Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59387 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ne bi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ok, tnx. Smile

E pazite sada ovo. Pokusao sam da kopiram kontakte na memorijsku karticu. Izabrao sam sve kontakte i uzeo copy pa memory card. I posle nekog vremena kopiranja, dobio sam poruku 47 contacts copied, 47 contacts not copied. Probao sam jos par puta i isto. Kada pocinjem da kopiram kontakte pita me da li hocu da uklonim postojece kontakte sa memorijske kartice. Ne znam na sta se to odnosi posto pre kopiranja nema foldera contacts u folderu others. Probao sam i YES i NO i ista stvar.

Jos jedna dopuna. Pazite sad ovaj biser. PRVO sam formatirao memorijsku karticu, pa onda phone memory i kada se telefon restartovao, ja onako rekoh da protrcim cisto da vidimda nije nesto ostalo kad ono u connections stoje svi access pointi koje sam imao ranije. Sve ostalo je obrisano, znaci imenik, programi, nije radio taj install kada sam restartovao telefon i tako dalje, ali ovo je ostalo. E sada kako je moguce da ostane bilo sta kada sam formatirao obe memorije?
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 11:15:36 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Nisu AP ostali ni u telefonu na na kartici , nego ih je telefon tokom formata pročitao sa sim kartice.

Nije mi jasno kako neće sve kontakte da prebaci?? Formatiraj karticu (najbolje u čitaču kartica) , izaberi da ukloni postojeće kontakte u memorijskoj i mora ih kopirati... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Ma zavrsio sam vec sve. Nisam mogao da cekam odgovor, pa sam odradio celu pricu prepodne. Bas sam se naradio, ali sada je valjda sve ok. Kontakte sam vratio preko pc suite-a, ali sam i bekapovao i vratio SAMO njih, nista drugo, tako da valjda nije vratio neke gluposti. Sto se AP-a tice, ne znam da li to ide preko kartice, jer ranije znam sigurno da kada sam formatirao telefon nije pamtio AP-e. U svakom slucaju sve je zavrseno, sve radi super i valjda necu morati uskoro opet da se zezam sa tim.

Jos jedno pitanje. Ranije sam to podesavao, a sada ne mog nigde da pronadjem tu opciju. Treba mi da mi na dektopu prikazuje sadrzaj sms poruke, a ne samo da mi napsie da imam novu poruku. Ranije sam to uspeo, ali ne mogu sada da nadjem nigde tu opciju. Gde bi to moglo da bude?
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 16:00:02 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Uživaj .... neko vrijeme.  Smile
milisav_bl da ti nisi probao greškom da kopiraš kontakte na sim memoriju umjesto na memorijsku karticu , pa zato nije htjelo da ih sve kopira?! Nikada se nisam susreo sa tom vrstom problema. Kod mene to funkcioniše bez problema.

Hhmmm. Što se tiče AP-ova... Kada se formatira ili update-uje sw , svejedno , uvijek se pojave ap-ovi mreže čija je kartica ubačena u telefon. Sad nisam siguran da li se ta podešavanja nalaze u samom fw-u , pa ih on ubaci kad prepozna sim karticu ili su na samoj sim kartici. Nije ni bitno.  Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 16:11:40 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nisam pogresio, kopirao sam bas na memorijsku karticu i to ne jednom vec dosta puta i uvek isto. Kako si uradio ovaj animated gif? Znam da je bio na s60 v2 neki program koji je mogao da prenosi sliku sa ekrana telefona na ekran kompjutera i snima je, ali sam zaboravio kako se zvao. Jesi tako nekako snimio ili si pravio vise screenshot-ova pa ih stavio u animated gif? Ajde reci kako si to uradio pa cu da ti postavim klip sa svog telefona.

Da li mozda znas ovo oko poruka sto sam te pitao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ajde reci kako si to uradio
Napravio skrinšotove , prebacio ih na PC i iskoristio jedan fin programčić za pravljenje gif-ova... Gif Movie Gear.

Citat
Da li mozda znas ovo oko poruka sto sam te pitao?
Uključi dopunjeni pasivni režim. Alatke\podešavanje\telefon\pasivni režim... Dopunjeni pasivni režim: uključeno.

Par redova ispod imaš opciju : Sanduče dop. pas. rež.... Tu stavi primljeno ili neki mailbox po svom izboru..  Smile

P.S. Zaboravih da ti kažem... Vjerujem ja tebi da neće da kopira sve kontakte. Mislim da je problem u loše formatiranoj kartici. Kada bi mogao da je formatiraš u čitaču ili recimo fotoaparatu  Smile , Canon ima opciju low level format , koja formatira i briše detaljno čitavu memorijsku karticu... Mislim da bi tako riješio problem. Ovo ti govorim , zato što je to najbolji način za pravljenje backup-a kontakata i šteta je da ga ne iskoristiš.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 17:07:42 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Super je fora sa kontaktima, a nisam je koristio samo zato sto nisam znao za nju. Sada i ako hocu ne mogu, verovatno zbog katice. Citac kartica nazalost nemam, a fotoaparat mi koristi xD karitce, ta da nista ni od toga. Sve i da mogu da formatiram sada karticu, ne bih bas tos ada radio jer sasm danas celo prepodne izgubio da sve vratim u provbitno stanje, tako da mi se ne radi opet sve iz pocetka. To ce morati da saceka neko sledece foramtiranje. Smile Evo kako to izgleda na slici kod mene. Ovo sto se prouka tice opet ne mogu da nadjem. Poslao sam i tu sliku da vidis da toga kod mene nema.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

contacts.gif
(268.99 KB, 320x240)
messages.gif
(265.77 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Puno ti veliki ovi gif-ovi.  Smile

Vidiš... Malo su drugačije napravljeni meniji u E61i , izgleda. Nema nikakve veze , opcija je tu i ne znam kako je nisi vidio. Aktiviraj ovaj box i najvjerovatnije da će se tu negdje u menijima pojaviti i opcija koji mailbox da upotrebljavaš.  Smile

messages.gif
(36.24 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 19:09:03 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nisi me dobro razumeo, ili to kod mene ne radi. Video sam tu opciju, ali to je valjda za prikaz mail-ova koji stizu. Meni treba da mi prikazuje sadrzaj sms poruka koje stizu. Nisam sada vise ni siguran da li sam uospte to uspeo ranije, ili sam uspeo samo da mi pokazuje sadrzaj mail-ova koji su stigli. U svakom slucaju kada ovo aktiviram, i dalje mi pokazuje samo ovako kao sa slike.

Screenshot0040.jpg
(89.18 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.602 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.