Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N96  (Pročitano 63018 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iP5
I N95 je bio katastrofa sa prvim verzijama firmware-a, tek je od v.20 postao malo bolji kada je dobio malo vise slobodnog RAM-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung I9100 S II, E72
I N95 je bio katastrofa sa prvim verzijama firmware-a, tek je od v.20 postao malo bolji kada je dobio malo vise slobodnog RAM-a.
slažem se! nokija je lider u mobilnoj telefoniji i dosad su imali sjajnu strategiju tipa doziranog kvaliteta,tj.uvek su im telefoni bili u vrhu i uvek su imali takozvane dečije bolesti u softverskom sektoru a ponekad i hardverski,da bi naknadnim poboljšanjima ti isti telefoni postajali lideri u svojoj klasi.razumem ja da se svaki novi softver mora vremenom dorađivati,ispravljati nedostatke i sl. ali nemogu da shvatim da recimo n96 sa početne dve verzije fw.bude blagi užas,pa da sledećom verzijom bude već puno bolje a da sa ovom zadnjom fon je već po meni br.1 u svojoj klasi(moje subjektivno mišljenje),a sve ovo iz razloga što je n96 ima iza sebe n95 i n95 8gb,od kojih se ne razlikuje baš mnogo(ako se izuzme novi symbian 9.3) !!! 
PS. sličnu taktiku imaju i ostali proizvođači,ali je nokia za dva koplja ispred i "može im se"
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 23:34:57 od medas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia N96 gets an update, too; Firmware reaches 20.050

Nokia (NYSE: NOK) has actually unveiled the updated firmware version for its N96 model before they did the same for the N79 and N85. Yeah, we missed it, but it’s here now, nonetheless.

As usual, the latest firmware fixes many of the known bugs from the previous firmware, ensuring the device is more stable than before. In addition, some of the existing applications are updated, and there are also some new apps included with the firmware upgrade.

For instance:

* Nokia Email client and Mail for Exchange (MfE) is now preloaded on the device
    * Settings Wizard has reached version 5.0
    * Active Standby Email Plug-in is included to show new emails on Active Standby screen
    * Audio Themes are supported
    * Slideshow can be used as wallpaper
    * WiFi Protected Setup
    * Support of IAD (Independent Application Delivery) - allows certain apps to be updated independently over the air.

And the list goes on. You can get the full release log from Spazio Cellulare… As always, we advise you to push the trigger and update your N96.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.28
imam mobilni telefon Nokia N96 i kada ga povezem sa kompjuterom u Mass Storage modu, moj antivirus software (instaliran u kompjuteru; inace Avira AntiVir free) prikazuje da su svi folderi zapravo .exe fajlovi; tj u mobilnom se nalazi virus kako kaze Avira. I iz file managera ne mogu da udjem u foldere na telefonu...

Samo me zanima na koji nacin mogu ovo da otklonim, tj kako da formatiram telefon da se vrate sva podesavanja kao i da se formatira celokupna memorija, a da ipak ne ostetim telefonski software. Ili postoji neki drugi nacin??

Hvala vam puno unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10,
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Meni se to sesava na n95, otkada mi je nasao virus na mem kartici telefona.

resio ovako: virus sam obrisao, a kada povezem comp i tel u data tranfer modu, idem na My computer, desni klik na ikonu mem kartice telefona i Explore. Dalje je sve isto kao u File manageru
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple g-2 mini
format mem kartice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Koliko bi mogao da dobijem za potpuno novu n96-icu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung I9100 S II, E72
Izašla nova verzija fw. 30.033
Po prvi put sa uradio update preko WLAN mreže i sve je prošlo ok! Mislim da telefon radi još brže i da je u tom segmentu sad ispred n95 8gb.To iz ličnog iskustva,obzirom da posedujem oba modela. Još da dodam da prilikom update ništa od podataka iz telefona se ne briše(imenik,sve instalirane aplikacije,poruke,pozivi...) sve ovo ostaje, a što je dosad bilo nemoguće u ranijim modelima nokije,barem onih koje sam ja imao,a veliki je to broj.....
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 01:36:42 od medas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5
Izgleda da novi fw V30.0.33 za N96 ne može da se hakuje pa stoga treba biti obazriv i videti da li se isplati da se apdejtuje telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Danas sam uzeo N 96 a imao sam N95 8gb dugo vremena a pre toga obican N 95 i znam da sam se zaj..... sto sam uzeo N 96. E sad recite mi kakav je ovaj softver 10.065 ? Ako updejtijem na najnoviji verovatno necu moci da ga haknem?

EDIT - Koliko RAM-a ima ovaj telefon posle restarta? Procitao sam negde da ima 30mb slobodno dok moj 95 8 gb ima 90 iako je pun svega i svacega... Da li je to moguce???!
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 19:23:17 od markoms »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.