grada (bilo gde u Srbiji) nego onome ko živi u njemu. Problem je, i u Beogradu i u celoj Srbiji, to što se nema jasan plan i strategija, nego se sve radi kako ko stigne i kako mu se ćefne. A i trenutno su u modi oni trendovi i filozofije da su automobili uzrok svog zla na svetu i da treba kažnjavati ljude što ih imaju.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2014, 14:18:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ti si sad ovo izdetaljisao,ali nebitno.Koje novo auto?Bentli,Bugati,Ferari?!Pa ne govorim ja o tome.Koliko kosta fiat iz zastave,neka dacia ili nesto slicno?Mogu li za te novce da kupim recimo odlicnog golfa 6,naravno da mogu,pa znas koliko cu da razmisljam sta da kupim?0,6 sekundi.Kazes garancija,pa druze mrzi me da pisem kakve sve ljudi imaju probleme s garancijama i koliko su one podlozne slobodnom tumacenju u ovlascenim servisima.A ovo sto si naveo za delove,pa brate sta cemo sad,bolje auto kosta,ja iskreno nisam imao nekih vecih ulaganja,evo 4,5 godine je kod mene,ako cemo tako gledati,kupih i ja pre par dana filipsove ksenone 150 €,sa ugradnjom preko 200€,sta mi to treba mogao sam stojadina da vozim sijalica za far 300 dinara Smile
Ma idi bre,ti računaš dačiju i fiat punto za nov auto,beži ,to su bre kontejneri. Smile Smile
Ja bi pre vozio golfa starog 10 godina nego novog fiata i dačiju. Smile

I ja sam ti dao lepo poredjenje škoda rapid i polovan Audi A6,dilema izmedju novog i luksuznog automobila.

A i skuplja je polovna golf šestica od novog punta ili dačije.. Smile

A što se tiče garancije,mogu oni d apokušaju da izvrdaju nešto,ali ko je pametan odmah diže frku,pa onda može sve.Da se ne igramo.

Ko vozi kola danas?

Vozi moj sef koji na benzin da 4500 din mjesecno, a na markicu bi dao 3500 pa  eto može sebi da priušti taj luksuz.

Moj auto, stoji ispred zgrade.
S vremena na vrijeme mu promjenimo gume i pokoji dio koji crkne od stajanja i to je to.
Odemo jednom mjesečno ili dva puta u "veliku kupovinu", ljeti do Bosne i u toku godine odemo na 6 puta na jednodnevni izlet - obilazak rodbine - Zrenjanin, Novi Sad, Vršac - ili stade sve 150 km tamo i nazad.

Meni tih 15 000 km potraje 2-3 godine.

Na parkingu ispred zrade, trava raste ispod točkova. Eto koliko se voze i ove komšijske limuzine.

Jad, bijeda i siromaštvo.

A većina tih auta kupljena je 2004 - 2008 kad se mislilo da ide na bolje.

Prodaj auto,ne isplati se održavati i registrovati auto zbog te sitne kilometraže.Ja petnast hiljada predjem za tri četiri meseca. Smile

« Poslednja izmena: 05. Avg 2014, 14:21:09 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
U, jbt... nisam znala da samo u BGD postoji gradski i prigradski prevoz...

Ako neko moze svaki dan iz Mladenovca, Lazarevca, Obrenovca, Panceva da se klima u Lasti, sto ne bi mogao neko ko je na pljuvometar od malo veceg mesta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Пазова село поред БГ... превоз у шпицу на сваких цирка 15 мин, и Ласта и пролазни бусеви. Ар земљишта цца 3000+ јевреја. Шест километара даље друго село, мало скрајнуто са главног, старог новосадског пута... значи буквално... од центра до центра насеља 6-7 километара... прве куће раздвајају 2 километра њива и један надвожњак... али ...превоз... у шпицу на свака два сата, ар земљишта 800 јевреја... у том селу које је аутопутем буквално на 35 км од центра Београда, од кнеза Милоша... дакле село је на пљувомет од БГ-а... ал без аутомобила човек је тамо... па одсечен 
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.