Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74605 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Hakujte telefon pre update-a ako ste to ikada planirali. Od verzije 20 hakovanje putem HelloOX-a neće biti moguće.

Cek malo ako sam te dobro razumeo .

Znaci:
1.Da se Hakuje
2.Da e Updetuje na novu verziju 2.0
3.Dali posle updetuvanje telefon ostaje Haknut  Smile

Ovo Malo mi doge nepoznato jer posle Update dosad nije ostalo Haknut telefon,a ako ovo Funkcionise onda nikad ne sme da se Formatiruje Telefon jer opet ce da uzgubi Hak
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 08:12:14 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ne mogu ništa 100% da potvrdim pošto nisam sam probao, ali da, da bi imao hakovan firmver koji ne može da se hakuje, treba hakovati prethodni, pa onda update-ovati. Moguće je da sa ovim novim firmware-om ni to neće biti moguće. I isto si u pravu za formatiranje, time bi se gubio hak.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla like
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Sva sreca sto jos postoi nacine kako da se uzme sertifikate,Jer bes haka a sa sertifikat sve ce da moze da se instalira,a kada bi nije se moglo naci sertifikat e onda Symbian ostace osakacen i nefunkcionalan.Cudim me kako li Razmisljaju ove od Nokia i Symbian sa ovim zastitom zar ne prate forume po netu misljenje ljude koje koriste njihove telefone a takoge i imaju nemilosrdne konkurencije i doba na mnoge nove OS telefone WM,Apple,Androit,Maemo i dr.a takoge sve ove hakere koje uspevaju da najdu nacin da Hakuju SW mozda zasluzne 50% od prodaju Nokia Symbian telefone jer ako nije bilo nacin da se hakuje onda nikad ne bi kupio Symbian Telefon
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 16:51:57 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ma većina korisnika ne zna ni program da instalira, a da ne pričam o hakovanju Wink
Ako i propadne symbian, ne verujem da će zbog toga...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Danas sam updejtovao direktno sa mobilnog preko wireless-a,ali dobio sam verziju 11.043 ,ne verziju 20.....,prije verzija mi je bila 10.043
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Možda imaš neki specifičan firmware od operatera, pa još nije izašla nova verzija za tvoj product code...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Konacno sam malopre updejtovao na verziju 20......,ali preko kabla sa nokia sajta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N86
pozdrav svima!  @lukpot   jel imas u novoj verziji softvera omogucen fm transmiter ????posto sam citao negde da u novom softveru sa balkan kodom nepostoji opcija fm transmiter...ja trenutno imam novi softver ali nije balkan kod pa se sad dvoumim zbog toga kad mu promenim u balkan kod dali cu imati fm transmiter?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
pozdrav svima!  @lukpot   jel imas u novoj verziji softvera omogucen fm transmiter ????posto sam citao negde da u novom softveru sa balkan kodom nepostoji opcija fm transmiter...ja trenutno imam novi softver ali nije balkan kod pa se sad dvoumim zbog toga kad mu promenim u balkan kod dali cu imati fm transmiter?????

FM predajnik radi odlično, mada nije ni to prošlo bez problema. Naime, telefon sam dobio bez te funkcije. Zašto? Pa...Srbija uz još par država mora da se pravi pametna i da zabrani bilo kakvo emitovanje radio talasa u tom spektru. http://europe.nokia.com/get-support-and-software/fm-transmission
Zato sam morao da promenim product code iz 0580491: BALKANS No FMTx Indigo u 0580451: BALKANS Indigo i ažuriram firmware. Nakon toga se pojavio u meniju.

Znači nema veze sa starom/novom verzijom firmware-a, nego sa kodom koji izabereš. 0580451 ti treba
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Meni još uvijek neće updateati novi soft iako piše na službenim stranicama Nokije, još od jučer da je dostupna nova verzija za Balcan code.
Danas čitav dan ništa. Preko zraka-niti čuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.