Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54398 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ma nema uopste opticki
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zato ima autofocus i pravi mehanički okidač! Smile Ali ima problema sa balansom bele boje pa sličke izgledaju nekako ružičasto što bi trebalo opet da reši neki novi firmver, jer do sada naravno posle godinu dana najave nisu imali vremena to da odrade! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2, Nokia E72
Nadjoh na expansys-u Nokiu N95 po cijeni od $1,044.95, pa ako je neko zainteresovan...  Smile
Al vjerujem da ce za 2-3 mjeseca cijena biti oko $700, sto je opet preskupo za nas! U svakom slucaju Iphone izgleda kao bolja opcija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung S10 +
Tu su Sarajlije  Smile, A Aga ceka Nedelju ( auto pijacu) da ga kupi  Smile
Moj prijatelj koji radi sa telefonima ga je navodno video (mozda u novinama Smile) i kaze da mu je cena oko 1000 Evra  Smile
Mnogo je brate za jedan telefon dati te pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nadjoh na expansys-u Nokiu N95 po cijeni od $1,044.95, pa ako je neko zainteresovan...  Smile
Al vjerujem da ce za 2-3 mjeseca cijena biti oko $700, sto je opet preskupo za nas! U svakom slucaju Iphone izgleda kao bolja opcija!
Ma kakav Iphone, vodu ne može da nosi ovoj nokiji, još je samo na dodir ... Iphone se može uporedjivati sa nekim UIQ telefonom ili PDA/PPC modelom a ne "smart phone" uredjajem!
Ova nokia ima i bolju kameru i bolji OS koji je bar podržan aplikacijama dok je taj Iphone samo "najava na papiru" bez podrške proizvodjača aplikacija. Gotovo je isto što i neka Motorola sa Linux operativnim sistemom!
Da ne govorim o svemu ostalom što ova Nokia nudi pored tog Iphone koji i ne sanja o tome ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2, Nokia E72
Ma kakav Iphone, vodu ne može da nosi ovoj nokiji, još je samo na dodir ... Iphone se može uporedjivati sa nekim UIQ telefonom ili PDA/PPC modelom a ne "smart phone" uredjajem!
Ova nokia ima i bolju kameru i bolji OS koji je bar podržan aplikacijama dok je taj Iphone samo "najava na papiru" bez podrške proizvodjača aplikacija. Gotovo je isto što i neka Motorola sa Linux operativnim sistemom!
Da ne govorim o svemu ostalom što ova Nokia nudi pored tog Iphone koji i ne sanja o tome ...

Ma jasno je meni da je N95 stroj u odnosu na Iphone, ali licno mi se ne svidja, a i symbian mi je vise preko glave, tako da je po meni Iphone prvi izbor, bar zbog citavog koncepta! Naravno sacekat cu jos testove sa par sajtova, ali ono sto sam vidio do sada sa prezentacije meni je dovoljno. Jer sto se tice kamere, imao sam N73 i mislim da sam ukupno koristio kameru 15 puta, i od toga da sam jednom snimio video, sto znaci da mi kamera na telefonu nije potrebna, pored digitalca kojeg posjedujem!
A sto se tice prosirivosti symbiana i programa za njega, takodje mi je i to dojadilo, jer na svim symbian telefonima sam koristio Quickoffice(prepisivao na fakultetu  Smile), blacklist i onaj program za snimanje razgovora, a na zadnji tel SE P990 sam jedino instalirao par tema, i nista vise!
Svidja mi se i ideja GPS-a ali koja mi korist od njega kad u Tuzli (BIH) nema mapa za njega, a i ne trebaju mi jer znam sve napamet  Smile Eh sad da putujem negdje vani vjerovatno bi i razmisljao o tome ali ovako...
Znaci meni jedino treba neki telefon sa mp3 playerom (na putu fakultet-kuca) i jednostavan telefon kojim cu bez problema (resetovanja, zamrzavanja,...) slati poruke i zvati,a to mi trenutno sve pruza Nokia 6233!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Konacno se pojavila i po online prodavnicama,na ovoj online prodavnici koju ja posecujem,i koja vazi za jednu od najboljih,prodaje samo original i otkljucane telefone,cena n95 je 1189.98 $ ili 891 E.Ko voli nek izvoli Smiley
btw.kome treba adresa na pp  Smile

IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
........891€........
Iskreno, za par meseci će cena sigurno biti oko 600€ pa i manja, ... onda čemu danas kupovati neku kršinu sa 220MHz procesorom iz verzije 9.1 kada se tih datih 350€ mogu ostaviti po strani, uštedeti za 4-5 meseci još 250€ i kupiti fenomenalni N95?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ih cisto sumnjam da ce cena tako lako da mu se obara(gledaj n93),a kad on bude bio na nekih 350evra izacice neka zverina koja ce da ga jede za dorucak i tako u krug  Smile tako da kad neko kaze cekaj neki telefon-to zaista kad se bolje razmisli nema bas nekog smisla(osim ako neces da cekas ceo zivot i koristis eriscsson t65 koji sam ja imao dok sam cekao   Smile  Smile  Smile )
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Nije Cigla tel. mislio da ce cena da mu padne za par meseci na 350€ nego na 600€.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.