Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nokia E61i  (Pročitano 58734 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja iskreno gotovo da i ne koristim kameru na mob. telefonu i verujem da bi bila dobra jedino ako proleti leteći tanjir tj., NLO pa da se "zabeleži", što znači da mogu i bez nje na mobilnom. No, eto, ima se ikonica viška na ekranu kada postoji ta kamera, par podešavanja, par desetina dodatnih aplikacija za zezanje, pa čak i ti video klipovi ....

Ali smešna je ta ljudska psiha - ako se nešto ima onda i nije bitno, ne pridaje se važnost, ne poseže se za tim ... čim nečega nema to smeta, postaje potreba, prioritet, ...

Meni bi recimo smetalo ne malo da sam ranije kupio taj E61 i sada se pojavljuje neko sa istim telefonom u čijem meniju ima i ikonicu kamere pa razna podešavanja oko toga, odmah je tu i video poziv pa gledanje, video nadzor i špijuniranje .... mnogo funkcija obavlja kamera kada se razmišlja o njoj ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
e da,u pravu si,samo ne znam sta su ljudi radili kad kamere na telefonima nisu postojale...sad jbt kupis telefon i odma te pitaju 'kolko megapiksela?'...alo bre...ako kazes nema kameru,odma "pa sto si kupio to sranje ,mogo si za iste pare...bla,bla'.
kazem da je lepo kad mozes nesto da skljocnes... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
No, eto, ima se ikonica viška na ekranu kada postoji ta kamera, par podešavanja, par desetina dodatnih aplikacija za zezanje, pa čak i ti video klipovi ....
..... Jao.... jao , ne muči me više.  Počeću da grizem nokte od nervoze.  Smile  Smile

Ne možeš shvatiti dok ne uzmeš telefon bez kamere , poslije par modela sa istom , koliko je to nevažno. Tek tad ćeš shvatiti da je sve to oko kamere , sve te stvari i programi za koje čovjek misli da ne može bez njih.......smiješno. Naravno ima ljudi koji tako ne misle i to poštujem. Dobra je stvar kamera na mobilnom ali i prva stvar koje bih se odrekao na telefonu da moram. Najmanje bitna za funkcionisanje i moje viđenje smartphone-a.

Da rezimiram.  Smiley 1
Svi koji traže qwerty Nokiju symbian , dok joj još malo padne cijena , od mene će dobiti preporuku za E61i. Bolja je ali ne toliko da bi vlasnici E61 istu zamijenili za ovaj noviji model. Ako su E61 kupili zbog stvarane potrebe i mogućnosti koje ona pruža. Ovaj novi model ne donosi ama ni jedan jedini promil više u upotrebnoj (realnoj) vrijednosti u odnosu na predhodnika. Naravno ako vam nije toliko bitno ovo škljocanje.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 00:07:48 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2

..... Jao.... jao , ne muči me više.  Počeću da grizem nokte od nervoze.  Smile  Smile
Ne možeš shvatiti dok ne uzmeš telefon bez kamere , poslije par modela sa istom , koliko je to nevažno. Tek tad ćeš shvatiti da je sve to oko kamere , sve te stvari i programi za koje čovjek misli da ne može bez njih.......smiješno.
Mo'š da skeniraš vizit kartice ... eto prednosti kamere  Smile
I to mu dodje poslovna primena ... Smile

Eh ... stvarno .. neću više, idem iz ove teme. Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 00:10:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
samo jos jedan moj ofic...kad sam koristio 6600 sapun (kojoj je iz nekih cudnih razloga poodkazalo pola funkcija),medju kojima i kamera,vremenom sam i zaboravio na nju...ozbiljno...
tako da bih se slozio sa elborashon-om da nije presudan faktor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Eh ... stvarno .. neću više, idem iz ove teme. Smile
Uf , dobro je .... da si nastavio da pričaš šta sve može kamera na E61i ...bacio bih telefon kroz prozor.  Smile Smile

Kao što kaže akai11 ... zaboraviš na tu opciju vremenom. Što znači da nema pretjerane vrijednosti. Ali pošto je kamera na telefonima u glavnom prisutna , stalno je bespotrebno koristimo i škljocamo. A kada je nema ... onda ne škljocamo i ne osjećamo njeno odsustvo i da smo uskraćeni za nešto bitno....valjda.  Smile

Odoh i ja iz ove teme i možda se ponekad vratim da nekom budućem vlasniku napakostim , kao izliv mog bijesa i zavisti što ima bolji telefon od mene.
Budući vlasnici E61i ...Čuvajte se mene. 
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 12:15:23 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
E61i nema podrsku za HSDPA?

Citat
Nokia E61i works with Bluetooth Specification 1.2 and A2DP is not among the supported profiles which makes impossible the use of stereo Bluetooth headset with the phone. But then again, E61i is a business oriented smartphone right form the get go. The supported Bluetooth profiles are Dial-Up Networking, File Transfer Service and Object Push Service

Ne razumem sta ovo znaci? Jel podrzava ili ne bt slusalice? Ovde se pominje stereo. Sta je sa mono?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
E61i kao i većina Nokia telefona nema podršku za A2DP bluetoth profil (prenos stereo zvuka preko buetoth-a)... Znači E61i podržava samo mono bluetoth slušalicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Dobro, to je ok. Mislio sam da ni to ne podrzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
360 eur - izvor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.