Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59386 puta)
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61i
E, vidiš, meni je baš to "mute" jako korisno, a spikerfon ređe koristim. Često mi se desi da pričam sa jednom osobom uživo a da je druga na liniji i često pritsnem "mute" kako sagovornik ne bi čuo naše domunđavanje. Smile
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Znam sve to, ali meni treba bas loudspeaker, a ovako je jako nezgodno doci do njega. Mora da ima neki program ako nista drugo, kojim ovo moze da se promeni, ali ja ga za sada nisam nasao.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 08:40:56 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Izasao novi update 2.0633.65.01. Opet nema loudspeaker opcije - DEBILI. Ajde ako neko od vas bude update-ovao i ako provali da li ima bilo kakvih poboljsanja i koja su neka javi. Takodje ako nadjete neke informacije o tome koje su promene u ovoj verziji voleo bih da ih postavite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Samo Srbija, Srbin u srcu i dusi!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 237
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N900
ja cu ga pregaziti veceras ako je istina to, preko neta naravno  Smile
u svakom slucaju po mom iskustvu svaki update koji nokija pusti je bolji od prethodnog, imam dosta iskustva radim u firmi koja je ovlascena za nokije.navescu primer samo n73 koji je non stop update-ovan dok se nije doslo do 4. i sve je bilo cakum pakum!
IP sačuvana
social share
Nokia Maemo Hack Team
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Samo cu ti reci da mi se prvi put od kada imam telefon, telefon restartovao sam od sebe jednom. Nego ako vec radis u toj firmi, ajde pokusaj da saznas koja su poboljsanja i vidi da li postoji neki nacin da se preko nekog programa ili nekako drugaicje aktivira loudspeaker direktno i pre nego sto se javim na poziv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 237
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N900
ja cu ti javiti poboljsanja sigurno, a;i i sa ovom verzijom sw radi ok barem kod mene, nema greske nikada!koju karticu koristis uz e61i kog proizvodjaca?mislo sam na mmc karticu!
Voleo bi da neko sastavi spisak programa koji koristi za ovaj fon a ja cu pomoci svakom kome treba nesto oko opreme itd!
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 00:07:09 od copears »
IP sačuvana
social share
Nokia Maemo Hack Team
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
mislo sam na mmc
Mislim da milisav_bl ne koristi mmc (MultiMediaCard) u e61i... Ali svašta je moguće... Možda je čekić radio.  Smile Smile

copears u ovoj temi su vlasnici symbian os-a 9.xx , među koje spada i E61i ,prikazali šta koriste u telefonima. Nadam se da će biti od pomoći.  Smile

Pokaži šta imaš u Symbian Series 60 3.0 v.9.1 telefonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
MMC, zaista tesko da bih uspeo da ubacim u telefon. :mrgreen:Ali dobro, verovatno je covek mislio na micro SD. Nego ja sam rekao da sam vec ubacio novi update i da mi se posle toga rpvi put od kada imam telefon desilo da se u radu telefon sam od sebe restartovao jednom. To mi se sa starom verzijom nikada nije desilo. E sada da li je do toga ili je slucajnost, to ne znam. Inace stara verzija mi je radila savrseno. Ni jedan bug nisam imao. Opet u ovoj novoj ne primecujem nista novo, osim toga sto mi se telefon restartovao. Jedini razlog zbog koga sam i radio update je bio taj sto sam ocekivao da se resili problem sa loudspeaker tasterom. Znaci sada je to namesteno tako kada tiz voni telefon, moras prvo da se javis regularno, pa onda tokom razgovora da udjes u meni pa da trazis loudspeaker opciju pa da je aktiviras. Ja telefon koristim u kolima na nosacu za telefon i treba mi da mogu na jedno dugme, najbolje bi bilo desni soft taster, da mogu da se ajvim direktno. Ovako moram da se javim, pa onda par sekundi drljam po telefonu i tek onda se javim, a za to vreme osoba sa druge strane nema pojma sta se desava. To nisu ispravili, a sta jesu, ako uopste nesto jesu, to vec ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Ne brini zbog restarta. To se događa s vremena na vrijeme. Moje iskustvo je da , poslije update-a  poželjno bi bilo formatirati telefon i karticu. Tako se postiže najstabilniji rad. Nije neophodno... ali ako se nastavi restart sam od sebe  , vjerujem da će format pomoći. Smiley

Ne znam šta se dešava sa loudspeakerom... Na E61 je to rješeno u dva klika. Smiley
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 12:40:49 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 237
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N900
mislio sam na micro sd, MMC(memory card) podrazumeva se da znam koji je model u tom telefonu!U svakom slucaju hvala na objasnjenju, ali toliko barem znam  Smile!Ne bi smeo sam od sebe da se resetuje, to je malo smesno, nov firmver ili ti SW a to da se desi  Smile!Ocekivano je da u novom SW telefon radi stabilnije a ne da bude nestabilan u radu!
A sada za programe, ima jedan lik koji to prodaje na diskovima i vec duze vremena radi to, ima ih dosta spakovanih na disku, ja cu ako ne danas ovih dana da uzmem disk od njega poznajem ga dobro i dacu mu minimnalnu nadoknadu za njegov rad pa ko hoce nek se javi da porezem ljudima to!Pa da nabacimo na telefon sto vise programa  Smile tek onda cemo da osetimo malo vise moc nikie e61i u radu, jer ovo sto ona ima fabricki nije doboljno uvek moze vise  Smile nadam se da se slazete!pozdrav svima narocito milisavu i elborashonu i nadam se da cemo lepo saradjivati!!!
IP sačuvana
social share
Nokia Maemo Hack Team
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.