Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59348 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Jbt, slusajte sada ovo. Posto je telefon iz ALPHA COPY-ja, a uzeo sam ga preko nekog tipa koji prodaje te telefone preko oglasa, taj tip ga je nosi u ALPHA COPY i tamo su ga testirali softverski i kao sve je ok, ali i dalje vibracija ne radi. I sada kao moraju ni manje ni vise nego da ga salju u Budimpestu kako mi tip kaze na "visi servis" jer oni rade te mehanicke popravke. I najveci biser od svega je to sto ce to da traje do 45 DANA. Kao mozda ce i pre, ali vrlo verovatno tek tada. I sada sam popizdeo, jer em sto nemam nikakav telefon, em sto treba da cekam toliko dugo. Uzeo sam od jednog drugara neki krs od samsunga i moracu njega da koristim. Medjutim kod njega sada imam veliki problem. Pre nego sto sam odneo svoj telefon tom tipu bekapovao sam imenik preko pc suite-a. Mislio sam da ce mi se telefon brzo vratiti i da cu vratiti imenik i sve ok. Medjutim sada nemam imenik, a moracu ovo da koristim bar mesec dana. Evo vec su pocele neke poruke i slicno da mi stizu i samo mi izlaze brojeve, a nemam blage veze ko mi to salje. Jer imate nku ideju kako bih mogao da vratim imenik iz tog bekapa u pc suite-u. Palo mi je na pamet nesto, a ne znam da li bi to tako moglo. Znaci imam jednog drugara koji ima nokiju 6630. Mislio sam da prvo bekapujem njegov telefon ceo, preko pc suite-a, pa da onda uradim restore mog imenika, pa da onda kopiram, valjda ima opcija mark all, copy to sim, sve brojeve na karticu, koju bih ubacio u njegov telefon i da onda vratim taj njegov bekap. Sta mislite jer bi moglo tako nesto da se izvede, ili da li ima neki drugi nacin?
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 19:42:08 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
mozes preko alpha copy-ja da uzmes telefon na koriscenje dok je tvoj na popravci, meni su menjali soft na n95  10-tak dana
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Ma nisam ga uzeo od njih, nego od nekog tipa preko oglasa, koji uzima od njih, VALJDA. Tako da cu mroati da se stripm mesec dana. Jbg, bar nekako da vratim taj imenik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
6630 ima opciju kao i e61i da kopiraš sa i na memorijsku (takođe i na sim) karticu sve kontakte. Nadam se da će ovoga puta to raditi kako treba.  Smile

Tužne vijesti milisav_bl... Za 45 dana bi mogli da oprave spejs šatl a ne telefon... Strpi se šta drugo da ti kažem.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 20:25:00 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
6630 ima opciju kao i e61i da kopiraš sa i na memorijsku (takođe i na sim) karticu sve kontakte. Nadam se da će ovoga puta to raditi kako treba.  Smile   

Dobro je. Pokusacu onda tako. E sada jos nesto. Da li mozda znac tacno sta od fajlova treba da kopiram da bih moj bekap mogao da odnesem na drugi racunar, posto cu morati da odem kod tog druga i preko njegovog racuanra da odradim tu operaciju?

Citat
Tužne vijesti milisav_bl... Za 45 dana bi mogli da oprave spejs šatl a ne telefon... Strpi se šta drugo da ti kažem.  Smile

Ma da, moracu da se strpim, nema mi druge. Nadam se da ce sve to biti krace i nadam se da su mi rekli tih 45 samo da bi se ogradili, a da ce me iznenaditi tako sto ce mi ranije popraviti. Sve u svemu sranje i koliko sam e za ovo kratko vreme iznervirao sa E61i nisam ni sa jednim telefonom do sada. Kada mi ga vrate razmisljam da ga prodam, ako mogu da dobijem neke pristojne pare, pa onda ne znam ni sam sta. Ali jos cu o tome da ramislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ponesi što više možeš fajlova.  Smile Ponesi čitav backup , može zatrebati... Nisam nikada izvodio tako komplikovanu operaciju sa kontaktima. (prebacivanje na jedan telefon pa sa tog telefona na drugi telefon i to različite marke)... Valjda ćeš se snaći nekako... Sad mi pade na pamet da si pravio backup kontakata i u outlook-u. Možda ti je to najjednostavniji način da prebaciš kontakte na 6630....  Smile

A taj samsung... Nije valjda toliki krš?? Možda i on podržava sinhronizaciju sa outlook-om?? Raspitaj se malo tako bi bilo najjednostavnije.  Smile

Što se tiče E61i... Šta da kažem... Ja sam sa ovom E61 prezadovoljan. Evo još malo pa će godina dana od kako sam je kupio. Radi i izgleda isto kao i prvog dana. A to znači fenomenalno i u prvom i u drugom slučaju. Nisam imao bolji telefon i da me je bolje služio. Na prste jedne ruke se može prebrojati da je zabagovao ili se zaledio. Sa čuvenim 6630 sam imao više problema.
E61i je njen direktan nasljednik i trebalo je da bude još bolji ali kako vidiš u praksi nije sve idealno. Te ljuštri se farba te ode vibracija... Možda je taj tvoj  primjerak baksuz...

U svakom slučaju tel. ti je pod garancijom i nema potrebe za sikiracijom. Samo malo strpljenja i sve će biti O.K.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 22:18:04 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nisam pravio backup preko outlook-a, tako da to otpada. Probacu ovu varjantu ovih dana kada stignem da odem do tog druga. Nego gde se uopste nalazi taj backup? Nasao sam neke foldere, ali tamo nema nista sto bi licilo na backup. BTW, koristim Vistu.

Sto se tice E61i, ne znam ni sam sta da mislim. Najvise sam kupio taj telefon zato sto sam stekao utisak na osnovu onoga sto sam o njemu citao da je to pre svega kvalitetan telefon. Ne mogu da kazem da ne odaje takav utisak i pri koriscenju. Medjutim eto imam ga relativno kratko i vec sam sa njim imao nekoliko problema. Pre njega imao sam ne znam ni sam koliko telefona i ni sa jednim nisam imao nikakve probleme. 6630 koji sam imao pre njega sluzio me je skoro tri godine i nikada ni najmanji problem nisam imao sa njim. Jos je bio i skidan sa mreze, a E61i je originalan telefon, koji sam skupo platio bas zato sto sam hteo da prvi pu u zivotu imam originalan telefon i da ne moram da razmisljam da li ce nesto da rikne ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
To sto ti nisi imao problema sa 6630 ne znaci da drugi nisu imali - mogucnost kvara, ili fabricke greske uvek postoji, tako da je nazalost sada bio tvoj red... Sto se tice kupovine telefona, po meni je uvek bolje kupiti u nekim "sivim" radnjama, jer opravke obave za 2-3 dana(max 7 dana), dok Mobi's i Alpha Copy mrljave uvek po 45 dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
To sto ti nisi imao problema sa 6630 ne znaci da drugi nisu imali - mogucnost kvara, ili fabricke greske uvek postoji, tako da je nazalost sada bio tvoj red...

Pa naravno da svaki model moze da se pokvari. Niko to ne osporava.

Citat
Sto se tice kupovine telefona, po meni je uvek bolje kupiti u nekim "sivim" radnjama, jer opravke obave za 2-3 dana(max 7 dana), dok Mobi's i Alpha Copy mrljave uvek po 45 dana...

Ja sam kazem da je ovo prvi originalni telefon koji sam kupio u zivotu, platio sam ga dosta skuplje nego sto bih ga platio u nekim tim budjavim radnjama, a bas on mi evo malo malo pa napravi neko neprijatno iznenadjenje. Jbg, verovatno slucajnost. Inace kada vec pricamo o tim budjavim radnjama, sad sam se setio da sam samo sa jednim telefonom imao problema, koji jednostavno nije hteo da se ukljuci iz cista mira i sa kojim sam iskusio sta znaci garanacija u Srbiji i kako posluju te budjave radnje, ili bar ta jedna u kojoj sam kupio telefon. Znaci zajebavali su me neverovatno. Da samo znas kakvi su to sve izgovori bili, ne bi mi verovatno verovao. Rezime je da su me puna tri meseca zajebavali, govorili mi javi se sutra, nije tu gazda, nije tu gazdina zena i slicne gluposti i na kraju su me toliko izbacili iz takta da sam otisao u radnju sa namerom da im porazbijam radnju i koga tamo vec zateknem. Onda sam usao poceo da se derem na nekog tamo jadnika i on se ukenjao i dao mi pare i to oko 20 eur vise nego sto je trebalo. Od tada sam rekao da cu ako je ikako moguce telefone kupovati samo originalne. Onda jbg, pare su opet bile problem, kupovao sam opet te neke skidane sa mreze sa kojima nisam imao nikakve probleme. Cak taj 6630 me je sluzio tako dobro da skoro sto nisam zaplakao kada sam ga prodavao. I sada kazem ti prvi put kupim ljudski telefon i on se sjebe za kratko vreme. Znaci moje iskustvo sa tim budjavim radnjama definitivno nije takvo da sve srede za 2-3 dana. Mozda ima i takvih, ali ovi sa kojima sam ja imao posla definitivno nisu takvi. Sto se alpha copy-ja tice, rekao sam ti da nisam kupio direktno od njih, jer oni valjda ni nemaju maloprodaju, vec od nekog lika koji valjda nabavlja od njih telefone pa ih preprodaje. On valda ima tamo neku vezu, ne znam sve je to moja pretpostavka, tako da su ga za dva dana istestirali, videli sta mogu i ustanovili da je kvar takav da oni to ne mogu da poprave, vec mora da ide na visi servis u Budimpestu. Jbg, mozda i bolje da mi se ovako nesto desilo sa tim originalnim teleofnom, jer da se isto desilo sa telefonom iz neke budjave radnje, sigurno bi bila prica da mi je ispao da garancija ne pokriva mehanicka ostecenja i slicne gluposti, a ako alpha copy ne moze da popravi, sumnjam da bi neki budjavi servis to mogao. Dakle sranje jeste, ali opet bolje i ovako nego da sam to isto doziveo sa nekim telefonom skidanim sa mreze.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 12:03:43 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pa dobro, delimicno si u pravu - tj. postoje te radnje u kojima garancija nista ne znaci, ali postoje i neke pouzdane gde stvar resavas veoma brzo. Ja sam npr. jednom prilikom trazio u jednoj od "proverenih" polulegalnih radnji da mi izvrse update sw na fonu uzetom kod njih, odradili su to za 30 minuta. Moja ex devojka je opet u proverenoj radnji resila hardverski problem za 6-7 dana. Zavisi od radnje do radnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.