Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia E71  (Pročitano 116986 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
Bojim se ako instaliram upgrade da necu vise moci da instaliram nista novo.Mada koliko znam na e71 kada ubacis novi firmware sve ostaje isto i aplikacije i telefoni i poodesavanja,ali nisam siguran.
Je l' probao neko?
I sem te dve nove teme ne vidim nista spektakularno u novom firmware-u.
Meni i ovako telefon radi ultra brzo i savrseno u svakom smislu,a stara je izreka:"ne popravljaj nista sto nije pokvareno". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6
Firmware update for E71 (200.21.118) now available

A major firmware update for the Nokia E71, version 200.21.188, is now available. The new firmware adds the Internet Radio and My Nokia application, adds two new themes, adds a number of usability improvements and contains a large number of stability and functionality updates including improved WLAN support, more power efficient 3G and improved camera performance.

The previous version of the firmware was v100 or v115 (depending on region). The firmware is currently available for EURO regions, but is expected the become more widely available shortly.

You can view the full update log courtesy of a commenter on the Nokia Addict blog.

When updating the E71 all data from the internal memory will be lost. You should back up your data before performing the firmware update. You will likely get the best performance if you manually add back the data (e.g. resync device, manually reinstall applications) rather than restoring from a backup (i.e. its a good opportunity to spring clean the device).

While this is a major firmware update some of the changes (e.g. updated version of Mail for Exchange) can be downloaded and installed on the existing firmware.

izvor

a stara je izreka:"ne popravljaj nista sto nije pokvareno". Smile

upravo tako. ja na N95 još uvijek imam prastari V 20.0.015 13-11-07 RM-159 firmware   Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
@djokica1973 vrlo vjerovatno da će nova verzija fw-a onemogućiti hakovanje telefona. Sad ako se ima sertifikat onda i nije toliki hendikep za instalaciju nepotpisanih aplikacija ali hak je koristan i za još neke stvari.

Ja se razmišljam da li da update-ujem fw pošto imam par zmjerki na ovaj trenutni. To se najviše odnosi na neke kombinacije i komande sa tastature. Koliko vidim urađeno je remapiranje tastature i nadam se da su ispravljeni ti nedostaci.

Eh da. Koju verziju FW-a imaš trenutno na E71? Moja je 100.07.76. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
I ja imam istu tu.
Jedino mi smeta sto ponekad mada retko u zadnje vreme,izbacuje poruku "web-connection time-out"prilikom surfovanja,na mondu.
Sve ostalo je ok.
Ubacio sam mu sve potrebne aplikacije,i sve radi savrseno,brzo i bez gasenja,restartovanja i sl.Ne igram se sa hakovima jer mi to i nije potrebno realno,a i nemam vremena.
Jedina mi je zamerka sto nema tema nigde da se nadje.
Nasao sam samo 5-6 bas za e71 a i one imaju poneki bug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Meni smeta što se mora u generičkim aplikacijama pritiskati edit uz brojeve za neke najprostije radnje: da se uveća slika u picture viewer-u, za fullscreen u real player-u, u browseru, u nokia mapama... itd...itd...

Zanimljivo je da je to bio problem i na E61 u prvim verzijama fw-a a kasnije je ispravljeno. Ponovili su grešku opet. Nadati se da će biti ispravljeno sa ovim novim fw-om.

Inače i ja sam zadovoljan sa stabilnošću rada za sada. Tema ima ali pošto teme pravi svaka šuša ne iznenađuje me da ima dosta bug-ova u njima. Obično mi smeta kada ubacuju nove pakove ikonica a uvijek zaborave da preprave izgled za sve foldere. Kada se uđe u meni sve onda izgleda šareno i gadno. Teme sa defaultnim ikonicama su nešto bolje i manje bug-ovite.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 14:59:41 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
pritisnes dva puta fn key i ispadaju brojevi,a ako to ne pomogne probaj aplikaciju magic key.Pomocu nje mozes da namestis za sve aplikacije ponaosob da prihvataju cifre ili slova koja god ti hoces.
Meni je naprimer qwertz tastatura i nijedan digitron  mi nije radio normalno jer je svaki bio napravljen za qwerty tastaturu pa kad pritisnem y ispada trojka,samo sto je meni y skroz dole levo.To sam recimo resio pomocu magic key i u Calciumu namestio da kada pritisnes slovo z(3)ispada slovo y (3).Zvuci komplikovano ali u praksi nije.
Mozda moze to da se namesti i za fabricke aplikacije.Probaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da čuo sam za magic key aplikaciju. Probaću. Hvala na infu.  Smile

A ako nekom trebaju office 2007 dokumenta u E71 slobodno neka "kupi" novu verziju  QuickOffice-a. Radi odlično.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0010.png
(18.33 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 23:29:21 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
koliko sam uspeo da upoznam ovaj telefon za par sati mogu reci da je brz i s obzirom da imam krupnije prste tastatura je dovoljno funkcionalna,u suprotnom ga ne bi ni uzeo.  jos nisam stigao da instaliram cd i nisam nikakve programe skidao pa me interesuje kako mogu imati garmin i sta je to symbian?
IP sačuvana
social share
cccc
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
koliko sam uspeo da upoznam ovaj telefon za par sati mogu reci da je brz i s obzirom da imam krupnije prste tastatura je dovoljno funkcionalna,u suprotnom ga ne bi ni uzeo.  jos nisam stigao da instaliram cd i nisam nikakve programe skidao pa me interesuje kako mogu imati garmin i sta je to symbian? Smile
Symbian je isto sto i Windows samo malo naprednije! Smile
Izgleda da ni neznas sta si uzeo ! Smile
A Garmin moze da se instalira isto kao i route66 ili Tomtom na primer a mozes i Sygic McGuider !
Ostace meni e71 u lepom secanju,eee kako drzi baterija,svaka cast!
@elborashon pa ti kupio e71 !!!I kakav je prelaz sa sesdesetjedinice na njega ???
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 21:54:39 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
I kakav je prelaz sa sesdesetjedinice na njega ???
Pa mislim da ovaj drugi ima za 10 veći broj i to je sve od bitnijih razlika...  Smile
Prelaz je bio lagan. Malo navikavanja na manju tastaturu i evo sad pičim k'o veliki.  Smile

Šalu na stranu. E71 mi je leg'o k'o budali šamar.  Smile  Mada je osjećaj raditi na E61 i E71 donekle drugačiji ipak se radi o uređajima sa sličnim karakteristikama tako da nije bilo problema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.