Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292027 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
"telefon koji na nsebi nema nijednu novu tehnologiju"
Smarate vishe sa ovakvim komentarima,iz svih vas progorava Cigla.tel. budite svoji i toliko pametni da kazhete neshto novo a ne da natrpavate temu istim prichama.
Pa sta bi ti da ti kazem.Jer imam ja neki razlog da lazem ljude ovde?Nisam vlasnik n73,al posto ga ima moj drugar,svaki dan mi je u rukama=a to je jako slicno ko da sam vlasnik.Rekao sam 100 puta i ponavljam,dobra kamera,odlican ekran,a za ostalo se moze raci da je stvarno uzas(dzojstik,tastatura,maska)...i aj sad da vidim ko od vas ce da kaze da ja nesto lazem i da govorim pod necijim uticajem  Smile i stvarno je mazanje ociju ljudima da pricate kako je N73 nedaj boze najbolji telefon na trzistu  Smile to je smesno za ljude koji se barem malo razumeju u oblast mobilnih telefona  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 8600-luna, N-95
ejj ljudi moze li da mi neko kaze kako se inace krecu cijene oklopa za N73 ????  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung GS3
ad19sa prochitaj shta pishe na 100-toj stranici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 8600-luna, N-95
eee stari kad bi ja znao kako se krece tecaj mozda bi znao mozes li mi rec koliko je to u eurima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung GS3
Negde oko 25 eura...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 8600-luna, N-95
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Sensation Z710e
a sta ako ja kazem da sam ja uporedjivao snimke i da je snimak na N70 bolji ?
dokazi da je bolji na N73....
Moze! Samo da sontam neki softver sa kojim cu iscupati frejm is videa! Postavicu ti hrpu screenova kojima cu potkrijepiti svoju tvrdnju!
Inace citao sam test (N70 vs. N73) koji ste ti i tvoj kolega napravili i taj test sam vec prokomentarisao i nebih da se ponavljam. OK ste vi to probali ali amaterski brate previse. U svakom slucaju pohvale za vas trud (ozbiljno mislim Smile  Smile ).
Inace cak je i video koji je n73 napravila i veci za nekih 1.2MB (jedan je od 4868KB a drugi 3692KB) a videi su identicni. U stvari N70 ima 2sec duzi video zapis. Vidjecete.  Smile

EDIT: Ajde vec ako se ja mucim i ganjam dokaze, daj se i ti malo namuci pa i ti nama dokazi obrnuto (da je video sa N70 bolji od videa sa N73) a nemoj samo tvrditi u prazno! Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 13:13:28 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja sam imao n70 i 5 puta je bolji n73 od njega

svaka cast na tako preciznom poredjenju - N73 je pet puta bolji od N70 !
ovakve izjave necemo prihvatati... ako kazes da je bolji - dokazi!

vbjelic, sto se tice testa koji smo lukpot i ja radili..... mozda i jeste bio amaterski ali bili smo ograniceni vremenom..... sto samo isprobali i istestirali, mi smo i napisali! ako imas vremena i volje za neki ozbiljniji test, ozbiljnije poredjenje, i ako imas oba mobilna telefona, mogao bi da odradis jedan Wink
malo mi je komplikovano sad da uporedjujem video sa N70 i N73 jer trenutno nemam nikog u blizini sa N73! mada, video koji ces ti postaviti (video sniman sa n70 i n73) ce dokazati koji tel pravi bolji video, ne znam da li ima potrebe da ja posle toga jurim da bih dokazao ono sto bi ti tvoji video zapisi dokazali....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
ja kazem da Cigla lepo zatvori ovu temu,jer ovaj lik Vbjelic ne da je bezobrazan i laze,nego je to sramota  Smile a jos drugima to govori.Tvrdim da N73 nevredi te pare koje si dao za njega Vbjelicu.Procitaj  komentar ispod mog avatara i bice ti jasno u kojoj si situaciji........
Smile Moje iskreno izvinjenje ako sam te uvrijedio!
Mikele ne sikiraj se. Ne doticu mene ovakvi likovi. Smile
Evo shotove sam napravio i jos samo da nekako smanjim video zapise pa kacim. Mogu vam reci a sam se pomalo razocarao Smile jer sam mislio da je mnogo veca prednost N73  u odnosu na n70, a ono samo nijanse su u pitanju. Primjetna je razlika u velicini fajla, sto mi nije jasno jer N70 je snimio video(352x288 sa 14.406fps u trajanju od 52sec) i tezak je 3.694.592 bytes, a N73 ima video 352x288 sa13.413fps koji traje 48sec a tezak je 4.870.144 bytes! Smile
Koja li je ovo matematika?

EDIT: Zasto bi zatvarao temu? Smile Pa vi cim naletite na neistomisljenike i ljude koji misle drugacije od vas a suprotstave vam se odma daj da brisemo i da zatvaramo teme! Ne radi se to tako ljudi. Mlatimo se argumentima ali obostrano. Nemojte samo od mene traziti argumente a vi da sjedite skrstenih ruku i potpucavate! Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 16:02:42 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
nemoj smanjivati.... postavi na rapid recimo....
i opet, mislim da necemo nista dokazati, jedino da su jako slicnog kvaliteta.... nema pobednika!

necu je zakljucati, samo bez vredjanja  molim  Smile

edit: na ovoj strani vec imamo klipove snimljene sa n73 i sa n70!!!
http://forum.burek.com/index.php/topic,54365.680.html
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 16:12:19 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.