Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 310147 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Mobis Prodajno pakovanje:
Nokia N73
Nokia baterija BP-6M (1100mAH)
Nokia punjač AC-4
Nokia adapter za punjač CA-44
Nokia Classic Stereo slušalice HS-23
Nokia kabl za povezivanje CA-53
Traka za nošenje oko ruke i tkanina za čišćenje sočiva
CD-ROM: Nokia PC Suite & Adobe Photoshop Album Starter Edition
Korisnička dokumentacija: Uputstvo za upotrebu, Uputstvo za pokretanje, Uputstvo za povezivanje & Opis dodatnih aplikacija

Telefon Nokia N73 možemo posmatrati kao pokušaj Nokie da izbaci "sve u jednom" , do sad smo imali muzičke 3250,n91- pa foto n90,n93 , ovim modelom Nokia cilja na široku publiku i po trenutnim prodajnim rezultatima N73 ubedljivo vodi.

Nokia je navela ovo kao dobre strane:

High-class display
veoma funkcionalne tasrere
Symbian S60 3rd edition
Active stand-by mode
3.2 megapixel camera with Carl Zeiss optics
druga VGA camera za video pozive
UMTS podrška
Infrared
Bluetooth
USB Mass Storage
odličan web browser

mi ćemo ukratko zameriti  sledeće:

očajna prednja maska
neudobna i mala tastatura
isporuka bez memorijske kartice
očajna izrada džojszika
nema Wi-Fi
Web browse neradi u  landscape modu
Alarm clocktotalno nefunkcionalan - bez mogućnosti ponavljanja

Naravno ovo gore se odnosi na telefon bez ubačenih aplikacija - kojih uzgred rečeno još uvek nema ni približno kao za os 6,7,8-

moje lično iskustvo se svodi na sledeće:

kupio sam ga verovatno zbog toga što sam zaljubljenik u nove tehnologije (svih vrsta) ... pa jedva čekam da se pojavi nešto novo

Ekran - to je dosad nešto najbolje što sam video kod Nokie
Zvuk spoljašnji - izuzetno glasan stereo zvuk dosad najbolji (pored 6233)
Zvuk plejera je nešto najbolje što sam čuo na mobilnom telefonu - odlične funkcije i još bolji zvuk
Memorija - interne dovoljno (oko 45 mb) ali ram memorije za trećinu manje nego kod N70 i to je već problem , zna se desiti da izbaci "memory full-please close some apps"
Memorijske kartice su svetlija strana jer Mini-SD je najjefinija kartica (Kingston 2GB = 2.300 dinara)
Baterija je odlična i drži 3 dana uz dosta razgovora (uz slušanje muzike i dosta fotografisanja - 2 dana)
i na kraju zaista lep dizajn
Moje lično nezadovoljstvo se svelo na loš kvalitet prednje maske- tri puta je pucala (konačno smo ustanovili da joj brisanje alkoholom ne prija-nagrize ćoškove i prosto se rascveta) i nedostatak aplikacija koje su mi mnogo značile na N70

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC00467.JPG
(138.54 KB, 640x480)
DSC00471.JPG
(149.14 KB, 480x640)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

ma jedan je zivot.....

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ja sam ovde nov.....za ovo vreme sam se izlupao.....nemam pojma kako da posaljem nekome poruku,nemam pojma kako da napravim svoj profil....ja u stvari ne znam nista .....hoce li mi ko pomoci....kad sam pokusao da nesto uradim,otislo mi u erotiku Smiley ako nemate vremena iili nesto drugo,onda ok.hvala u napred...poz svima....valjda ovo neko cita....ako sam i poslao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja sam ovde nov.....za ovo vreme sam se izlupao.....nemam pojma kako da posaljem nekome poruku,nemam pojma kako da napravim svoj profil....ja u stvari ne znam nista .....hoce li mi ko pomoci....kad sam pokusao da nesto uradim,otislo mi u erotiku Smiley ako nemate vremena iili nesto drugo,onda ok.hvala u napred...poz svima....valjda ovo neko cita....ako sam i poslao....
Ako znaš engleski možda bi ti ova tema pomogla: [Nokia Symbian [ Tips & Tricks & Secret Codes ]]!

@Zoreli, N70 po meni ima najočajniju i najmanju/najnezgodniju tastaturu od svih Symbian telefona koje sam probao! Smile
BP-6M (1100mAH) - zar ovo nije litijum jonska baterija a ne litijum polimerska kako navodi vbjelic?!?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 02:02:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
@Zoreli, N70 po meni ima najočajniju i najmanju/najnezgodniju tastaturu od svih Symbian telefona koje sam probao! Smile
BP-6M (1100mAH) - zar ovo nije litijum jonska baterija a ne litijum polimerska kako navodi vbjelic?!?

... i ja sam mislio da je litijum-jonska , to doduše piše na većini sajtova koji opisuju N73 , ... evo sad sam izvadio bateriju i na poleđini piše :Rechargeable LI-Polymer Battery
a tastaturu su stvarno veću i udobniju mogli napraviti , vrlo je nezgodna-pogotovu za one koji pređu sa 6630 na N73 ... ali živ se čovek na sve navikne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
a tastaturu su stvarno veću i udobniju mogli napraviti , vrlo je nezgodna-pogotovu za one koji pređu sa 6630 na N73 ... ali živ se čovek na sve navikne
Zašto se onda mučiti?!? Stvarno samo "zbog par novina u specifikacijama" treba preći na takav telefon, platiti ga više, baciti stari za dž. gotovo i mučiti se .... tu stvarno kada se realno sagleda treba biti inadžija a ne zaljubljenik u novotarije i novije tehnologije!
Po meni džojstik na N73 je katastrofa i stvarno treba njime ubosti pravilno skrolovanje menijem ili pogoditi ikonicu na pritisak i pokrenuti aplikaciju, još kada se doda gornji komentar --- čemu onda draž u svemu tome kada je veća muka nego korist?!?
No, zašto govorim da treba biti "inadžija" pa preći sa 6630 na N73 ili ne daj bože N70:
Možda se čovek vremenom navikne na malecne tastere, loš džojstik i ne smeta mu, ali ja volim da sve iz prve izgleda savršeno. Zato se i kajem što sam kupio N70 jer mu je tastatura katastrofa. Pa ja se jeb*** mučim da napišem SMS i nabodem one malecne tastere, onaj metalni ili kakav već okvir oko centralnog tastera zna žuljeve na palcu da ti priredi, baterija traje duplo manje od baterije na 6670 ... možda ga ladno zamenim i to vrlo skoro za 6680 pa imao manjak RAM-a i "memory full-please close some apps" i lošiju kameru koju i ovako ne koristim i lošiji zvuk koji i onako ne slušam jer me mrzi da vozam slušalice .... + na 6680 duže traje baterija.
Jest off-topic ali brate izmori me ovakav telefon!
Naravno da ovo važi samo za one koji imaju ćevap prste kao ja i kojima je prava muka koristiti telefon a da pride znaju kakvu udobnost pruža tastatura na 6630/6670/6680 ....
Mislim da nema svrhe posedovati telefon ako ne pruža udobnost u radu pa imao neznam šta od funkcija i mogućnosti!
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 02:42:40 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Tipkice su stvarno ne ergonomske nema sta! Ali ima rjesenja i za to. Ovaj srpski T9 stvarno odlicno radi. Smile Kad se covjek navikne na ovakav nacin unosa teksta tesko se odvikava. Inace meni je najlakse kucati sa oba palca istovremeno. Malo smjesno izgleda ko me gleda sa strane ali se za tren oka otkuca poruka!
Na dzojstik treba neko vrijeme da se navikne covjek. Nije mi samo jasno sto nisu prenijeli dzojstik sa E serije koji je po meni mnogo bolji.
Inace dzojstik je strasno klizav, ali sam mu ja i ovdje dohakao. Superljepilo i komadic tanke crne tkaninice je odradila svoje. Smile Sada imam super iskoristiv dzojstik koji cak i fino izgleda (uslikacu pa cu postaviti ovdje da vidite) sa kojim sam pravo zadovoljan. Inace sam to davno odradio jer igrica kao sto je SkyForce se ne moze igrati sa klizavim dzojstikom nikako. Mozda tako ljudi i izvale dzojstik? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
..... na telefonu od 350 evra , moraš lično lepiti džojstik  Smile , ja stvarno više nemam reči  Smiley 1  Smile

... od alkohola sam se "odvikao"  Smile Smile Smile  ne glancam ga više krpicom umočenom u medicinski alkohol , valjda pradnja maska više neće pucati ,na greškama se uči ...  nadam se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Ajde malo offa ! Nemojte krpice da lepite, kozza je zakon dugo traje i dovoljno otpora daje a ima je elasticne i rastegljive da prosto napravis kao carapu oko dzojstika ali ne super lepak on je smrt za plastiku i kozzu  samo (neoprenski lepkovi)sintelan tigarili sl! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ajde malo offa ! Nemojte krpice da lepite, kozza je zakon dugo traje i dovoljno otpora daje a ima je elasticne i rastegljive da prosto napravis kao carapu oko dzojstika ali ne super lepak on je smrt za plastiku i kozzu  samo (neoprenski lepkovi)sintelan tigarili sl! Smile
pa to je sramota raditi,sto kaze Zoreli.....dati toliku lovu za telefon pa onda lepiti kozu i krpice  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Cigla tel. zna malo da nervira poklopac kamere kod 6680 i kad pritisnes broj 2 pritisnes kursor na dole.Moja preporuka je 6630,savrsena tastatura bolju nisam imao osim mozda na N93 a softver je unapredjen dosta,ako ti je bitna tastatura kao meni neces se pokajati sa 6630 i uopste telefon je sjajno izbalansiran,drzi cenu,nema blic pa nema ni lampicu da blinka kad nesto slikas,maske na svakom koraku gde hoces 300din i sam ih lako menjas ... o izboru aplikacija je suvisno komentarisati.
Mene isto nervira tastatura na N70 i samim tim telefon dobija jedan veliki minus kao i N73.
Na N73 najvise mi je smetala maska koja krcka i skripi i skripi a to nervira jao,zato sam ga zamenio za E50.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.174 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.