Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59373 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne brini zbog restarta. To se događa s vremena na vrijeme. Moje iskustvo je, da poslije update-a  poželjno bi bilo formatirati telefon i karticu. Tako se postiže najstabilniji rad. Nije neophodno... ali ako se nastavi restart sam od sebe  , vjerujem da će format pomoći. Smiley

Ne znam šta se dešava sa loudspeakerom... Na E61 je to rješeno u dva klika. Smiley

Formatirao sam i jedno i drugo. Onda sam, to je mozda greska, vratio samo contacts, poruke i settings. Sada rucno instaliram sve programe. Valjda mu ne smeta sto sam vratio ove stvari? Imenik moram nekako da vratim, a poruke manje vise, dok su mi podesavanja isto bitna, jer nemam zivaca da ponovo podesavam sve access point-e i ostalo. E sada ne znam sta sve obuhvata taj settings backup, odnosno sta sve vraca, da li i neke podatke o programima?

Nego razmisljam sad nesto i ipak cu ja njega skroz da ubijem i da onda rucno sve vratim nazad. Ne volim da imam neka polovicna resenja. Jeste da cu da se zajebavam dosta sa svim podesavanjaima i tako dalje, ali sta da se radi. Nego reci mi samo koji je po tebi najbolji probram za backup i restore imenika? Treba mi poseban program, posto ne znam kada pc suite vrac imenik sta sve vraca sa njim. Ovako hocu samo imenik da vratim a sve ostalo iz pocetka.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 10:28:48 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
@Milisv_bl... najbolji , najjednostvniji i najbrži način da napravš backup imenika je da uđeš u imenik selektuješ sve kontakte (select all) i izabereš opciju kopiraj na memorijsku karticu.
Kada to uradiš kontakti se smještaju u e:/others/contacts...
Taj folder možeš , a i ne moraš , iskopirati na PC i imaš backup kontakata za sva vremena... Šta god da se desi sa telefonom , kontakti su tu. Smiley

Kada želiš da ih vratiš u telefon samo uđeš u kontakte i izabereš opciju : kopiraj sa memorijske kartice. Sviđa mi se ovaj način iz razloga što pamti sve podatke , nema gubljenja brojeva kao što mi se događalo sa pc suiteom... Jednostavno ako imaš 10 brojeva , 5 email adresa i raznih zabeleški za neki kontakt... svi će biti tu i nakon backupa. Jedino što se gubi ovim načinom su defaultna podešavanja za primarni broj za pozive , sms , mms... Tj kada pritisneš slušalicu koji će broj biti pozvan.

Nikako mi nije jasno kako se vi u Srbiji toliko zlopatite sa tim podešavanjima. Mobis , sada mtel , na svom sajtu ima automatsko podešavanje za gprs/mms... i sve se svodi na 10 sekundi vremena da se ode na njihov sajt i samom sebi pošalješ podešavanja. Jedino malo vremena treba da se podesi email. To mora ručno da se odradi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Samo Srbija, Srbin u srcu i dusi!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 237
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N900
slazem se za podesavanja ali nema za e61i automatski moras da ih pozoves!!!smaranje.ja sam danas ubacio novi sw radi kako treba sve, ali me muci sledece ne mogu da instaliram sve aplikacije tj. programe.izgleda da treba da se uradi ona fora oko produzetka licence ili tako nesto sto je neko naveo ovde na forumu kako se radi!nisam mogao ni sa starim sw.-om
IP sačuvana
social share
Nokia Maemo Hack Team
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
copears prvo podesi : alatke\menadžer aplikacija\opcije\podešavanja.... Instalacija softvera : sve... Onlajn provjera sertifikat : isključeno.
Ako se nastavi problem sa sertifikatima imaš uputstvo na linku koji je dao Mikele. To je danak koji svi , što posjedujemo symbian os 9.1 , moramo da plaćamo.  Smile

Citat
ali nema za e61i
Ako ima za e61 slobodno ih skini. Trebalo bi da rade. Jedno vrijeme na mobis (mtel) sajtu nije bilo za e61 ali jeste za e60. Skidao sam njih i sve je bilo po P.S. - u....  Smile

Možeš zamjeriti a i ne moraš ali ova tvoja izjava je smiješna:

Citat
ja cu ako ne danas ovih dana da uzmem disk od njega poznajem ga dobro i dacu mu minimnalnu nadoknadu za njegov rad

Kakav disk sa programima , kakav lik , kakav njegov rad?? O čemu pričaš?? Misliš da je on plaćao za te programe?! Imaš na netu , ne megabajte , ne gigabajte , nego terabajte programa za svoj telefon. Ne plaćaj nikome za te stvari nego se malo potrudi i nađi ono što ti treba.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 13:06:12 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Samo Srbija, Srbin u srcu i dusi!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 237
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N900
elborashon ako ti bude trebala neka oprema za nokiju javi se, hvala na svemu!znaci bilo sta od opreme javi mi to barem mogu da nabavim jer tamo radim!Hvala!Takodje pozdrav i mekele-u kralju  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 16:30:11 od copears »
IP sačuvana
social share
Nokia Maemo Hack Team
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
@Milisv_bl... najbolji , najjednostvniji i najbrži način da napravš backup imenika je da uđeš u imenik selektuješ sve kontakte (select all) i izabereš opciju kopiraj na memorijsku karticu.
Kada to uradiš kontakti se smještaju u e:/others/contacts...
Taj folder možeš , a i ne moraš , iskopirati na PC i imaš backup kontakata za sva vremena... Šta god da se desi sa telefonom , kontakti su tu. Smiley

To nisam znao. Tnx. Reci mi posto ja kada formatiram sam siroke ruke Smile da li mogu ja to da iskopiram na memorijsku, pa da onda taj ceo folder prebacim na hard, pa onda da formatiram i memoriju telefon i memorijsku karticu, a onda da rucno kreiram taj folder, ili on moze vec postoji i da kopiram sve te fajlove u njega, a onda ih uvezem u imenik?

I jos nesto. To mi se ranije na starom symbian-u nije desavalo. Znaci formatiram phone memory i onda kada se telefon restartuje, pre nego sto dodjem u mogucnost da formatiram i memorijsku karticu, pise dosta dugo installing, a onda posle nekog vremena me obavesti da nije u mogucnosti da instalira sve programe. Izgleda da telefon pokusava da ponovo vrati sve programe sa memorijske kartice, sto znaci da onda opet phone memory nije cista, vec je popunjena nekim glupostima koje je za to vreme uspeo da povrati. Jedino jos nisam probao, a kapiram da bi to moglo da prodje da formatiram prvo memorijksu karticu, pa onda memoriju telefona, jer onda ne bi imao sta da vraca sa kartice.

Mada razmisljam da li sve to i da radim, posto evo danas mi ceo dan radi normalno telefon i nije se ni jednom restartovao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
a li mogu ja to da iskopiram na memorijsku, pa da onda taj ceo folder prebacim na hard, pa onda da formatiram i memoriju telefon i memorijsku karticu, a onda da rucno kreiram taj folder, ili on moze vec postoji i da kopiram sve te fajlove u njega, a onda ih uvezem u imenik?
Naravno! Ja sam tako prebacio kontakte sa 6630 na E61. Iskopirao ih na memorijsku , pa sa memorijske folder contacts prekopirao na PC.... Onda opleo po formatima i memorijske i telefona.... Kada se sve završilo ponovo sam sa PC-a kopirao folder contacts na memorijsku karticu u folder others , ušao u imenik , copy from memory card... i čiča miča gotova priča.  Smile Smile

Vrlo je moguće da repovi zaostalih aplikacija na kartici prave probleme. Uradi ovo što sam ti predložio , formatiraj onda karticu pa telefon i vrati kontakte.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 20:43:17 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Izgleda da telefon pokusava da ponovo vrati sve programe sa memorijske kartice, sto znaci da onda opet phone memory nije cista, vec je popunjena nekim glupostima koje je za to vreme uspeo da povrati.

Ne, nego suprotno. Imaš svakakve gluposti na kartici koje nije mogao da rastumači jer je interna memorija formatirana  Smile. Tako da, džaba backup i vađenje kartice i sve, nakon formata, instaliranja novog softvera i sl., instaliranje nekih aplikacija (neke pa i budu spašene) koje ostanu na kartici nanovo ne gine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
@elborashon

Tnx. Smile

@X3mE

Pa dobro, ako prvo formatiram memorijsku karticu, pa onda meoriju telefona, onda tog problema ne bi trebalo da bude?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.