Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 58736 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Još nisam ništa isčačkao u vezi E61i... Telefon se još nije masovnije pojavio u prodaji. Kad bude , saznaćemo više detalja. Mada ja mislim da je otprilike kao i E61 , što se tiče brzine , RAM-a itd... Jedina razlika je u nešto poboljšanoj ergonomiji kao i kvalitetu kućišta. Ono što sam pročitao je da su mu tasteri nešto manji i da ima više prostora između njih i da to , po riječima ovih što su ga probali , olakšava kucanje. Pošto je na E61 to odlično riješeno onda je na E61i otkucati Ilijadu i Odiseju mačiji kašalj. Smile  Smile

Da li si ti tvoju E61 uzeo u nekim polulegalnim radnjama, kao sto su ove po Beogradu, koje nude telefone za male pare, ili si je uzeo od nekog zvanicnog predstavnika za velike pare?
Jok more... Ja sam je uzeo od zvaničnog uvoznika ali za male pare.  Smile ... Uzeo sam polovnu , staru 2 mjeseca , kupljena je kod zvaničnog uvoznika Alpha copy , sa srpskim produkt kodom , lokalizovana za naš jezik , naša tastatura (qwertz sa ČĆŠĐŽ slovima) ful oprema i u fantastičnom stanju. 260€ u februaru sam je platio a ovaj lik samo dva mjeseca ranije 500€. Prošao sam odlično ali imao sam i sreće... Uvijek je to mačka u džaku , kupovati polovnu robu.  Smile

Ako se budeš odlučio za E61i obrati pažnju na tu tastaturu. Bilo bi poželjno da bude sa našom tastaturom (kad već ima srpska lokalizovana verzija) jer prilikom flash-a i update-a software-a ako flashujes srpskim jezikom a tastatura ti recimo njemačka... moglo bi biti problema sa karakterima i to da ne budu neka slova i znakovi tamo gdje treba da budu... Najgora solucija su ti ove iz Abu Dabija i sl. sa arapskim tastaturama i znakovima.  Smiley 1
Tastatura može da se zamijeni ali za tu operaciju treba extra dobar servis i extra dobar majstor. Znači "lovi " E61i sa našom tastaturom.  Smile Smile

« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 14:10:10 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Znam za to sa tastaturom, zato te i pitam. Doduse, nisam isao po radnjama i trazio QUERTZ tastaturu na E61i, ali posto imam vec dosta iskustva sa kupovinom telefona po nasim radnjama, znam kako stvari funkcionisu. Zato ocekujem da u najboljems lucaju prodaju neku neutralnu, englesku tastaturu QUERTY naravno, a ne bi me cudilo kao sto ti kazes da ih ima i sa nekom ruskom cirilicom, arapskim znakovima, ili nemackom tastaturom. Opet, QUERTZ tastatura sto sam pretpostavljao, a i ti si mi potvrdio, moze da se nadje samo kod legalnih uvoznika, a kod njih verovatno nikada nece kostati onoliko koliko ja planiram da dam, a to je do 300 eur. Kod polovnih stvari sam se par puta opekao i rekao sam sebi da vise nikada nista polovne necu kupiti. Pre cu kupiti i nesto losije, ali novo nego obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Teško da ćeš naći qwerty.... Ona je samo za englesko i U.S. tržište... U Evropi ti je u većini qwertz osim u Francuskoj (oni furaju neki svoj fazon)... To za kupovinu si u pravu. Ja sam mučio muke Tantalove dok sam kupio E61. Em što lažu ovi po radnjama za cijenu em što je nema... I na kraju sam pazario polovnu. Ali uz malo sreće prošao sam odlično. Ti vidi kako ćeš i šta ćeš. Ništa ne reci , možda i nabasaš na novu sa našom tastaturom. Smile

P.S. Da ne pričam o tome kako sam sa sa jednim članom na ovom forumu (koji je prodavao E61)  Smile  jedno pričao na PP a onda naletio na njegov oglas , ne znajući da je to on... Pa preko telefona druga priča. Ne zna se ko je više lagao... Ja ili on??  Smile Ja mislim da sam ja više lagao ali on kategorički tvrdi da nisam u pravu.... I onda se ponovo sretosmo na Bureku: "Ma jes' to ti bio? Pa što ne reče da ne lažem onoliko". Šala mala.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 15:21:25 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
 Smile Ma znam kako to ide preko oglasa. Ranije dok malo plate nisu porasle i tako dalje, do pre 2000-te, kupovao sam telefone preko oglasa. Cega sam se sve nagledao i naslusao, mogao bih knjigu da napisem. Zato sam i rekao da od tada nikada vise nista polovno. Makar i malo losije, ali novo je novo. Nije sto sam ja ja, ali ja recimo izuzetno cuvam svoje telefon. Moj telefon sada, posle dve godine koriscenja izgleda identicno kao kada ga kpujes u radnji, mozda i bolje jer u radnjama svasta prodaju. Kada bih nasao tako nekog ludaka poput mene Smile koji se na taj nacin ophodi prema telefonu, kupio bih i polovan. Ovako, ili radnja i to ne bilo koja, ili nista.

Videcemo, kao sto znas zestoko se dvoumim izmedju N95 i E61i. Jedan dan sam blizi jednom, drugi drugom. u sustini kada bi E61i imao FM i malo bolju kameru, sigurno bih uzeo njega. Ovako, mislim da ce kao i mnogo puta do sada odluka biti momentalna i da cu uzeti ono sto mi se tada ucini boljim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pazi N95 je vrh telefon. Sve najnovije tehnologije su implementirane u njega. E61i je druga priča. I on je vrh telefon ali za druge namjene. I jednostavno nije za svakoga.  Smile
U svakom slučaju, kako smo već pričali , do tebe je. Ne žuri , dok im opadne cijena , možda izleti i neki treći model itd...

Odosmo u off.  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 16:13:49 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
off....nemoj bre da si smesan,dvoumis se izmedju e61i i n95,zezas me  Smile naravno da n95 ide pre u svakoj kombinaciiji...bukvalno 90 % boljih karateristika(slobodno da kazem ko merceds i jugo)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pazi N95 je vrh telefon. Sve najnovije tehnologije su implementirane u njega. E61i je druga priča. I on je vrh telefon ali za druge namjene. I jednostavno nije za svakoga.  Smile

Ovo ti je moj odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
pazi n95 ima sve u sebi sto ima i E61i jedino nema tu tastaturu,a sad ako ti zbog toga izaberes E61i ,neznam al po meni si onda stvarno opicen  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
pazi n95 ima sve u sebi sto ima i E61i jedino nema tu tastaturu,a sad ako ti zbog toga izaberes E61i ,neznam al po meni si onda stvarno opicen  Smile  Smile

zaboravljas bateriju  Smile
meni je bitnije da ima dobru bateriju nego da ima GPS recimo......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
hehehehe  Smile zavisi sta je kome prioritet....dobro je to sa baterijom,ali mi je GPS mnogo bitnija stvar u svakom pogledu
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.