Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 59366 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne pisu se programi samo za neki telefon (pisu se, ali veoma retko), vec za neku rezoluciju, ili eventualno siru kategoriju telefona (kao sto je recimo Symbian 9.1 E serija i sl.). Znaci, programi mogu biti optimizovani u vasem slucaju ili za rezoluciju 320*240 ili za E seriju.

Naravno, na to sam i mislio. Inace igrice ne igram na telefonu, tako da ih samim tim nisam ni probao. Sto se programa tice, sve koje sam do sada provao, rade bez problema. Jedino Mobiola web camera radi, ali u nekoj dosta manjoj rezoluciji prikazuje snimak kamerom, znaci efektivno trcina ekrana.

Sto se programa tice ja sam mislio na one koji su pisani bas za E61, odnosno E61i. Njih ima, cak je elborashon predstavio vec nekoliko njih na temi o E61. Videcu da ja pretrazim tu temu, pa da napisem bar njih, mada ne bih hteo da se kitim tudjim perjem, posto je ipak elborashon zasluzan za to. Takodje ja nemam moderatorsku funkciju pa ne mogu da editujem prvi post, a moja ideja je i bila da se u prvom postu postavi ta lista, kako bi i mi, ali i buduci korisnici ovih telefona mogli na pocetku teme da vide taj spisak, umesto da prelistavaju celu temu i onda sastavljaju mozaik.

Evo ovako:

LCG Lukebox

Evo fotki demo verzije World Mate-a 2007 za E61 koje su se pojavile na nekim sajtovima.
Neke nove funkcije i lepsi interfejs.
P.S. ima mogucnost slusanja vremenske prognoze.

Ovaj SMS chat radi odlično na E61!
Stvarno odlična aplikacija, koja podrzava template, smajlije, čak i SMS sheduler.
Prilikom skidanja "lečene" verzije sa "onog" sajta , skinuti verziju 352x416!
Evo primera! (hteo sam sa moje E61 ali ima nekih poruka koje... hm ... Smile)

Ovaj SMS chat radi odlično na E61!
Stvarno odlična aplikacija, koja podrzava template, smajlije, čak i SMS sheduler.
Prilikom skidanja "lečene" verzije sa "onog" sajta , skinuti verziju 352x416!
Evo primera! (hteo sam sa moje E61 ali ima nekih poruka koje... hm ... Smile)

Evo jednog kalkulatorčića koji postoji , pored obične i u verziji za E61 posebno. Koristi sve tastere na qwerty tastaturi. Brz je (1+1 izračuna za manje od jedne sekunde)  Smile .... Šala mala. Dobar program , veoma lagan za upotrebu (+ , - , * , : , = .... se unose pokretanjem džojstika gore , dole , lijevo , desno i pritiskom na džojstik)... Što sve znači da je izračunavanje nekih prostijih računa maksimalno pojednostavljeno , samo se treba naviknuti gdje je + , -...itd. Moja preporuka za ovaj program. Vrijedi ga imati na telefonu.  Smile
Program se zove : cCalc.v1.09.S60v3.(for.E61.only)

P.S. Digitron u digitronu.  Smile Smile

Izašla je poboljšana verzija programa : cCalc Pro v1.10 S60v3 E61 only...
Dodato je par funkcija i podrška za još pokoji jezik... Ko zna možda su vam baš ove funkcije nedostajale...
  Smile  Smile

cCalcPro v1.10.S60v3.E61.only

cCalc offers the following features :

Number Keys and Basic Math Functions : Addition, Subtraction, Multiplication, Division.
Programmable Formula : User-Defined Functions i.e Tax and Currency Conversion Functions
Trigonometric Functions : Trigonometric/Inverse Trigonometric Functions (Sine, Cosine, Tangent/Arc Sine, Arc Cosine, Arc Tangent), Hyperbolic/Inverse Hyperbolic Functions. Degree/Radian/Grad mode for angle unit
Common Mathematical Functions : Logarithm, Power, Exponential, Reciprocal, Square Root
Pi Constant, Factorial Function
Base-N mode and Logical Operations : Binary/Octal/Decimal/Hex base. OR/XOR/AND/NOT and MOD Functions
General Functions : Clear Entry, All Clear, Sign Change
Memory Functions : Memory In/Memory Recall/Memory Plus/Memory Minus/Memory Clear
Parentheses : ()
Precedence : Lower → Higher "1: OR 2: XOR 3: AND 4: +, - 5: /, *, MOD 6: x^y 7: NOT 8: f(x)"
Pencil key/Shift key to switch function
Copy to clipboard/Paste from clipboard
User Theme background
Support instant screen size change
Support multi language
Maping key text on button

Version 1.10 / 25 July 2007
History

1.10
Feature : Add TVM

Feature : Add Rnd() function in formula

Feature : Add function x<>y

Feature : Add one more language Bulgarian

« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 17:18:58 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Pa dobro, sastavite zajedno spisak, a elborashon moze da edituje prvi post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
@elborashon

Nisi me mozda razumeo najbolje. Nisam mislo da razdvajamo programe za E61 i E61i. Ipak su to skoro identicni telefoni i mislim da svi programi optimizovani za jedan mogu bez problema da rade na drugom i obrnuto. Ja bih vrlo rado sastavio svoju listu na ovoj temi, ali ipak sam ja jos mlad i zelen kada je uopste symbian 9.x u pitanju, a jos manje sam iskusan sa programima za bas moj telefon. S'druge strane znam da si ti iskusni vuk kada su ove stvari u pitanju i znam da sam ranije, dok sam jos razmisljao koji telefon da uzmem, ti u vise navrata objavljivao neke programe radjene bas za E61. Odatle, znaci od tebe, i potice ova ideja o sastavljanju te liste. Ja sam do sada samo uspeo da pronadjem jedan program, bas za E61i, a to je world mate. Nista vise za sada. Mislim koristim ja mnogo programa, ali samo je ovaj namenjen za E61i.

Ako te ne mrzi i ako mislis da moja ideja ima smisla, ti napisi, na ovoj ili na temi o E61, nebitno, listu programa za koje ti do sada znas. Ja cu vremenom, ako budem nesto pronasao sto nije na toj listi, istu dopunjavati. Ako to budes radio, mislim da bi bilo dobro da postavis u okviru prvog posta i to na obe teme, tu listu.

@majstor_igre_

Nisi napisao koji telefon imas, mada pretpostavljam da je u pitanju E61i. Ne znam sta da ti kazem. To je preterano slabo trajanje baterije. Ne znam koje ti je porekl telefona. Ako si ga uzeo u nekoj od nasih radnji, onda je najverovatnije skidan sa neke mreze, a cuo sam i da su ljudima uvajlivali neke li-ion baterije, nepoznatog porekla uz E61i, umesto li-pol koje su originalne. Znaci u svakom slucaju to nesto nije u redu. Ako ti je telefon pod garancijom pokusaj da ga reklamiras, mada opet ako si ga kupio u nekoj od nasih radnji, onda bolje i da ne pokusavas tako nesto, jer neces nista uraditi, a samo ces se maksimalno iznervirati.

ma ni ne moze bolje kad mi je bluetooth ukljucen Smile,sad ukapirah Smile
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Pa zato ti baterija tako malo drzi. Kako to bre nisi provalio? Vidi i da ti nije ukljuceno da skenira wlan, jer to isto jede bateriju.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 17:33:14 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Evo sada opet gledam koliko ce da mi traje baterija. Ovog puta sam normalno koristio telefon i evo punih sest dana i imam jos jednu crticu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Da li postoji neki nacin da se na ovom telefonu, mada je to mana kod svih symbian telefona koej sam do sada imao, proveri koja melodija je postavljena za odredjenu grupu u imeniku? Znaci dodelim neku melodiju i sada hocu da vidim sta sam postavio i nema sanse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Udjes u bilo koji kontakt u grupi i tu ces videti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Pazi stvarno. Neverovatno kako ovo nisam ranije provalio. Tnx. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
milisav_bl ... koja kombinacija radi za hard format?? Zelena slušalica , * , 3..... ??? Smile
Kod mene to ne radi.  Smile
Šta sam ja pritiskao na mojoj E61... Đavo će ga znati. Hard format preko tastature radi k'o zmaj i na E61. Trebalo mi je više od pola godine da to provalim.  Smile Smile

milisav_bl... samo cCalcPro v1.10.S60v3.E61.only je program koji , pored "obične" , postoji i u E61-E61i verziji posebno. Svi ostali , koje si naveo , su univerzalni programi za s60 v3 telefone. Šta misliš da odustanemo od nabrajanja one liste??  Smile
Evo do sad imamo listu od čak jednog programa koji je pisan , posebno , za ova naša sokoćala...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2007, 18:03:42 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E61
Ma i za e61 i e61i i sve symbian-ce Smile vazi ista sifra za hard reset    *,3,zelena slusalica i dok drzis ova tri tastera upalis telefon i ne pustas ih jos jedno 5-6 sekundi otprilike i to je to.Mozda ti je neki slucajno 'iskliznuo' ispod prsta  Smile
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.