Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 58566 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG l5
Jedno pitanje, koliko znam uz njega se dobijaju neke mono slusalice, pa me zanima koje stereo slusalice mogu da se koriste i kakva su iskustva sto se slusanja muzike tice??
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG l5
Posle par dana koriscenja ovog telefona, jako sam zadovoljan.Medjutim, cini mi se da se losije cuje tokom razgovora od n70 koi sam prethodno imao.Sta moze da bude razlog tome???
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Jedno pitanje, koliko znam uz njega se dobijaju neke mono slusalice, pa me zanima koje stereo slusalice mogu da se koriste i kakva su iskustva sto se slusanja muzike tice??

HS-23 ce ti zavrsiti sasvim posao, a mislim da nisu previse skupe, do 1000 dinara. Kvalitet zvuka nije spektakularan, ali moci ces da slusas muziku bez problema, ako nisi previse zahtevan.

Posle par dana koriscenja ovog telefona, jako sam zadovoljan.Medjutim, cini mi se da se losije cuje tokom razgovora od n70 koi sam prethodno imao.Sta moze da bude razlog tome???

Nokijini inzenjeri.

Nemoj da postavljas vise psotova u nizu. Imas dugme izmeni. [X3mE: Pa dobro, prošlo 20 dana Smiley]
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 09:54:31 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
E jbg, nisam posecivao ovu temu neko vreme, pa nisam ni provalio da je proslo toliko vremena a da niko nije nista osim njega napisao. Video sam dva posta, pa sam pomislio da je dupli post. Sad ti mene teras da dupliram postove, ali sta da radim kad ne mogu da editujem poruku. Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 10:52:44 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG l5
Mislis da su samo u pitanju inzinjeri nokije?Malo mi je to cudno, ipak je telefon koji je odlicno uradjen i sve je na mestu.
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Neka te to ne cudi - n70 ima zaista glasan zvuk u slusalici, i retko koji Nokia telefon moze da mu parira u tom pogledu. Od telefona koje sam koristio, nijedna Nokia nije imala tako dobar zvuk, a od SE aparata, samo k750 je nesto glasniji od n70.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
LG l5
I e61i ima glasan zvuk, nije u tome fora, nego mi se n70 cuo jasnije prilikom razgovora.Daleko od toga da je to strasno, ali me cudi.
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung D880
Poštovanje svim formuašima..

Dugo nisam bio na bureku, u odnosu na prije godinu dana vidim, nastale su neke promjene..
Pročitao sam cijelu ovu temu iz razloga što sam od prije koji dan postao vlasnikom E61i, a nakon godinu i pol dana N71 je završila u oglasniku Smiley..

Imam mali osvrt na problem srednje sjajne tipke za koju su neki korisnici ovoga uređaja naveli da se sa nje ljušti onaj sjajni lak.. Naime, sve što bi se trebalo voditi pod kostrukcijsku grešku proizviđača, trebalo bi biti zamjenjeno u garantnom roku.. Npr. Meni se na N71 vrlo brzo izgulilo staklo displaya zbog konstrukcijske pogreške, jer jednostavno pri normalnoj upotrebi tj. nošenju zatvorenog telefona staklo displaya se dotiče sa tastaturom i grebe ju..

Poanta je da su mi već po treći puta na moj zahtjev (garancija mi je dvije godine) o njihovom trošku promjenili to staklo displaya.. Ne znam kakvi su propisi o garanciji u Srbiji, ali predpostavljam da bi trebalo biti isto.. Dakle, bude li se i kod mene ljuštila srednja tipka, to će u iduće dvije godine biti briga i trošak Mobisa . Smile

E sad... imam jedno konkretno pitanje..
Budući da sam više nešto kao "običan" korisnik mobilnog telefona, te ne instaliram često dodatne aplikacije, što se tiče ovoga E61i, imam za sada želju samo instalirati auto lock program .. Ima li netko neki link ili savjet gdje naći taj program? Nekada je to bilo na bureku, koliko sam sada uočio kratikim preletom, toga više nema, ili se varam!?  Smile

Hvala..  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2008, 18:05:12 od RGOS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
Nema...
Piraterija nije dozvoljena, kao ni reklamiranje Wink
Nadji sam program, a ako ti treba pomoc oko sertifikovanja applikacija postoje teme koje su jako dobro odradjene Wink
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.