Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59365 puta)
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E61i
Ne ometaju se instrumenti u avionu, čak je BA dozvolio korišćenje telefona na svojim EU letovima... veća je šansa da dođe do varnice usled loše instalacije kojekakvih "entertaiment" sistema os strane avio kompanija...
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Da li neko zna, moze li ovaj telefon nekako da se preko nekog dugmeta javlja odmah preko spikerfona? Znaci kupio sam neku sapu za kola, nosac za telefon i super stoji i probao sam spikerfon, sasvim pristojno obavlja posao kada je telefon tu fiksiran, ali je problem sto u voznji ne mogu da se javljam na zeleno dugme pa da onda ulazim u opcije i da idem na spikerfon. Em sto to ne mogu u voznji da radim, em sto mi za to treba bar 2-3 sekunde, a malo je nezgodno da se nekom javim pa da onda 2-3 sekunde dzaram po telefonu dok ne aktiviram spikerfon. Znaci trebam mi neki nacin da se odmah javim preko spikerfona. Jel moze to nekako da se izvede?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 12:10:54 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nisam siguran ali ako je to najobičniji držač za telefon , nije neki autokomplet , onda mislim da ne može.
Najbrže ti je da se javiš u dva "klika". Zelena slušalica pa desni soft key... Tako je barem na E61.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0021.png
(41.47 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 13:50:32 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Moze i tako. To je ipak dosta brzi nacin. Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Jedno obavestenje i jedno pitanje. Smile

Obavestenje je, da sam kupio slusalice za telefon. Uzeo sam NOKIA HS-23 i izuzetno sam zadovoljan. Znaci kvalitet zvuka je za moj pojam odlican i daleko vise nego sto sam ocekivao od telefona, a pogotovo od telefona kome ovo i nije primarna karakteristika. Platio sam ih 600 dinara. Navodno su originalne, mada iskeno zabole me i da jesu i da nisu, jer izgledaju kvalitetno i zvuk je odlican.

Pitanje je sledece. Vec dugi niz godina koristim nokia symbian telefone i od starta me nerviraju neke sitnice, koje su jako proste, a koje nokija iz nekog razloga nece ili smatra da ne treba da ubaci. Znaci svaki levi telefon moze da se namesti da ponavlja alarm u odredjeno vreme. Kod nokije to fabricki ne moze. Na s60 v2 sam koristio neke programe, mislim da je bio world clock i jos neki, koji su mogli ovo da urade. Sada pokusavam to isto da uradim na E61i, ali fabricki opet ne moze. Uopste interesuje me prvo da li ima neko resenje za ovo, a drugo interesuje me da li vi koristite organajzer i ako nije tajna u kojim situacijama. Ovo je ipak E klasa i trebalo bi da je organajzer jedna od bitnijih stvari. Znaci konkretno treba mi, posto pijem antibiotik da me telefon potseca dva puta dnevno u odredjeno vreme kada to treba da uradim. Znaci treba mi da mi se aktivira alarm, da se ponavlja periodicno i da pise na ekranu nesto tipa uzmi lek ili slicno. Ovde ima MEMO, MEETING, ANNIVERSARY i TO-DO. Da budem iskren, posto do sada rekto kada sam koristio organajzer uopste, skoro da ni ne znam u cmeu je rezlika izmedju ovih stavki. Ok kapiram anniversary je neka godisnjica i tu bi valjda trebalo da telefon obavestava o tome. Ali u cemu je razlika recimo izmedju TO-DO i MEMO, odnosno cemu sluzi MEETING, posto vidim da ima da se definise vreme pocetka i vreme kraja sastanka.

Znam da zvuci malo amaterski pitanje, ali stvarno me interesuje da livi uopste koristite organajzer i u kojim prilikama, posto ja i ako imam potrebu za njim, do sada nekako nisam bitnije polagao paznju istom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Znam da zvuci malo amaterski pitanje, ali stvarno me interesuje da livi uopste koristite organajzer i u kojim prilikama, posto ja i ako imam potrebu za njim, do sada nekako nisam bitnije polagao paznju istom.
Pročitaj ponekad i tudje pisanije i shvatićeš da koristimo: [Kako ja vidim svoj mobilni telefon?!?]

Naravno da nisam opisao princip rada i dao uputstvo kako se koristi Papyrus recimo(za to ima pdf na oficijelnom sajtu), ali oslikava poentu da je to i glavna vrlina jednog smartphone aparata koja se koristi i tek sada vidim da vama ti vaši telefoni ničemu ne služe kada tek sada pokušavate da iskoristite rokovnik ili ti beležnicu sa podsetnicima koja je bila glavna odlika nekadašnjih "Casio Digital Diary" spravica i kasnije PDA uredjaja za koje svi znamo da nose WindowsOS ili PalmOS uredjaja ... jednom rečju smart uredjaja. Smile
Što znači da te generičke aplikacije koje ispisuju na ekranu potrebne podsetnike pored recimo Papyrus-a - prava kombinacija. Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 12:45:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC 
Ja bez Papyrusa ne mogu da zamislim koristenje telefona. Imam dnevno desetine sastanaka, obaveza i telefonskih razgovora da mi jednostavno treba ova aplikacija.

Papyrus je dobar i sa jednog drugogo aspekta. "Support" je sjajan i ako prijavite neki bug vrlo brzo bude rijesen tako da se mozete pouzdati u isti i ne brinuti hoce li "preskociti " nesto bitno.

Za par dana dobijam SE P1 i zaista je Papyrus aplikacija bez koje ne znam kako cu izdrzati. Postoji AquaCalendar ali on ima uzasan UI, spoer je i bugovit...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
AquaCalendar je baš takav kako tvrdiš, mnogo je bolji Papyrus. Nije loš što se tiče sitnica ni "Smartphoneware Best Notes" ali šteta što ga još nema za S60v3.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
milisav_bl instaliraj SBSH.Mobile.Software.SBSH.Papyrus.v1.3.S60v3.SymbianOS9.1 i uživaj. Na ekranu tvog telefona a slično je i na mom.... izgledaće perfektno , pregledno , nimalo konfuzno... Daleko bolje nego što je izgledao na tvom bivšem 6630. Tako ćeš riješiti problem oko podsjetnika , rođendana i šta ti ja znam... svega i svačega. Radi odlično na E61 pa se nadam da će i na E61i raditi kako treba. Smile

Oko ovih prepucavanja , ne znam šta bih vam rekao...   Smiley 1
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 18:00:13 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Nisam siguran ali ako je to najobičniji držač za telefon , nije neki autokomplet , onda mislim da ne može.
Najbrže ti je da se javiš u dva "klika". Zelena slušalica pa desni soft key... Tako je barem na E61.  Smile

Nisam stigao ranije da eksperimetisem, pa sam tek danas probao u realnoj situaciji i shvatio da ne moze. Pazi, na E61i je na desnom soft tasteru, dok zvoni telefon, SILENCE, odnosno kada njega pritisnes SEND MSG. Kada se javim na zeleno dugme, na desnom se onda pojavljuje MUTE, odnosno UNMUTE. Jedini nacin da se dodje do spikerfona je da se JAVIS, pa da udjes u options, pa onda TEK TRECA opcija poredu je spikerfon. Znaci ovo ne samo sto je komlpikovano, vec je skoro i neupotrebljivo, jer recimo danas sam tokom voznje pokusavao da se javim preko spikerfona i osoba koja je zvala mi je prekinula vezu, jer je mislila da nesto nije u redu sa linijom. Posle sam ja u voznji zvao tu osobu i objasnjavao joj celu pricu. Mora da ima neki nacin, mozda neki softver za ovo. Ovo je nezgodno cak i kada nema veze sa kolima. Znaci ti sada pricas, telefon ti je na uvetu i sta, kako da dodjes do spikerfona? Znacio opet moras da odaljis telefon od uveta, pa da ulazis u meni, pa da aktiviras spikerfon. Znaci stvarno su to malo ukenjali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.