Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nov automobil je za Srbe misaona imenica  (Pročitano 10221 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ko kaze da je polovan auto djubre?Jeste kad je polovan od 30 godina,auto koji je star 2,3 godine je vrhunski automobil sa visestruko nizom cenom,e sad sto je neko kompleksas pa kupi nov(ili mu se moze,postujem i to),a moze da uzme recimo godinu,dve star znatno jeftiniji to je druga stvar...
Razmišljaš samo o trenutku kupovine,kad uzmeš nov auto samo radiš servise i ne razmišljaš,kad uzmeš polovan auto,stiže te niz stvari koje moraš da izmenjaš,to ne pokriva garancija,a delovi za takav auto nema da se kupe za 50 evra.I da bi auto koji je star 3 godine kupio za male pare,naprimer u pola cene novog taj mora da ima bar 200.000 na satu,automobili sa malom kilometražom nisu upošte jeftini,možda 20-30 posto manje od novog.

Nov auto je nov auto,nikad nisam imao priliku da kupim nov auto,kupovao sam automobile od 3 do 7 godina starosti i u svaki sam dao dosta novca za održavanje.Ljudi misle,dobar motor,dobar rmenjač i nema šta.Meni crkne na autu grejač EGR ventila, i začepi mi DPF filter,šteta preko 1000 evra.Procuri jedno jebeno crevo,100 evra.Ode letva volana,cena,ne pitaj,promene delova na trapu,to ne računam,jebene gume 400-500 evra,set kvačila 500-700 evra,...A sve ove probleme ne možeš da imaš sa novim autom,i sve što crkne je pod garancijom i oni popravljaju.

Kad jednom kupiš nov auto,uvek imaš mogućnost da auto posle tri godine zameniš za novi i doplatiš,i uvek umaš nov i pouzdan auto,a neko drugi neka se bakće sa održavanjem i nepredvidivim troškovima.

Ljudi se najlakše upecau na priču tipa,jedan polovni audi A6 2005-2006 2.0 tdi sa 200000km na satu,može da se kupi za 10000 evra,a naprimer nova škoda rapid je oko 13000 evra,sa nekim motorom 1.2 ili 1.4.Audi je za tu škodu limuzina visoke klase i neuporedivo lepši,atraktivniji,bolji u svkaom pogledu,ali isto taj audi je skupa igračka koja ima mnogo potencijalnih mesta koja mogu da isteraju mnogo para iz džepa.Ljudi to neshvataju.Koliko je zameniti set sa duplim kvačilom,to nema šanse da košta ispod 1000 evra,pa ne dao bog da imaš DSG menjač i da počne da zeza,taj audi ima 17 ili 18 inča felne,a gume tog profila nisu ni malo jeftine,a gde je još jedan zimski set,...Sve je skupo,sve košta,priučeni majstori koji jeftino popravljaju to i ne znaju da rade,oni koji znaju da rade nisu uopšte jeftini.

Kad si već spomenuo komplekse,baš se takvi polovnjaci kupuju iz kompleksa,ipak,ako te komšije vide u polovnom A6 znatno više će ceniti nego nekoga ko je kupio novu škodu.

I ne znam što se čude što je pala prodaja,dobro je što je i dvadeset hiljada prodato,običan radnik nema šansu da kupi nov auto.

Kako sa platom od 50000 dinara kupiti auto od 15000 evra.Pička im materina.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2014, 00:42:42 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ерм видиш то може а и не мора да буде случај...нов ауто не значи и бити миран. Не кваре се у неком континуитету, али када се поквари јебе ти и оца и мајку. А није баш све под гаранцијом то је мало лаж иначе  Smile
Знам лика који је пазарио нову 508 па има муке са климом. А чега сам се све нагледао ко ортака у радионици ехеј....
Не може се поредити половњак са новим аутом, али се може пазарити и добар половњак.
Сваки новији ауто је скуп јер је све електроника, нема простих мотора. Мале запремине велика коњажа, већина су турбо мотори итд.
У Срба је потражња за дугом експлоатацијом без улагања а тога нема...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2014, 00:50:56 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne kažem da su polovnjaci loši,polovnjak do 100.000 kilometara je dobar polovnjak,ali takav auto nije jeftin,znaš i sam kakvi se automobili dovlače ovde i sa kakvim kilometražama,čak i ono što sam nabrojao nisu mane auto,nego jednostavno sve ima svoj vek i mora pre ili kasnije  da crkne.A ako neko ima pare i to menja,nema problema,ali većina nema taj novac da adekvatno i redovno održava polovan auto.
I sa novim automobilima su ljudi imali probleme,ali,ipak,garancija je garancija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Знаш како код нас иду гаранције  Smile
Мало ко даје гаранцију на мотор као целину која укључује и целу електронику која регулише исти.
Обично су ту махинације типа гаранција на километражу или године. Онај ко узме ауто а вози га нон стоп може да испадне из гаранције за пола године  Smile
Мој ортак узео Пунтића новог, три године иде у Прељину на сервис и сваки мањи зајеб јер мора због те гаранције. 200 км сваки пут тамо вамо  Smile
Има предности а има и мана.
Још код нас се чека задњи моменат за сервис оно типа 14999км и ајмо мали сервис, па му уље исцепа хидроподизаче, па прође мало прљавштине у регулатор притиска па ово па оно  Smile
У нов ауто мораш да улажеш у редовне ствари мало пре ако нећеш да ти се раздрнда кроз годину дана.
Додуше онај ко приушти нов ауто требало би да има пара и да исти одржава а не да се држи пароле као на половњаку терам док не цркне.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Ti si sad ovo izdetaljisao,ali nebitno.Koje novo auto?Bentli,Bugati,Ferari?!Pa ne govorim ja o tome.Koliko kosta fiat iz zastave,neka dacia ili nesto slicno?Mogu li za te novce da kupim recimo odlicnog golfa 6,naravno da mogu,pa znas koliko cu da razmisljam sta da kupim?0,6 sekundi.Kazes garancija,pa druze mrzi me da pisem kakve sve ljudi imaju probleme s garancijama i koliko su one podlozne slobodnom tumacenju u ovlascenim servisima.A ovo sto si naveo za delove,pa brate sta cemo sad,bolje auto kosta,ja iskreno nisam imao nekih vecih ulaganja,evo 4,5 godine je kod mene,ako cemo tako gledati,kupih i ja pre par dana filipsove ksenone 150 €,sa ugradnjom preko 200€,sta mi to treba mogao sam stojadina da vozim sijalica za far 300 dinara Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Koja bre plata 50.000 Smile Smile Smile

Pa u 30.000 ko otera Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Naravno da je za većinu novo san jer tek kad ga kupiš, tek te onda čekaju novi troškovi i jebade. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali u BGu se više maltene i ne isplati imati kola. Bukvalno kažnjavaju ljude što imaju kola.

А замисли какви те тек трошкови и јебаде чекају кад купиш половњак. Па кад се после месец дана све крене кварити Smile Купи ово, замени оно код мајстора експерта из блока Smile Плус што сви купују половњаке са великом кубикажом. Па кад дође регистрација ватају се за главу Smile Нека будала из краја купила Крајслер ПТ крузер...као повољно...али зато регистрација 65.000 Smile Нормално...кубикажа 2.200 Smile

Пре две и по године сам купио нов ауто...1.143 кубика, регистрација задњу што сам платио 10.800 динара. Први сервис 3.500 динара (без зајебанције Smile ) други 6.500 Smile И то су били сви трошкови Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ko kaze da je polovan auto djubre?Jeste kad je polovan od 30 godina,auto koji je star 2,3 godine je vrhunski automobil sa visestruko nizom cenom,e sad sto je neko kompleksas pa kupi nov(ili mu se moze,postujem i to),a moze da uzme recimo godinu,dve star znatno jeftiniji to je druga stvar...
Razmišljaš samo o trenutku kupovine,kad uzmeš nov auto samo radiš servise i ne razmišljaš,kad uzmeš polovan auto,stiže te niz stvari koje moraš da izmenjaš,to ne pokriva garancija,a delovi za takav auto nema da se kupe za 50 evra.I da bi auto koji je star 3 godine kupio za male pare,naprimer u pola cene novog taj mora da ima bar 200.000 na satu,automobili sa malom kilometražom nisu upošte jeftini,možda 20-30 posto manje od novog.

Nov auto je nov auto,nikad nisam imao priliku da kupim nov auto,kupovao sam automobile od 3 do 7 godina starosti i u svaki sam dao dosta novca za održavanje.Ljudi misle,dobar motor,dobar rmenjač i nema šta.Meni crkne na autu grejač EGR ventila, i začepi mi DPF filter,šteta preko 1000 evra.Procuri jedno jebeno crevo,100 evra.Ode letva volana,cena,ne pitaj,promene delova na trapu,to ne računam,jebene gume 400-500 evra,set kvačila 500-700 evra,...A sve ove probleme ne možeš da imaš sa novim autom,i sve što crkne je pod garancijom i oni popravljaju.

Kad jednom kupiš nov auto,uvek imaš mogućnost da auto posle tri godine zameniš za novi i doplatiš,i uvek umaš nov i pouzdan auto,a neko drugi neka se bakće sa održavanjem i nepredvidivim troškovima.

Ljudi se najlakše upecau na priču tipa,jedan polovni audi A6 2005-2006 2.0 tdi sa 200000km na satu,može da se kupi za 10000 evra,a naprimer nova škoda rapid je oko 13000 evra,sa nekim motorom 1.2 ili 1.4.Audi je za tu škodu limuzina visoke klase i neuporedivo lepši,atraktivniji,bolji u svkaom pogledu,ali isto taj audi je skupa igračka koja ima mnogo potencijalnih mesta koja mogu da isteraju mnogo para iz džepa.Ljudi to neshvataju.Koliko je zameniti set sa duplim kvačilom,to nema šanse da košta ispod 1000 evra,pa ne dao bog da imaš DSG menjač i da počne da zeza,taj audi ima 17 ili 18 inča felne,a gume tog profila nisu ni malo jeftine,a gde je još jedan zimski set,...Sve je skupo,sve košta,priučeni majstori koji jeftino popravljaju to i ne znaju da rade,oni koji znaju da rade nisu uopšte jeftini.

Kad si već spomenuo komplekse,baš se takvi polovnjaci kupuju iz kompleksa,ipak,ako te komšije vide u polovnom A6 znatno više će ceniti nego nekoga ko je kupio novu škodu.

I ne znam što se čude što je pala prodaja,dobro je što je i dvadeset hiljada prodato,običan radnik nema šansu da kupi nov auto.

Kako sa platom od 50000 dinara kupiti auto od 15000 evra.Pička im materina.
Potpisujem.  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Ne bih ja menjao moju 206-icu hdi(zeleno i) sa potrosnjom od 3.7 l na otvorenom za dva x5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Evo prema vecinskom misljenju na bureku odmah je zameni za novu daciu,jesi lud to staro,a i rezervni delovi zamisli kostaju nisu besplatni...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.