Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N86 8MP  (Pročitano 74542 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ispala mi šolja kafe na ekran. Nije nešto ali se vidi da je staklo. Tako da sam, unatoč razočaranju, ugodno iznenađen da Nokia ne radi više samo plastične igračke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
Rekoh da ne može još preko kompjutera da se updateuje, nego samo direktno preko telefona, ali će i preko kompjutera biti omogućeno ovih dana.
Ako i sa drugim telefonima krči onda jeste do mreže, ali je u suprotnom definitivno defektan telefon.
I moj je made in China. A defekt koji je meni zapao je ulazak prašine ispod stakla u gornjem desnom ćošku. Neki se žale na internetu za isto to, ali izgleda da većina nema taj problem. Gledao sam da li prašina ulazi kroz slušalicu ili pozadi kroz šinu od slajda. Iritira dosta, obično se ne vidi(samo pod određenim osvetljenjem), ali smeta kad znam da tako stoji prašina tu. Verovatno ću kad se još nakupi odneti u servis da očiste, evo slikao sam to o čemu pričam.
Slomi staklo kao ja, posle neces imati prasine, platis 70 evra i prasina nestala  Smile

Hehe, meni je isto staklo napuklo pa ću morati dati promijeniti. Kažeš 70 eura? Malo je skupo, bemu! To si pretpostavljam, dao u ovlašteni servis da zamijene?
Ja sam zadržao onu prozirnu foliju preko ekrana koja se dobije tvornički nalijepljena pa valjda ona štiti od prašine, a inače mobitel nosim samo u etuiju.
da ovlasteni servis za Nokia telefone u Zagrebu MOBIS ELECTRONIC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Nažalost, sramota da gotovo čitav Balkan ovisi o samo jednom ovlaštenom servisu.
Malo mi je laknulo kada sam na američkom forumu pročitao da za čitave SAD postoje samo dva Nokijina servisa i to u nekim vuko*****ama.

Inače, evo će sedmica otkako je pušten novi softver, a ja ga ne mogu skinuti jer mi javlja da nema novih nadopuna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
mozes kupiti prednju masku ne ebay.com kosta oko 25 dollara, pa menjaj sam ako mozes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mozes kupiti prednju masku ne ebay.com kosta oko 25 dollara, pa menjaj sam ako mozes

Ne bih, hvala. Gledao sam rastavljanje N86 i vidio da se ta maska (maska od slajda) može skinuti tek kada razvališ čitav mobitel Postoje dva šarafa koja se nalaze po sredini slajda i nemoguće ih je odšarafiti bez rastavljanja doslovno cijeloga mobitela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020

Ne bih, hvala. Gledao sam rastavljanje N86 i vidio da se ta maska (maska od slajda) može skinuti tek kada razvališ čitav mobitel Postoje dva šarafa koja se nalaze po sredini slajda i nemoguće ih je odšarafiti bez rastavljanja doslovno cijeloga mobitela.
I ja mislio da otšrafim 4 šrafa sa dela sa ekranom(pošto su krstasti, za razliku od onih ispod poklopca baterije) da bih očistio prašinu, ali me obeshrabrio klip kad sam video da su kablovi prikačeni za tu gornju masku, ne bi bilo samo skidanje...a ne bih da polovim telefon da bih sve to uradio Smiley

IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24

I ja ne bih,kad sam gledao snimke,bolje 70 evra nego 400 kolko sam platio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Hakujte telefon pre update-a ako ste to ikada planirali. Od verzije 20 hakovanje putem HelloOX-a neće biti moguće. Koliko sam razumeo, hakeri će morati da nađu neki potpuno drugačiji od onog koji koristi HelloOX za buduće firmware-e.
Meni ostaje da čekam taj novi način Smile

Citat
Helloox WILL NEVER BE ABLE to hack N86 new firmware! Nokia fixed the hole in system security that gave us the possibility to grand us accesss to system folders. I suppose the next firmwares for any symbian phone will have the same problem. WE STAND ON THE EDGE OF COLD WINTER FOR SYMBIAN HACKING. Until somebody will invent some new way to hack. But it can take even months... Or more.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC One X
Do sada su uvek pronašli način... I sad će Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ne sumnjam, samo je pitanje da li će to trajati duže ili kraće Smile
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.