Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54277 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Za ram memoriju mislim da nije problem... 20 Mb slobodnog prostora na "optimizovanom" OS-u nije malo. Na E61 imam u prosjeku 24 Mb slobodnog RAM-a i nikada mi nije zastopala... (koliko god APP da imam u pozadini)... Ovaj telefon ima jos bolji OS i mislim da nema frke. Malo vas je razmazila ta N70 sa svojim RAM-om. Iskreno i realno - nepotrebnim. Ja ni na 6630 nisam imao problema sa ramom , koristeci ga za sve moguce namjene. Smile Smile
Osim toga mislim da Nokia pravi kvalitetnije E seriju od N serije. Mislim , fizicki kvalitetnije.... A i pojedine "ozbiljnije" opcije koje nisu prisutne na N seriji ugradjuje u E seriju. Zato E seriju sakati sto se tice kvaliteta multimedije.

Ali ipak imam jednu ogromnu zamjerku ovom telefonu.  Slider.  Smile

P.S. Sto se tice 6600 , 6630 itd.... Necu da komentarisem. Imao sam priliku da koristim oba , duzi vremenski period. Svaki je bio , nesto najbolje , u svoje vrijeme i trajali su (i jos uvijek traju) dugi niz godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Iskreno, mene je baš pre par nedelja oduševio lik koji mi je gurnuo laptop na instalaciju a ono ... imao je 24Mb RAM-a ako se ne varam i imao je neki procesor od 100 i kusur MHz ... Win98 šteka ... Smile
Još je hteo i DivX filmove pa ...  Smile Smiley 1 a mi se ovde žalimo na telefone koji su čak snažniji?!? Smile
Šalu na stranu, multitasking je izvanredna funkcija i ako bude tu problema onda džabe stvarno N95 i njegove specifikacije!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hmmm. Ne bi trebalo da ima problema sa RAM-om , po mom misljenju. Ali... O tom' po tom'.
Samo ne znam zasto se narod toliko napalio na N95. Uvijek mi je sumnjivo kad se oko nekog modela digne prasina i uvijek sam bjezao od njih... Umjesto 6680 , 3230 ja kupih ruzni 6630 i.... i pun pogodak.

Po meni je bolji izbor E65 od N95.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
n77 je po meni još i bolji,ali po karakteristikama nije sigurno i,ali je extra phone.Bitno je da je manji od ovog.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Hmmm. Ne bi trebalo da ima problema sa RAM-om , po mom misljenju. Ali... O tom' po tom'.
Samo ne znam zasto se narod toliko napalio na N95. Uvijek mi je sumnjivo kad se oko nekog modela digne prasina i uvijek sam bjezao od njih... Umjesto 6680 , 3230 ja kupih ruzni 6630 i.... i pun pogodak.

Po meni je bolji izbor E65 od N95.  Smile

ma kakav crni e65  Smile Smile Smile da ti nisi neki komicar  Smile e65 nemoze ni da se smesti u ovu klasu telefona
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla es61
hajduk...nešto si se proklinčio od kada si novu pušku (n80) kupio.  Smile
Kupiš E65 i za razliku para kupiš GPS modul... I sve prednosti n95 padaju u vodu. I imaćeš normalan telefon. A ne neko čudo sa svim mogućim opcijama , koje se mogu koristiti 30 minuta ... Pa na punjenje baterije. Smile

P.S. Ja ti kažem šta bi ja kupio... I koju kombinaciju. Bez ljutnje. Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 15:37:14 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
A sorry,zaleteo sam se,sad vidim da je to tvoje privatno misljenje.Ipak zvuci smesno  Smile Smile Smile kupis telefon koji ni nije u toj klasi pa ga budzis,zanimljivo zaista  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja se najiskrenije nadam da nece biti problema sa RAM memorijom zbog dobro optimizovanog sistema..... ali opet....  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A sorry,zaleteo sam se,sad vidim da je to tvoje privatno misljenje.Ipak zvuci smesno  Smile Smile Smile kupis telefon koji ni nije u toj klasi pa ga budzis,zanimljivo zaista  Smile
Duhovito , nema sta.  Smile
O kakvim klasama pricas??

E65 je po meni bolji izbor. A ako ti treba GPS i zbog toga dajes prednost n95 , onda ga samo dokupis. I u istoj su klasi.  Smile
A to sto ti ne mozes da shvatis da neko drugacije misli od tebe i da ima drugacije potrebe i ukus.... To je vec za neku drugu raspravu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Pricam da kad uporedis N95 i E65 to je kao da si uporedio N70 i 3650  Smile zaista smesno-cenim tvoje misljenje,de si ti video da sam te uvredio......

sorry za off
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.