Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74712 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia Lumia 1020
Otpočetka je malkice bio raskliman i ostalo je na tome...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC HD2
slajder je klimav malo,a ispao mi je 2 puta,na beton,bez vecih ogrebotina,za divno cudo..ipak je kolko-tolko izdrzljiv..zna li se kad ce novi firmware??jer sigurno je da ima dosta stvari da se ispravi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC HD2, Nokia E72
Kod mene je slajder bio super kad je tek dosao, nije bilo nimalo klimanja ali nakon nekog vremena se prilicno razglimao sto se primjeti tek kad se zatvori telefon dok je prilicno cvrst kad je otvoren.
Jucer sam uradio update na v20 i dosta mi je brzi telefon, a brze i reaguje kad se zarotira tako da za sada nemam nikakvih prituzbi ;-)
Uskoro stize N900 tako da ce ovaj na klupu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aha,provalila sam da se slova poremeta kad je otvoren poklopac od kamere! Inace otvaranje i zatvaranje poklopca kamere kad se zacrni, nista ne pomaze.  Moram da iskljucim i ukljucim telefon,onda pocne normalno da radi,mada se desava da se opet slova poremete.  Inace,i resetovala sam ga, i updateovala softver isl. ,al ne vredi.  Izgleda da ce morati na servis.  Hvala na savetima u svakom slucaju  :wave:
A sto se tice slajera, za sada nema problema,mada su senzori bas osetljivi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N86 8MP white
Citat: Moby777 link=topic=459683.  msg7679691#msg7679691 date=1256386666
Ništa, ljudi, ja prodao svoju zbog problemčića nastalih i opisanih u postovima poviše ovoga.  
Sada mi je žao jer sam kupio Office, Weather i SlovoED, platio ih iz svoga džepa.  .  .  
Ali, opet, prečudan problem.  

Imao sam identican problem kad sam kupio N95 i nije bilo sanse da se popravi pa sam ga takodje prodao  :( Tako da to sve zavisi od telefona do telefona i ne treba se plasiti toga sto se tice konkretno za N86 jer jednostavno svakom modelu se to moze desiti.  

Ja sam pre neki dan kupio N86 White i stvarno sam prezadovoljan i izgledom i funkcijama ali naravno treba jos vremena za konacni sud.   Bas cu vam javiti sa kojom verzijom software mi je stigao posto vidim da je vama to bas bitno ovde.   Citajuci ove postove vidim da nisu bas svi prezadovoljni ovim telefonom ali nadam se da ce se to promeniti.   Slajder mi se cini da je bas jak i kvalitetan i iznenadjen sam da vam se tako rasklimao  :(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N86 8MP white
Proverio sam verziju softwera i imam  v20. 115
Nego. . .  Cujem da je pozeljno iskljuciti opciju "brething" da bi baterija duze trajala? Jel to istina, jer meni je bas simpaticno kad je to ukljuceno, ona tipka za meni kad treberi telefon stvarno kao da diše  Smile  Koliko vama baterija traje? Ja sam npr iskljucio 3g mrezu bas da bi mi duze trajala baterija!
I jos nesto, cujem da nekima FM transmiter ne radi  jer navodno nije ukljucen za nasu zemlju???  Smile  Meni radi odlicno i bez greske!!!
« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 11:10:54 od 300! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Okačite par slika napravljenih sa N86, da vdimo kameru 8mp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia Lumia 1020
Proverio sam verziju softwera i imam  v20. 115
Nego. . .  Cujem da je pozeljno iskljuciti opciju "brething" da bi baterija duze trajala? Jel to istina, jer meni je bas simpaticno kad je to ukljuceno, ona tipka za meni kad treberi telefon stvarno kao da diše  Smile  Koliko vama baterija traje? Ja sam npr iskljucio 3g mrezu bas da bi mi duze trajala baterija!
I jos nesto, cujem da nekima FM transmiter ne radi  jer navodno nije ukljucen za nasu zemlju???  Smile  Meni radi odlicno i bez greske!!!
Breathing verovatno minimalno troši bateriju, ipak je to jako slabo svetlo koje zatreperi jednom na više od 5 sekundi... Baterija pouzdano može da traje 1 dan (što mi nije bio slučaj sa ostalim symbianima), a za drugi dan je već nesigurno dal će izdržati Smiley 3G ne isključujem pošto hoću brži net.
Ako ti je otpocetka radio FM transmiter, znaci da telefon nije za nase trziste bio, nego da ima neki drugi product code. Ja sam svoj kod (kao što sam već napisao) promenio, pa zato sad mogu da koristim transmiter.

Okačite par slika napravljenih sa N86, da vdimo kameru 8mp  Smile
Na prvoj strani sam postavio par slika na kojima sam isprobavao blic. Uglavnom imam slike ljudi, a to neću da postavljam. Evo nešto što mogu da iskopam...nemam pejsaže. Fajlovi su veći pošto postavljam originalnu rezoluciju (naravno) da biste mogli zumirati.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

09122009352.jpg
(1141.6 KB, 3264x2448)
10102009197.jpg
(1494.62 KB, 3264x2448)
16092009114.jpg
(1609.85 KB, 2448x3264)
17102009214.jpg
(1677.39 KB, 3264x2448)
18112009342.jpg
(1564.17 KB, 3264x2448)
27092009130.jpg
(1110.15 KB, 3264x2448)
« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 18:04:02 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N86 8MP white
lukpot  Smile hvala na brzom odgovoru...
Ja sam mozda malo dosadan ali bas me zanima neki tvoj konacni sud za ovaj telefon s'obzirom da ga imas maltene od kada je izasao i do sada bi mogao sa sigurnoscu da kazes dali si zadovoljan ili ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Apple iP5
Samo kratko podsećanje da imamo temu gde postavljamo slike sa mobilnih telefona pa bih vas zamolio da poštujete to nadalje da ne bi bilo moderatorisanja i brisanja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.485 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.