Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia n73  (Pročitano 292386 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61i & S200
Jednostavno! kome se ne dopada uvek moze da kupi drugi telefon! Ode u prodavnicu uzme nekoliko modela u ruke i dobro razmisli! 

brate mili sada ga bas preteraste! ispade da je najlosiji telefon trenutno na trzistu!  Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
1. Maska je najveći promašaj u istoriji Nokie

Ne slazem se nikako sa tobom! A i pocinjem da sumnjam u tvoj sud jer si ti jedan jedini slucaj na WEB-u kojem je maska pucala tek onako cisteci ga! Smiley 1 Nigdje jos nisam naletio na takav slucaj nego kod tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White
evo ja ću ti reći:

1. Maska je najveći promašaj u istoriji Nokie

2.Symbian 9.1 - (možda trenutno) nema crckovanih aplikacija , a i to što ima je žešći shit

... o dobrim stvarima na N73 , drugom prilikom.

p.s. ja  zaista mislim da sam kompetentan da dam sud o ovom telefonu  Smile

A ipak si se ponovo vratio na N73??? Smile Smile...Znam da si ga prvo kupio...pa se pokajao...pa si ga sad ponovo kupio... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
ne slazem se da je softwer koji je do sada preradjen smece. Ja sada imam sasvim finu kolekciju softwera koji mi odlicno odradjuje sve moje zahtjeve koje imam!

jedino čestito radi SmartPhoneWare Best Full Screen v2.0 Caller for S60 3rd - ali i njega moraš ponovo pokretati (kao i većinu aplikacija za OS9.1) pri svakom restartu ili uključivanju telefona...

ostali programi su zaista polovično odrađeni uključujući i FExplorer ...

i ja se uopšte ne sikiram , sem što ponekad popi*dim kad se setim kako je sve šljakalo na 6630/N70 

... ali sam sam hteo da uzmem N73 , niko me nije terao (sem Telenorove reklame-prvi put)   Smile

............ i ljudi dajte budite malo realniji i konstruktivniji u svojim opažanjima i kritikama ovog telefona  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S6 White

Draga Nina ne zezaj  Smile , koliko mi se čini i ti si htela kupiti E50 ??? i on je OS9.1 , doduše izrada mu je za 10 ali je ipak OS9.1 Smile

Ja još uvek nisam odustala od E50, ali naravno da mi bude tel br. 2... Smile...i jesam te malo zezala u prethodnom postu... Smile...Ni ja ne bih uzela sebi N73, imala sam priliku da se poigram s njim i jeste neki napredak, ali nedovoljan...A činjenica je da si se vratio na N73...jesi li mislio da će drugi primerak istog fona biti kvalitetnije upakovan?... Smile...Ja za sada čekam N95...ali i njega treba pustiti da se pokaže u praksi... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e

jedino čestito radi SmartPhoneWare Best Full Screen v2.0 Caller for S60 3rd - ali i njega moraš ponovo pokretati (kao i većinu aplikacija za OS9.1) pri svakom restartu ili uključivanju telefona...

ostali programi su zaista polovično odrađeni uključujući i FExplorer ...

i ja se uopšte ne sikiram , sem što ponekad popi*dim kad se setim kako je sve šljakalo na 6630/N70 

... ali sam sam hteo da uzmem N73 , niko me nije terao (sem Telenorove reklame-prvi put)   Smile

............ i ljudi dajte budite malo realniji i konstruktivniji u svojim opažanjima i kritikama ovog telefona  Smile

Pa hajde da kritikujemo ovaj telefon a ne Symbian OS9.1 i ne aplikacije pisane za ovaj OS! Kritikujmo telefon!
Ajde da zanemarimo sada tvoj problem sa maskom jer je stvarno jedinstven, sta to jos ne valja na ovom telefonu? Koje su to njegove mane u odnosu na ostale telefone?
Ja mogu da pocnem nabrajati prednosti ali od mana nesto i nemam puno stavki. Jedna od njih je rasklimavanje zadnjeg poklopca, sto je po meni i normalno, jer pogledajmo na svim nokiinim telefonima sa poklopcem na kameri na sta im lice poklopci. Po meni je inace dizajnerski ovo lose rijeseno, ali slobodno mogu tvrditi da je na N73 najbolje rijeseno u odnosu na prethodne modele!
Jos jedan dizajnerski prolem je sitna tastatura (ipak je bolja od one na N70) ali se ovaj nedostatak rijesava koristenjen srpskog T9! Ne da radi ovaj T9 nego ubi sakama kako dobro radi! Smile  Smile Ja se navikao i sada kad uzmem neciji tudji telefon jedva otkucam nesto na njemu!
Hajde da cujem od vas koje su to silne mane ovog telefona! Ali molio bih Vas da se orjentisete na ovaj telefon! Smile Eto cisto da budemo "realniji i konstruktivniji u svojim opažanjima ovog telefona".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nemam mnogo iskustava sa ovim telefonom, ali za sada mi je jedina primedba ona sa senkama koju sam već pomenuo.
Videćemo dalje... Smile

P.S. Inače, meni maska odlično pasuje, pa čak i poklopac za kameru koji su mnogi ispljuvali, meni savršeno leži.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
A i pocinjem da sumnjam u tvoj sud jer si ti jedan jedini slucaj na WEB-u kojem je maska pucala tek onako cisteci ga! Smiley 1 Nigdje jos nisam naletio na takav slucaj nego kod tebe.

gresis silno  Smile
na svim vodecim, jacin stranim forumima ljudi stalno kukaju na kvalitet maske (posto vec o tome pricamo) a na bureku niko, sem zorelija, ne kuka!!!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Mana je losa maska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Sensation Z710e
Mana je losa maska
Ajde potkrijepi to malo vise sa objasnjenjima. Zasto ti je losa maska!? Sta je to na maski lose? Jeli ti ruzna?  Sta je?
« Poslednja izmena: 13. Mar 2007, 11:57:43 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 298
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.