Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 116934 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia E71
Nego sta nego radi,cak se i telefon ne zbunjuje nista kad ga aktiviras.Sve ide kao po loju...
Cak mi se izgubio problem sa web:Connection time-out.Moguce da je bilo nesto do telekoma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia E71 in new color versions: black and red

That Nokia E71x for AT&T might not be the only new Eseries smartphone to come in an all-black case, as it seems that the regular E71 has a black version too. Even more, the E71 was also seen in red.

The black E71 was spotted by the E71 blog, and I must say it looks very nice, perhaps even nicer than the white steel and grey steel editions that are already on the market. 

As for the red E71, this one first appeared in a photo gallery from Engadget. Strangely enough, they seem to have missed it. And I say this because the gallery is presented as showcasing the E63, and there’s no mention about the E71 in its new color.

But that red Eseries seen there is surely the E71 – not only because the model number is visible in one shot, but also because the handset has a metallic case, a wider space key  and that 3.2MP camera on the back.

This being said, we should probably expect the new black and red E71 smartphones to be officially released sometime soon. But just how soon is that, only Nokia knows. 

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
kakav je zvuk na slusalicama i na zvucniku, msm, jel je dovoljno jaka muzika  da mi koristi ko budilniki...p.s spavam KO  TOP Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2009, 22:06:40 od stefanvujo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
Zvuk preko zvučnika je solidan i prosječne je glasnoće. To ti je osobina gotovo kompletne E serije. Mene budi bez problema. Možda to tebi nije dovoljno... Šta znam... Trebalo bi da te probudi ali ne smijem garantovati.

Zvuk preko slušalica je jako dobar. Nije kao u N seriji telefona ali ja sam zadovoljan i glasnoćom i kvalitetom.

Nije valjda da ti je toliko važno buđenje telefonom? Kupi E71! Telefonom ćeš biti zadovoljan, jako je dobar. Ako zvučnik ne bude dovoljno glasan a ti onda zabodi slušalice u uvo kad pođeš na spavanje. Ujutro, kad se alarm upali, nećeš biti probuđen!! Bićeš LANSIRAN iz kreveta. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97 black
tuska pijaca, kod ulaza tretj kiosk lijevo, kompet budilnik + zvucnjaci sve za 300 dinara. ako te ne budi E71, ovo hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
HAHAHAA, hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Xperia ARC
moguce je da ovaj tel nema picture editor????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
Moguće je. Smiley
Skini sa nokia sajta za 3250. Nadam se da će raditi na E71.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Xperia ARC
pa to mi je skroz cudno, neverovatno Smiley)))
Pokusacu hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia E71 gets biggie-sized update

If you're in Europe and you've got an E71, sit down for a second -- we have something serious we need to share with you: you've got a massive upgrade waiting. Nokia's svelte, sexy QWERTY set has been upgraded to v200.21.118, bringing with it a laundry list of fixes, additions, and improvements, including the addition of Internet Radio and My Nokia apps and a pair of new themes. No word on when we might see an update for North American E71-3 users, but generally, Nokia's been better about tightening up the Europe-to-North America trickle-down delay, so we certainly hope we'll see it within a few weeks.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.