Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74709 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia Lumia 1020
Prilično zadovoljan, ne oduševljen. Imao sam sličan telefon i znao sam šta uzimam... Nameravam da u bližoj budućnosti popišem ono što se pokazalo loše u izradi telefona Smiley Očekujem da ću biti mnogo zadovoljniji za par dana kada izađe novi firmware Wink Požurlili su sa ovim poslednjim, pa je prepun bagova. Bitno je da telefon hardverski poseduje sve što bi jedan napredni uređaj trebao, a to sa firmware-om su nijanse Smile

Samo kratko podsećanje da imamo temu gde postavljamo slike sa mobilnih telefona pa bih vas zamolio da poštujete to nadalje da ne bi bilo moderatorisanja i brisanja Smiley
Ta tema je prvobitno bila zamišljena za postavljanje zanimljivih slika sa telefona, nevezano za evaluaciju performansi kamere. Ali nema problema Wink
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC HD2
novi firmware uskoro?nadam se da ce ispraviti neke nedostatke...meni baterija moze oko dan ipo,preko 50 poruka dnevno i normalne price Smile al iskljucen 3g...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia Lumia 1020
Citat: DamianDinning
1st the bad:

I don't think you'll see an update for Christmas :-(

Now the good:

Yes it is intended that there will be further update/s. :-)

The first is planned for early in the new year. Any further update/s are currently unconfirmed schedule wise.

These will be more about improving the product performance rather than new features if you know what I mean ;-)

atb
Trebalo bi ubrzo nakon nove godine Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N86 8MP white
Prilično zadovoljan, ne oduševljen. Imao sam sličan telefon i znao sam šta uzimam... Nameravam da u bližoj budućnosti popišem ono što se pokazalo loše u izradi telefona Smiley Očekujem da ću biti mnogo zadovoljniji za par dana kada izađe novi firmware Wink Požurlili su sa ovim poslednjim, pa je prepun bagova. Bitno je da telefon hardverski poseduje sve što bi jedan napredni uređaj trebao, a to sa firmware-om su nijanse Smile

Ok  Smile Smile Smile videcemo to za software, ja sa ovim nemam za sada problema ali to ne mora da znaci da necu imati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 146
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung TAB P1000
Super je telefoncic, jako mi se svidja, funkcije su ok, software takodje, kamera odlicna  Smile
Nervira me samo veciti problem oko postavljanje wallpapera , nikako nece full screen, uvek mora da bude gore i dole ono od same teme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Probaj programe koji služe za postavljanje wallpaper-a preko čitavog ekrana!

Free Fullscreen Wallpaper

Advanced Theme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N86 8MP white
Nervira me samo veciti problem oko postavljanje wallpapera , nikako nece full screen, uvek mora da bude gore i dole ono od same teme.

To si u pravu. Stvarno su na sve ovoga puta mislili, sve dodatke za sva sitna i detaljna podesavanja su ubacili ali ovo im je izostalo!!! I iskreno ne svidja mi se sto nije ostao onaj klasican ulaz za punjac nego su ga sada stavili da bude na usb  Smile Smile

Verovatno ste primetili onu malu lampicu koja stoji pored mesta za usb tj mesta za punjenje! Jednom mi je zasvetlela kad sam hteo da prikopcam punjac i to je to, kasnije nije svetlela ponovo ni jednom ili ja mozda nisam primetio....  Cemu ona sluzi  Smile ?

« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 14:42:29 od 300! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 1020
Trebala bi da svetli dok se baterija puni i da se ugasi kad je puna...Ali svaka verzija firmvera ima neki drugačiji problem sa ovim pravilom Smile  U mom slučaju, bag se pojavi kad na punjenje stavim ugašen telefon, a onda ga upalim. Telefon je i dalje na punjaču, ali lampica prestane da svetli. Jedna od stvari zbog koje čekam novi firmver Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N86 8MP white
Evo testiram sve varijante sa tom lampicom i desava se ista stvar kao i tebi. Kad ga prikopcam na punjac dok je ugasen, krene da se puni ali lampica NE svetli. Upalim ga dok je na punjacu, lampica i dalje NE svetli. Istekam punjac dok je tel upaljen i kad ga ponovo prikljucim na punjac lampica svetli!!! E  sad dali tako treba ili je to do firmvera to vec nisam siguran  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia Lumia 1020
До фирмвера је, нема логике да тако нешто ради намерно Smile
Ваљда ће овај пут заправо тестирати фирмвер пре него што га пусте у оптицај Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.