Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N96  (Pročitano 60940 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Deinstaliraj PC suite i razne drivere koje si instalirao za USB kabl. Smiley

Instaliraj nanovo, sa diska, PC suite. Kada se instalira, trebalo bi da ti sam izbaci opciju za novu konekciju. Ako to nije slučaj, uđi u PC sute i nađi opciju za povezivanje novog uređaja. (nisam u blizini računara pa ne mogu da preciznije pojasnim gdje je ta opcija)

Slijedi par koraka u prozoru koji se pojavi. Izaberi tip veze. (USB) Telefon nemoj prikopčavati na računar dok to ne bude zatraženo u jednom od koraka.

Kada bude naznačeno da telefon prikopčaš, to i uradi. Izaberi PC sute mod na telefonu, sačekaj da se instaliraju svi potrebni drajveri na PC-u. Aply. OK..... Nema više. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Snasao sam se ja vec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Inache, nema potrebe da se instalira PC Suite, samo utakni kabal u komp i mob, onda u mobu izaberi "Mass storage" kad te pita u kom USB rezimu da radi i u My Computer ces dobiti drajv koji je Mass storage od telefona i josh jedan koji je memorijska kartica koju ubacish u telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Naravo!!
U mom slučaju ima potrebe da se instalira PC sutite. Dobiju se neke pogodnosi i olakša instalacija programa. Mogu na brzaka da se pogledaju sms poruke i notes, sinhronizuju kontakti i kalendar sa računarom itd...
Ako se radi o pukom prebacivanju fajlova u telefon onda je mass storage bolji način povezivanja. Moj subjektivni osjećaj je da je brzina prenosa podataka veća u tom režimu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung I9100 S II, E72
evo nakon dva meseca korišćenja n96 mogu da iznesem sledeće utiske; mob je sa prvom verzijom softvera radio solidno ali je imao bagove na nekim aplikacijama,sa drugom verzijom softvera je već bilo dosta bolje,da bi sa verzijom 12.043 već došao na očekivane standarde za nokia telefone.takođe,što se tiče poređenja sa n95 8gb(njega takođe trenutno koristim),mislim da je generalno gledajući n96 bolji za 5-10%,najviše zahvaljujući veličini mass memorije i mogućnosti proširivosti iste putem memorijske kartice. normalno,postoje i određene mane u odnosu na n95 8gb,kao na primer slabija baterija,lakši rad sa aplikacijama na 95-ici  zbog starije verzije symbiana i još ponešto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6
jesi li uspio da potjeraš Quake II/III na N96?
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung I9100 S II, E72
jesi li uspio da potjeraš Quake II/III na N96?
retko kad koristim mobilni za igrice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
medas, odakle si preuzimao firmware upgrade software?

Trazio sam na google.com, ali se nisam snasao. Ako mozes da mi kazes jos kako se upgraduje, bio bih ti bas zahvalan.

Inace imam telefon mesec dana, potpuno sam zadovoljan, ali ako moze jos bolje da radi ako se upgraduje, onda super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung I9100 S II, E72
medas, odakle si preuzimao firmware upgrade software?

Trazio sam na google.com, ali se nisam snasao. Ako mozes da mi kazes jos kako se upgraduje, bio bih ti bas zahvalan.

Inace imam telefon mesec dana, potpuno sam zadovoljan, ali ako moze jos bolje da radi ako se upgraduje, onda super.

prvi update sam uradio preko Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kablom a zadnju verziju u Alpha copy servisu (ovlašćen uvoznik za Srbiju u Bgd-u).
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 19:02:35 od medas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.366 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.