Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74635 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ako ti je ugašen AGPS, onda verovatno treba dosta dugo da nađe satelite
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
dali je pronacen nacin i hak za najnoviju verziju za N86 8MP
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 14:57:17 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ne...i nema ga na vidiku
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
To me zagrizuje jer to pokazuje da i za N97 v20 bice cekanje za neki novi nacin Hakovanje ...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
HTC HD2, Nokia E72
Problem je bio u a-gpsu jer nije mogao bez njega da locira satelite, ili mu je trebalo dugo vremena.
A interesuje me problem vezan za update jer sam promijenio product code (prvo stavio onaj balkan indigo pa onda euro1 verziju) ali mi nsu a i kad idem preko telefona pokazuje da nema novog softvera (kod mene v11).
Kad odem na nokia stranicu i upisem ova dva product coda, psie da je v20 dostupan za skidanje???
Ne zanm u cemu je fazon i kako da skinem.
Telefon je kupljen u americi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
HTC HD2, Nokia E72
Pokusao sam sa promjenom vecine kodova ali jos uvijek nema novog softvera za moj telefon! Ne znam u cemu je problem jer NSS promijeni kod uspjesno ali update preko OTA a i NSU pokazuju da nema nove verzije. Citao sam da je v20 bila nesto kao beta verzija pa je moguce povucena....

U zadnje vrijeme mi telefon postao spor, iako sam instalirao samo par programa i to na d disk, efekti tema su iskljuceni od pocetka, ali mi je spor kod pisanja poruke, koristenja kamere, pa sam morao i senzor za rotaciju da iskljucim. Sto se tice rama, konstantno je 45mb jer sve programe u pozadini gasim, ali opet mi radi sporo.

C disk mi prikazuje 32 mb slobodnog prostora, iako na njemu nisam nista instalirao a i file  browser pokazuje da nema nista veliko na njemu, najveci su cache i temp direktorij, po 3mb, pa zna li neko do cega je, kako da vratim ostatk prostora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia Lumia 1020
Pokusao sam sa promjenom vecine kodova ali jos uvijek nema novog softvera za moj telefon! Ne znam u cemu je problem jer NSS promijeni kod uspjesno ali update preko OTA a i NSU pokazuju da nema nove verzije. Citao sam da je v20 bila nesto kao beta verzija pa je moguce povucena....

U zadnje vrijeme mi telefon postao spor, iako sam instalirao samo par programa i to na d disk, efekti tema su iskljuceni od pocetka, ali mi je spor kod pisanja poruke, koristenja kamere, pa sam morao i senzor za rotaciju da iskljucim. Sto se tice rama, konstantno je 45mb jer sve programe u pozadini gasim, ali opet mi radi sporo.

C disk mi prikazuje 32 mb slobodnog prostora, iako na njemu nisam nista instalirao a i file  browser pokazuje da nema nista veliko na njemu, najveci su cache i temp direktorij, po 3mb, pa zna li neko do cega je, kako da vratim ostatk prostora?
Postoje i skriveni programi koji se ne vide u task manageru, ko zna da li je još nešto upaljeno...
I ja imam problem sa manjkom prostora na C (samo 15MB), ima više razloga za to. Npr, internet browser smešta cache na memoriju telefona, to ćeš osloboditi ako obrišeš privatne podatke preko te aplikacije. Zatim se ngage aplikacija instalira na C i ona dosta zauzme, a mislim da je isti slučaj i sa OVI maps. A to što ne vidiš preko file managera gde nestaje taj prostor je zato što postoje sistemski folderi kojima ne možeš da pristupiš
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo da napomenem da nisam neki tehnicki genije i da se moji problemi mozda sastoje u nekoj od osnovnih opcija koje treba da promenim, a ne znam, ali u uputstvu nisam nasla resenje.
Moja Nokia n86 8mp baguje sto se tice kamere i pisanja poruka,slova i brojeva uopste, a kupljena je pre 10 dana.  Problem je u tome sto nekad kad ukljucim kameru,uopste nemam sliku, tj. sve je crno i posle par minuta se pojavi natpis: "Doslo je do neocekivane greske, iskljucite, pa ukljucite uredjaj".  Kad to uradim,kamera proradi,al se posle isto to desi.  A to iskljucivanje i ukljucivanje nosi novi problem, jer svaki put mi se pojavi problem sa slovima, npr.  stisnem taster za r ispadne p p p, ili g ispada tg, t takodje tg, a t9 je pritom iskljucen.  Isto vazi i za brojeve pritisnem 3 izadje *, 0 izadje 07 itd.
Najcudnije mi je to sto se posle nekoliko sati sam od sebe ispravi i mogu normalno da kuckam.  
Ima garanciju 2 god. tako da nije problem da se odnese na popravku, ali mi nije jasno kako telefon od 400e moze da ima takve bagove,posle nedelju dana koriscenja! :boxing:
Ako neko zna nesto o ovome, bila bih mnogo zahvalna ako bi podelio samnom  :help:  :cry:   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia Lumia 1020
Čudno... I meni se desi ponekad da bude samo crno kad otvorim kameru, ali ponovno zatvaranje i otvaranje reši stvar. Ovo sa brojevima mi se nije dešavalo. Možeš da odradiš hard reset (biće sve obrisano sa telefona), pa da vidiš kakvo je onda. Mada je moguće da će biti potreban servis.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC HD2, Nokia E72
Probaj skinuti novi softver, evo sad dostupan i ota, i preko ovi suita  Smile
Al je preko ota (over the air) tezak samo 7mb i ostane sve na mobitelu netaknuto, a kad se preko racunara apdejtuje onda sve ode s mobitela i jos je tezak 140mb!

Kakvo vam je stanje sa slajderom? Mene vec pocinje pravo nervirati jer se puno rasklimao a tek mu je mjesec dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.