Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N96  (Pročitano 60944 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Vidite samo koliko ovo gov..o ima rama majko rodjena i to sa naj novijom verzijom softvera 12 Smile Smile

aiii merdžani. N96 jedva može da potjera quake I, a o II i III da ni ne govorim  Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 15:53:54 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Shit, totalni promasaj od telefona.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
zato kada sam ja hteo da uzmem N96 pismanio sam se i uzeo sam N95 8GB i sa njega sacekam N97
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 17:54:03 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Apple iP5
Ovde kazu da treba da ima 45 MB free RAM-a posle restarta, mada je i to malo ako ima 128 MB SD RAM:

"Released a few minutes ago, the Nokia N96 just got its v12 update, to v12.043. See below for any changes or observations. The update's about 3MB over-the-air (a block-patch process using Red Bend's software, as usual, this seems to work really well) or about 120MB via Nokia's Software Update. Comments welcome if you're tagging along too...

The usual caveats apply about backing up before updating (preferably to memory card), but in theory your settings, data and applications will remain intact.

The other usual caveat is about this only applying to SIM-free, non-network-branded devices. Obviously. If your phone is network branded then your update will be along in a month or two....

Main changes for v12.043:

- General operation is faster, smoother and with less glitches (obviously. This is patently mainly a fix-up update - see the comments below for a fuller list)
- Improvements to camera operation (better focussing) and (possibly) to video capture quality, although it's still demonstrably not as good as video capture on the N95 and N82, for example.
- Improved Wi-Fi performance. Connects faster, and Range Improved
- Now 45MB RAM free after boot. (Anyone know what it was before? 45MB doesn't seem enough....)

There's obviously a long way still to go on the N96 though. I had it refuse to recognise a USB connection only two minutes after the update. Sorted by a device reboot, but...

What else have you noticed?

Steve Litchfield"

Izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da li bi mogao neko da mi pomogne sa povezivanjem sa racunarom. Bio bih veoma zahvalan.
Mogu i korisnici N95 verovatno. Ovo mi je prvi Nokia telefon, pa se ne snalazim bas najbolje oko tog povezivanja.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
Da li bi mogao neko da mi pomogne sa povezivanjem sa racunarom. Bio bih veoma zahvalan.
Mogu i korisnici N95 verovatno. Ovo mi je prvi Nokia telefon, pa se ne snalazim bas najbolje oko tog povezivanja.
Hvala.

Ubacis disk koji si dobio uz telefon, citas redom sta pise i ides korak po korak ... previse prosto da bi se moglo objasniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Uradio sam to, hvala ti na ociglednim uputstvima koje sam vec i sam mogao da shvatim.
Mislio sam na neki FAQ, pitanje i odgovor koji moze da mi pomogne, a ne laicki koji sam dobio od tebe.
Pretpostavka je da sam to uradio, vise puta.

Hvala ti, ali nema veze. Snaci cu se vec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Pa ti onda reci sta te konkretno zanima, kakav problem imas sa povezivanjem.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.1b3pr
Uradio sam to, hvala ti na ociglednim uputstvima koje sam vec i sam mogao da shvatim.
Mislio sam na neki FAQ, pitanje i odgovor koji moze da mi pomogne, a ne laicki koji sam dobio od tebe.
Pretpostavka je da sam to uradio, vise puta.

Hvala ti, ali nema veze. Snaci cu se vec.

da bi ti pomogli laicki ili strucnije Smile moramo prvo da saznamo koji je tvoj problem Smile FAQ imas na nokia sajtu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
U pravu ste.

Bio sam na nokijinom sajtu, ali nista nisam pohvatao.

Problem: instaliram ono sto je potrebno, sto se nalazi na disku. Udjem u Nokia PC Suite, povezem telefon, kliknem na povezivanje sa uredjajem, ali ga ne ocitava. Pre toga, kompjuter registruje telefon,ali samo kao unknown device.
Nece da registruje (kompjuter) drajvere sa diska, ili harda, kada pokusam manuelno da instaliram drajvere.
Probao sam na neke druge nacine da se povezem (Sync, Explore... - nista) ali ocigledno da nesto ne radim kako treba.

Probao sam i na telefonu da namestim, ako ima vec nesto. U Sync opciji za nacin povezivanja imam samo Bluetooth i Internet. Mozda cu i na kraju uzeti taj Bluetooth uredjaj, pa necu morati da se petljam sa kablovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.