Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 58728 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
a tebi dobra baterija nije vazna?
i ja pitam glupost..... imas N80  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
sorry za off...citam ovih dana malo o n95 i koliko sam shvatio,baterija uopste nije problematicna stvar kao sto je na n80,tj ako se na n95 koriste sve njegove mogucnosti i to se bas forsira ode baterija za jedan dan,dok valjda ako se sve umereno koristi i po potrebi dobijamo jednu normalnu autonomiju,kao na n73....neznam da li gresim al tako sam ih shvatio
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
gresis ali dobro....

vratimo se e61i  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
pazi n95 ima sve u sebi sto ima i E61i jedino nema tu tastaturu,a sad ako ti zbog toga izaberes E61i ,neznam al po meni si onda stvarno opicen  Smile  Smile

Pre nego sto nekome kazes da je opicen, prvo se malo edukuj. Ja sam ti lepo citirao post koji sam za sebe sve govori. E klasa nije za svakoga. Ona ima svojih prednosti, ali ne mmogu svi da razumeju i da iskoriste te prednosti. Ono sto ce ti mozda nesto znaciti i ako ne znam zasto uopste objasnjavam bilo kome zasto mi se E61i svidja, to je sto ima daleko kvalitetniju bateriju, daleko kvalitetnije kuciste, od metala, za razliku od N95 koje je od plastike i koje se seta kao babini zubi, zato sto ima ima ogroman display, veci i od onog na N95. Znaci ekran, baterija, kuciste, a to su samo stvari koje se vide na prvi pogled. I kao sto sam vec rekao, pre nego sto nesto napises, pokusaj prethodno da malo prikupis informacija. Ja vec imam eksterni GPS uredjaj, koji je sigurno daleko kvalitetniji od onog koji je integrisan u N95, a pritom taj integrisan uredjaj moze da radi samo sa nokijinim softverom i mapama, koje za sada pokrivaju manje od 2% teritorije Srbije. Da li treba i da ti kazem da GPS jede bateriju, a da baterija na N95 bez previse maltretiranja, prema svedocenju korisnika koji je imaju traje manje od dva dana. Pored svega toga N95 trenutno kosta 150 eur vise od E61i, tako da je i to jedan od razloga zasto je E61i u prednosti. I na kraju, posto vidim da volis da dajes zakljucke pre nego sto procitas sta je ko pisao, reci cu ti i to da se ja nisam odlucio i da pomno pratim teme i o E61i i o N95, a pritom cekam da im cena padne na 300 eur i onda cu da odlucim sta cu da uzimam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
to je sto ima daleko kvalitetniju bateriju, daleko kvalitetnije kuciste, od metala, za razliku od N95 koje je od plastike i koje se seta kao babini zubi, zato sto ima ima ogroman display, veci i od onog na N95. Znaci ekran, baterija, kuciste, a to su samo stvari koje se vide na prvi pogled.

u potpunosti se slazem!
meni je baterija jako bitna baterija i kuciste...... to je veliki plus kod e61i a veliki minus kod n95 (kad smo se vec zalepili za njega  Smile )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 4s
sorry,ozbiljno nisam znao da je baterija na n95 toliko losa,ako je zaista tako eto ti ga jos malo pa stize moju n80  Smile al ovaj E61i ipak nema procesor na 330 mhz,jbg onda je najbolje videti neku trecu opciju....jos jednom sorry
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
E61i ipak nema procesor na 330 mhz,

nema ali ima bolju bateriju, bolje kuciste, vise RAM memorije...qwerty.... pa ti vidi  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 22:56:48 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
al ovaj E61i ipak nema procesor na 330 mhz
Zašto sam sebe uvlačim u nevolje? Ne znam... Uopšte ne mislim da nekoga ubijedim da n95 ne valja a da E61i valja. Želim samo da ukažem u čemu je prednost tog telefona u odnosu na n95 i ništa više. N95 je extra telefon i sigurno dobra kupovina dok mu padne cijena... ali.....

330Mhz procesor u n95 će ti pomoći da 1sec brže otvoriš neki word dokument. Ali sa E61i ćeš isti taj dokument 1000000 puta da brže obradiš , edituješ , otkucaš još koju stranicu ako treba , ubaciš slike , tabele , sve to otštampaš , prelomiš stranice prije toga , prebaciš na projektor pa to nekome pokažeš na zidu ako treba... sve to bez ikakvog dodatnog software-a...  Bez pretjeranog umora i osjećaja da te je pregazio tramvaj pun putnika.

Na n95 za tu rabotu bi ti trebalo dosta živaca i prolivenog znoja i barem 15 puta više vremena... Ne može ti GPS pomoći da obradiš word dokument. To je razlika... Zar ne možeš da shvatiš?
Dobijaš kompletan word sa editorima , čak možeš i da prezentacije praviš i edituješ. Flash player dolazi u FW-u... Flash igrice vidiš u galeriji kao i power point prezentacije. Imaš i veliku ekrančinu za gledanje filmova. (najbolje od svega ovoga je što možeš slušati muziku dok sve ovo radiš - ima dovoljno RAM-a)

Zvuk na slušalicama je tih , težak je , velik  je... ima 220 Mhz procesor (nije spor- ako na to ciljaš).... To su mane. To su činjenice , nemam ja šta koga da ubjeđujem to se zna i vidi.

Činjenica je da n95 ima 330 Mhz procesor , dobar zvuk , GPS... To je dobar telefon. I sad šta ćeš s njim. Za šta tebi služi taj podatak (330Mhz) Nalijepićeš ga na telefon ili čelo i tako hodati i izazivati nečiju zavist i to je to? Za to služi?
Šta ti vrijedi taj procesor kad je obrada bilo kog word dokumenta na E61i desetostruko lakša , preglednija i brža. Isto važi i za E mail i bilo koji dokument.
Ako ćeš da igraš igrice i slušaš muziku i slikaš naj(ne)važnije trenutke u životu svakih 10 sec onda je n95 bolja. To su jednostavne stvari. Niko nije blesav da poredi E61i po ovim parametrima sa n95.

Ne želim da pretjerujem ali to su činjenice. Neki neće... neki opet ne mogu da shvate. Šta da se radi...  Smile  Smile

Ovo je moj zadnji post na ovu temu. Bez obzira što sam iznio sve 100% istine... Čitav ovaj post samom meni izgleda kao hvalisanje. Neću to da radim. Svako neka kupi sebi šta mu odgovara i neka sam donosi zaključke. Šta mu treba , šta odgovara... Ni meni to niko nije rekao. Sam sam se uvjerio. Neka tako urade i ostali pa poslije toga nek' uživaju ili se kaju. Njihova stvar.  Smile  Smile

The End
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 00:15:26 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ne znam zasto imas konstantno neki strah ko ce sta da ti kaze. Boli te uvo ko ce sta da ti kaze. Nisi valjda klinac pa das e obazires na to ko sta o tebi misli i da li ce neko da komentarise ovako ili onako ono sto ti napises. Evo mene si recimo upravo ti izuzetno zainteresovao uopste za E seriju i na neki nacin mi otvorio oci i naveo na razmisljanje da mozda i sam uzmem telefon iz ove klase i ako sam pre kao slepac samo o N95 razmisljao. Tvoji postovi za mene kao nekoga ko iz neutralnog ugla posmatra desavanja na forumu i ko ne zna licno nikoga od vas, imaju daleko vise smisla i kvaliteta od 90% drugih postova. Jbg, ako gledas sta misli vecina, onda najbolje pocni da slusas turbo-folk, gledas pink i glasaj za radikale. Na srecu postoji i ona manjina koja misli i ponasa se drugacije. Znaci eto ja ti kazem da bih voleo da sto vise ucestvujes u ovoj kao i u svakoj drugoj temi vezanoj za E seriju, jer mislim da si najkompetentniji ovde da o njoj govoris.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 16:53:26 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zato što neću da izgleda kao moje hvalisanje. Nemam namjeru ali se moje riječi , u većini slučajeva , pogrešno protumače. Malo je ljudi zaista probalo E61 (duže od 5 minuta) da ne govorim o 2-3 mjeseca , godinu... Vjerujem da u njihovim očima ovo sve izgleda kao hvalisanje a u stvari ne znaju ni o čemu tačno pričam. Ne bojim se ja ničega ali ... Pričati nešto čovjeku , koji ne vidi ono što se vidi a vidi ono čega nema je uzaludan posao. Znam to iz iskustva. Nekada je bolje ćutati.  Smile

P.S. milisav_bl ovaj post iznad nema veze sa tobom...  Smile

U debelom smo off-u a to nikako ne valja. Vratimo se temi o E61i.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.