Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54249 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
A sorry,zaleteo sam se,sad vidim da je to tvoje privatno misljenje.Ipak zvuci smesno  Smile Smile Smile kupis telefon koji ni nije u toj klasi pa ga budzis,zanimljivo zaista  Smile
Duhovito , nema sta.  Smile
O kakvim klasama pricas??

E65 je po meni bolji izbor. A ako ti treba GPS i zbog toga dajes prednost n95 , onda ga samo dokupis. I u istoj su klasi.  Smile
A to sto ti ne mozes da shvatis da neko drugacije misli od tebe i da ima drugacije potrebe i ukus.... To je vec za neku drugu raspravu.  Smile

Daj čovek, pa po toj logici lepo kupiš Nokia 6600, dokupiš digitalnu kameru od 5Mpx i eto u istoj su klasi Nokia N73 i Nokia 6600, zar ne?!? Mislim, glupo poredjenje ali dokazuje poentu. Da ne govorim o tome da možeš kupiti univerzalni daljinac na buvljaku i eto .... u istoj su klasi telefoni sa IR i Psiloc Total Ir i onih bez Ir-a .... ili još gore -> kupiš Nokia 6600 digitalnu kameru i Mp3 player sa 1Gb memorije i onda takva kombinacija premašuje klasu Nokie N73?!?
Bitno je valjda da je sve u jednom a ne 100 stvari po džepovima?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jel ste videli na mobilomsvetu oglas neko prodaje za 500e,eto ko zeli da ga uzme nek zove  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
jel ste videli na mobilomsvetu oglas neko prodaje za 500e,eto ko zeli da ga uzme nek zove  Smile
Sreća što tamo samo nuklearke nisu počeli da nude za 500€ u prodaji. Taj sajt baš nikako da malo pokose nadležni od takvih bezveznjakovića koji leče komplekse na njihovim stranama??? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Bobahajduk , @Cigla tel... Sto ne volim ovakve stvari... Na dugacko i na siroko... Al' evo , da pojasnim.  Smile

Iz licnog iskustva znam da Nokia kvalitetnije pravi E seriju telefona. Svaka implementirana opcija je kvalitetnije odradjena na E seriji. O kvalitetu izrade necu puno. Ko se jos zalio na skripanje i pucanje maske , raskliman slider i sl. na E seriji?? ( osim na E70 .... eventualno)... Niko.

Sto se tice samog N95 i citave halabuke koja se digla oko njega , na ovih 57 stranica ( a telefon nije jos ni izasao)...
@Mikele nece praviti problem nedostatak RAM-a , u to sam ubijedjen.  Smile Problem ce praviti slabasna baterija , koja sa svim mogucnostima telefona , nece biti u stanju ni za ispodprosjecnu upotrebu ovog telefona. Problem ce biti i ugradjeni GPS sa Nokia-nim mapama. Nema mogucnosti da se prikaci externi GPS ni mogucnost ubacivanja alternativnih mapa.
Ako znamo da upotrebna vrijednost prosjecnog , pa i boljeg , GPS-a prestaje u Sloveniji.... Da nema detaljnih mapa za ove nase proklete krajeve ni u 10x puta boljim i skupljim GPS uredjajima od ovoga koji je ugradjen u N95.... Onda sta reci...

Ovo je telefon za klincenje po kaficima i nista drugo. Vec vidim scene tipa :
Osoba A : Sta ima taj telefon?
Osoba B : GPS , Blutoth 2 , Mnogo dugmadi , 1000 evra ...itd.  Smile
Osoba A : Daj da vidim.
Osoba B : Nema problema. Samo ne znam gdje se pali a i crce baterija. Smile

Mozda ovo sto kaze cigla tel :"Sve u jednom" ...... E pa Ciglo u ovom slucaju to je sve a nista u jednom za 1000 evra.  Smile  Smile
Ko voli nek izvoli. Po meni je bolje kupiti E65 , dodatni GPS po izboru , instalirati program i mape po izboru.... Ili jos bolje kupiti "pravi" GPS za 300-400 evra (kome treba) a telefon ostaviti za razgovor.  Smile

P.S. Telefon jos nije izasao pa sve ovo treba uzeti sa rezervom.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 17:28:48 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Citat
nokia 6600 je bila negde oko 700etada je imala konkurenciju od simensa sx-1 koji je takodje smatran savrsenstvom....jedina fora je ovde sto n95 nema konkurenciju van nokie,tako da moze da se ne desi da mu pada cena osim ako neko drugi ne izbaci neku mahinu pa da mu da po konkurenciji....

Nije tacno. Sx1 se pojavio mnogo pre 6600, mislim kada i 3650, mozda cak i 7650. SX1 je daleko inferiorniji u odnosu na 6600, pa cak i u odnosu na 3650. 6600 je imao isti status kao sto sada ima n95. Secam se da su meni toliko napunili glavu kako je to nesto neverovatno da sam ja imao u radnju samo da uzmem to cudo u ruku da ga dodirnem. N95 jeste trenutno najbolje sto postoji. Ja samo hocu da kazem da stalno izlaze novi modeli koji pomeraju granice. Fora je u tome sto se te granice previse cesto pomeraju i za godinu ili dve n95 ce da ostane daleko iza tada postavljene granice. Danas svi prave sve i samo je pitanje trenutka kada ce neko da izbaci sve to samo pod drugim imenom. Ako niko drugi, siguran sam da ce nokia sama da izbaci novi model koji ce biti jos bolji, brzi, lepsi i opet ce svi da pricaju o njemu. Evo vec se prica o novom symbian-u, a vidim da se vec i ovde po forumu bune ljudi kako n95 ima malo rama. Pitam se kako to da se novi symbian pojavio bas kada je n95 izasla i nesto ne verujem da se nokiji slucajno provukla greska da stavi malo rama u n95. Sta to znaci? Znaci da ce sada za mesec dana da izadje neki novi model koji ce da ima novi symbian, vise rama, mozda malo bolji display, malo bolju kameru, malo brzi procesor i onda ce svi da se pale na njega i tako dalje. Samo da se razumemo. Ja mislim da je n95 nesto najbolje sto trenutno postoji i veoma rado bih ga posedovao. Medjutim mislim da ne treba toliko dizati u nebesa bilo sta, jer ipak je to samo parce plastike koje ce za par godina zavrsiti u nekoj fioci ili na nekom buvljaku.

Milisave,nemoj da pricas neistine,da ne kazem nesto drugo.Nokia 6600 je izasla na trziste septembra ili oktobra 2003,ne secam se tacno,a sx1 posle odlaganja od par meseci pocetkom decembra iste godine.Govorim o svetskom trzistu.Uporedjujes 3650 i 7650 sa telefonom koji ima jaci procesor (po defaultu radi na 170mhz,ali zbog problema sa baterijom u narednim verzijama firmware-a je downclock-ovan na 120mhz),10mb slobodnog rama (u odnosu na 4mb),sistem dize za 15sec i u svakodnevnoj upotrebi brzi i od 6630 (ne govorim o benchmark programima! vec o subjektivnom osecaju brzine).Ja to znam jer u ovom tenutku posedujem sx1,6630,6600,e61.Govoris o telefonu koji je za razliku od 6600,imao hardwerski mp3,radio,brzi procesor,ali zato sto nije nokia i ima os6.1 nije konkurencija 6600? Gresis silno sinko.A jesi li kojim slucajem cuo za sendoX?? Pocetak 2004? Raspitaj se malo po netu.Trziste postoji i van Srbije,znas?
PS.skidam kapu 0S 7.0,to je ono sto je izvuklo ovaj telefon Smile
Sto se tice teme,ne znam da li je pomenuto ranije,ali procitao sam na mobile-review forumu,iskustva vlasnika n95 i neki se zale (koliko sam uspeo da razumem sa svojim skromnim znanjem engleskog  Smile) da n95 nema zastitu preko ekrana?! Znaci bez plastike  Smile

I koliko programa imas za njega? Sta ja da radim sa procesorom i ramom, kada nemam programe? Symbian telefon bez gomile programa je nista. Za sx1 nema programa ili ih bar ima u odnosu na nokiu u odnosu 1:100. Ne znam tacno kada je izasao sx1, ni ne interesuje me, ali posto sam pratio sve te smart telefone, ukljucujuci i taj sendo, cinilo mi se da je sx1 izasao negde izmedju 7650 i 3650. Ako je on izasao posle 6600, kako ti kazes, onda mi tek taj telefon deluje smesno. Jel on bese imao 4096 boja? Ne znam ni da li je imao kameru. Znao sam sve detalje svojevremeno, ali taj telefon je jednostavno toliko star i prevazidjen da sam vec i zaboravio dosta toga. E da, tu je i ona cuvena tastatura koja nije primenjena nigde drugo osim na njemu. Po svojoj nelogicnosti jedino se moze porediti sa 3650.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@elborashon:
Citat
Nema mogucnosti da se prikaci externi GPS ni mogucnost ubacivanja alternativnih mapa.
Nemoj baš tako?!? Ko kaže da neće moći da se na njemu prikači bilo koji eksterni bluetooth GPS uredjaj ili dodavanje mapa?!?
Citat
E pa Ciglo u ovom slucaju to je sve a nista  u jednom za 1000 evra.
Sada da, ali kada mu se cena bude spustila na 350€ onda će i biti za razmatranje. Dosta smo govorili da je i N80 koštao 1200€ na početku dok mu je danas cena mnogo niža i tek sada ga mnogi kupuju . primera i na ovom forumu.
Citat
Sto se tice samog N95 i citave halabuke koja se digla oko njega , na ovih 57 stranica
Kako i ne bi kada je ovo najsavršeniji Symbian telefon koji se pojavio ako zamerimo ograničenjima u OS-u?!? Specifikacije koje ima su za veliki respekt, onda i nije čudo što ljude interesuje.
Citat
Iz licnog iskustva znam da Nokia kvalitetnije pravi E seriju telefona. Svaka implementirana opcija je kvalitetnije odradjena na E seriji.
Eh sad, ... govoriš baš poput onih koji su kupili telefon i na sav način se trude da ga odbrane i predstave u najboljem svetlu jer ga eto oni poseduju. Ovo što si rekao kao da govori da nećeš telefon zbog tog potenciranja na kvalitetu menjati narednih 3 godine a ne već posle godinu dana kao i ostali ... daj ... videćemo se možda ovde i za godinu-dve, pa da onda komentarišemo ime i prezime modela u tvom potpisu....
Šta sad treba da znači, da se ostali modeli kvare i ne traju dugo, lošeg su kvaliteta?!? Možda onda da kupimo LG ili Samsung ako je tako???
Sve je ovo subjektivno.
Tebi ništa ne klima kod njega, ... meni deluje kao lopata ili reket za stoni tenis ... kao što vidiš, mišljenja se razlikujU! Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
I koliko programa imas za njega? Sta ja da radim sa procesorom i ramom, kada nemam programe? Symbian telefon bez gomile programa je nista. Za sx1 nema programa ili ih bar ima u odnosu na nokiu u odnosu 1:100. Ne znam tacno kada je izasao sx1, ni ne interesuje me, ali posto sam pratio sve te smart telefone, ukljucujuci i taj sendo, cinilo mi se da je sx1 izasao negde izmedju 7650 i 3650. Ako je on izasao posle 6600, kako ti kazes, onda mi tek taj telefon deluje smesno. Jel on bese imao 4096 boja? Ne znam ni da li je imao kameru. Znao sam sve detalje svojevremeno, ali taj telefon je jednostavno toliko star i prevazidjen da sam vec i zaboravio dosta toga. E da, tu je i ona cuvena tastatura koja nije primenjena nigde drugo osim na njemu. Po svojoj nelogicnosti jedino se moze porediti sa 3650.
Moram u postu Nr.2: Smile
Alo ljudi, ja ovde stičem utisak da postadoh branilac ovih telefona iz verzije 9.1 posle takvog kritičara?!?
Ako ja nisam kukao zbog aplikacija nije niko, ali mora se priznati da su se u zadnje vreme pojavile mnoge aplikacije koje su nedostajale. To što neke nisu krekovane ili što većinu treba sertifikovati na 6 meseci više nije ni bitno - bitno je da postoje.
Naravno da ne zadovoljavaju ni 30% od onoga što ja tražim kod jednog Symbian ili ti smart phone aparata i još dugo neću preći na ovaj OS, ali ne treba biti baš tako zatvoren prema njima, naročito prema tehničkim novotarijama koje nudi N95!

Btw. Siemens SX1 se pojavio u februaru 2003 godine! Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 17:34:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Moram u postu Nr.2: Smile
Alo ljudi, ja ovde stičem utisak da postadoh branilac ovih telefona iz verzije 9.1 posle takvog kritičara?!?
Ako ja nisam kukao zbog aplikacija nije niko, ali mora se priznati da su se u zadnje vreme pojavile mnoge aplikacije koje su nedostajale. To što neke nisu krekovane ili što većinu treba sertifikovati na 6 meseci više nije ni bitno - bitno je da postoje.
Naravno da ne zadovoljavaju ni 30% od onoga što ja tražim kod jednog Symbian ili ti smart phone aparata i još dugo neću preći na ovaj OS, ali ne treba biti baš tako zatvoren prema njima, naročito prema tehničkim novotarijama koje nudi N95!

Btw. Siemens SX1 se pojavio u februaru 2003 godine! Smile

Moj post se odnosio na SX1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Moj post se odnosio na SX1.
Smile Sorry, zaneo se ja u raspravu, nisam ni primetio koga si citirao već čitao površno , hehe  Smile Smile
 Smile

« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 17:49:23 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ok, nema problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.