Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95  (Pročitano 54524 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
he, meni covek nudi za 700 evra novu, moze da je poruci iz nemacke, ovde je za nedelju dana...
I ti nazivaš "čovekom" onoga ko pokušava da ti uvali mobilni telefon za 700€?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
pa sta ti mislis koliko kosta taj telefon 50 evra pa da mi hoce uvali, uostalom videces za nedelju dana kad dodje kod nas kolika ce biti cena

P.S. ima na mobilnom svetu neki oglasi i cene se krecu od 700 do 1100 evra, pa sad ko voli nek izvoli
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
To na mobilnom svetu sa i ja video pre desetak dana ali mi smrdi na neku prevaru jer se nalaze dva oglasa za n95 700 eura i n73 200 eura Smile.Broj telefona je isti za oba oglasa.
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
he, meni covek nudi za 700 evra novu, moze da je poruci iz nemacke, ovde je za nedelju dana...
I ti nazivaš "čovekom" onoga ko pokušava da ti uvali mobilni telefon za 700€?!? Smile

Čast svima koji mogu da priušte mob od 700 €!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
pa sta ti mislis koliko kosta taj telefon 50 evra pa da mi hoce uvali, uostalom videces za nedelju dana kad dodje kod nas kolika ce biti cena

P.S. ima na mobilnom svetu neki oglasi i cene se krecu od 700 do 1100 evra, pa sad ko voli nek izvoli
hahaha, pa i Ericsson T28 je nekada koštao 1500 nemačkih maraka(to je odgovorno tvrdim bio veći novac nego danas 1500€) ili bolji primer: noviji Sony Ericsson T68 je koštao 900€ i .... nosiš li ga sada i hvališ se kako je to strašna mašina, ili nikakve vajde od njega jer ga gaze modeli koji danas koštaju 50€ novi?!?
Na kraju krajeva i N80 je koštao celih 1200€ i tada se takodje pojavljivali manijaci koji su ga kupovali iz nekih njima znanih razloga pa opet do sada verovatno promenili još tri modela i siguran sam da će kupiti i N95 kako bi bili u trendu ili šta već ... jer kada cena padne onda nije interesantno - kako dokazati svoj status sa telefonom od 330€?!? Smile
Ne može jedan mobilni telefon koštati kao bolji lap-top i neko još tvrdi da vredi te pare(šta on nudi za 700€?!?), ... to je najobičniji luksuz, zabava za imućne i posle svega par meseci ta cena padne i do 50% za nov model dok se posle samo godinu dana od pojave u prodaji isti prodaje za 30% od prvobitne cene nov. Toliko o vrednosti jednog mob. telefona!
Kada bi ovako padala cena evropskim automobilima(pa čak i našem jugu) svi bi vozili danas mercedese! Smile
Edit: by me - uklonjen suvišan komentar kako ne bi doveo do moguće uvrede! Smile

« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 15:12:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
dati 700 evra za telefon cim se pojavi u prodaji moze da znaci samo jedno - zelja da se prikaze u drustvu, kao ''vidi, ja imam ovo a niko ga nema''!
svaki normalan covek, koji zeli ovaj telefon, a nema para za njega, zna da je njegova cena prenaduvana i sacekace da mu se cena stabilizuje jer niko ne moze da me ubedi da jedan mobilni vredi 700 evra.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma previse je 700 jevreja za fon, treba sacekati mesec-dva da mu cena malo padne, bar na nekih 450-500 e.
Obicno su i prve verzije softvera bagovite, tako da se i zbog toga ne isplati kupovati odmah fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma previse je 700 jevreja za fon, treba sacekati mesec-dva da mu cena malo padne, bar na nekih 450-500 e.
Obicno su i prve verzije softvera bagovite, tako da se i zbog toga ne isplati kupovati odmah fon.
Mnogo je i tih 450-500€ tj., nenormalno mnogo. Smile
Kada se govorilo o modelu N80 svi smo želeli isti i svi čekali da cena padne na neku razumnu(sada je pao na 330€) pa se ispostavilo da ima OS koji je polovičan zbog svih tih zaštita, pa kada se i to nekako prebolelo jer se pojavilo par aplikacija onda se ispostavilo da ima bateriju tj., kao da je i nema jer kratko traje i ne zadovoljava ni pola potreba od predvidjenih i na kraju ima i manji ekrančić pa nezgodnu tastaturu tik ispod slajder-a i čak lošiju kameru od N73 modela ....
Bez obzira što je to bio model koji je obećavao i bez obzira što mu je cena sa 1200€ prošle godine pala na 330€ ove godine opet se niko ne ustručava toliko da ga nabavi.
Ista priča će biti(plašim se) i sa modelom N95 kada mu se budu otkrile sve mane.
Da je kojim slučajem danas trenutn njegova cena 300€ ja bih ga i kupio čisto iz znatiželje i zbog specifikacija koje poseduje ali u narednom periodu od godinu dana kada mu cena i bude toliko, da li će biti zanimljiv ili će ga gaziti neki model sa drugim fantastičnim specifikacijama?!?
Ako se bude bar pokazao "normalnim" modelom koliko to Nokia može biti - možda ga i kupim sledeće godine! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
ja bre nisam burzuj pa da dajem 700 evra za telefon... mozda ga pazarim tek kad mu spadne cena na oko 400, jer je to neki moj limit za cenu telefona.
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N80IE Black
Evo na benchforumu videh u vestima da zvanicno izlazi u prodaju po ceni od 550 eura,znaci ni 700 eura nije realno u inostranstvu,ako je tacno ono sto pise,a ako jeste onda je dobro da se saceka malo,jer ce i kod nas do leta doci na takvu ili verovatnije manju cenu,pa ako onda zelite taj i takav telefon slobodno se isprsite i ustedite dotad za njega/nju!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.