Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292188 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel zna neko neki link za download programa za N73?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC One X
Malo off-a:

I na 6680 je dobra i cvrsta maska Smiley - ispadao mi 100 puta (uglavnom na beton), jednom je cak nagazen i stiklom, i sem par ogrebotina na kucistu nije mu nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ljudi,pa ne mora se imati nesto da bi imao nekakva saznanja o tome...Kako sam npr. ja izabrao fon:posetio 10 foruma,video utiske korisnika n73,n70,6680(ta 3 su bila u uzem izboru),video pitanja koja postavljaju,kakvi se problemi javljaju pri upotrebi,i nakon toga izbacio n73 iz izbora.Razlog - OGROMAN broj vlasnika n73 je imao pitanja i zalbe povodom joystick-a i maske(joystick otpao/upao/ne reaguje,maska pukla/napukla/drhturi kao chivava)...Istovremeno,zanemarljivo mali broj ozbiljnih prituzbi bilo je na n70 i 6680,sem na poklopac kamere,sto mi i ne smeta puno.@vbjelic - sad si stvarno preterao u odbrani svog fona!Jedna od najkvalitetnijih maski u istoriji Nokia-e,hi-hi-hi!Zasto imam dojam da nikad ranije nisi koristio Nokia fon?Kvalitetnija maska od 6630 i n70...Shvatas li da si upravo postao jedini covek na svetu koji to tvrdi?Svi moji prijatelji se zale na masku i joystick,i primorani su da ga nose u futroli,ne bi li nekako preziveo normalnu upotrebu...Ali ne i ti - ti si plivao sa njim,bacao ga itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Ja sam danas zamenio moj N73  i  vratio se na moj stari N70 uz doplatu od 150e Smile.Sta da vam kazem uhvatila me malo nostalgija za nekim programima,a i N70 ima bolji video zapis od N73.Sacekacu ja lepo N95 a to ce vec biti neka promena a valjda ce se do tada nesto popraviti sa softverom za 9.1  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
Ja sam danas zamenio moj N73  i  vratio se na moj stari N70 uz doplatu od 150e Smile.Sta da vam kazem uhvatila me malo nostalgija za nekim programima,a i N70 ima bolji video zapis od N73.Sacekacu ja lepo N95 a to ce vec biti neka promena a valjda ce se do tada nesto popraviti sa softverom za 9.1  Smile Smile
Smiley 1 Smile Smile
Ajd sada reci iskreno zasto si se vratio sa N73 na N70?!? Ili su ti trebale pare, ili nesto drugo? Smile
Koji su to programi boga ti za koje te fata nostalgija? Eto cisto ih navedi da i mi znamo cisto reda radi! Smile
Nije tacno da N70 ima bolji video snimak od N73. Pa N73 ima stabilizaciju slike koju N70 moze samo da sanja! Jesi li ikad probao iskljuciti stabilizaciju slike? Inace po defaultu je ukljucena.

PS. Zar ti nisi imao E70, pa N93 prije ovoga? Otkud sada N70 u igri? Njega si puno davno valjda imao? Sta je reci pa toliko preotret i povratak na staro?

EDIT: Odoh sada u grad na kavu, pa se vrcem brzo. Nemoj da budete nepristojni dok me nema! Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2007, 17:45:56 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Imao sam E70,N93,N73 pa sada N70.Falo mi je MumSms,Torch1.5 ,N-sms,itd... A moram da priznam da su mi malo flalile i pare Smile.Veruj mi brate da N70ima bolji video zapis od N73 testirao sam bezbroj puta Smile.Aj cao za sada moram na trcanje kasnije cemo da nastavimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Mana je losa maska
Ajde potkrijepi to malo vise sa objasnjenjima. Zasto ti je losa maska!? Sta je to na maski lose? Jeli ti ruzna?  Sta je?

evo pogledaj i sam , zar ti ovo liči na vrhunski proizvod ???

ovo kao da su se igrala deca u kineskom zabavištu  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC00659.JPG
(418.88 KB, 2304x1728)
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
dobro de sta si se nasao uvredjenim.Pa operativni sistem bato ima isti kao i n80 i e50 i mnogi drugi  pa teme za te telefone jedva da su presle i po 50 strana,znaci nakacili ste se na n73 iz vama znanih razloga pa nepustate.Te ovo te ono pa jos ako ubacis tacno 373 slike pocinje malo da koci,oladite malo ljudi vole razne stvari,ja recimo naravno da volim samo simbian telefone ali isto tako jebes simbian gde ekran mali ili boje i ostalo su osrednjeg kvaliteta ili zvuk.Razliciti ukusi ciglo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
zoreli, maska je onaj najgori plastikaner!
cini mi se da je neko spominjao da je prednja maska od metala  Smile

masku koja se satoji od metala sprijeda
« Poslednja izmena: 13. Mar 2007, 18:25:41 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja svratim na par sati do škole, a ono ovde nikne 5 novih stranica. Šta ste se ljudi toliko zainatili!

Da ti neko konstantno ne uvaljuje telefone sa promjenjenom prednjom maskom (nekim plastikanerom) na kojoj je mozda nekada bila neka npr. TIM ili neka druga oznaka? Smile
Ja lično najpre mislim da je ovo u pitanju, jer sam uzeo ortakov telefon koji je kupio preko, naglašavam, Telenora i isto mu k'o meni dihtuje maska u PM! (što bi reko čika Radovan)

A što se ovih rasprava tiče, ovako može u nedogled. Jedino što ja tvrdim je da je N73 telefon po mojoj meri. I to će reći preko 90% ljudi koji su uzeli ovaj telefon. To što vi čitate po drugim forumima kako ovo i ono ne valja, to je onih preostalih 10-ak %. Nijedan normalan čovek koji je zadovoljan svojim telefonom neće da otvara teme po forumima i da piše "Jao što sam kupio lep telefon. Jao kako je sve super...." Nego će onaj što nije zadovoljan da otvara temu i da priča i preuveličava koliko nije zadovoljan i da traži dalje dlaku u jajetu.

Ja nisam rekao da je telefon savršen, već da je po mojoj meri i da sam zadovoljan (za sada)! Smile

Što se OS-a tiče, ajde ljudi vratite se malo u prošlost i setite se Nokia 7650. Pa nije se ni ona rodila sa 1000+ aplikacija.
Ovakve su priče isto pričali i za SkyForce zaštitu za kompjuterske igrice, kako to nikada neće razbiti, kako je savršena... Nije prošlo dva meseca, a već su se pojavili krekovi za sve igre koje su zaštićene ti softverom.
Naravno da će svaki proizvođač da učini sve da se piraterija "iskoreni". Ali što čovek napiše program, drugi može da ga razbije, samo je pitanje vremena.
Ionako sve više ljudi kupuje smart telefone. Što više ljudi, to više potražnje za programima, to više piraterije i krekera. Ja vam kažem, za godinu-dve, eventualno 3, nalaženje krekova za symbian programe će biti lako kao što je danas za igrice. I naravno da će dolaziti nove verzije OS-a da pokušaju da to "isprave", ali to je bitka koju ne mogu da dobiju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.