Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359388 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 5800
pozdrav ljudi, prvi put pisem, a evo godinu i po dana kako imam ovaj telefon, potpuno sam zadovoljan, verovatno zato sto nisam zahtevan kao korisnik, nisam mu nista menjao/hakovao, mada vidim da svi nesto postavljate, ja pola reci ne razumem Smiley pa ako bi neko hteo samo da mi kaze neku osnovnu stavku koju bi mozda trebao da uradim svom telefonu..

ps. od pocetka imam problem sa blicem, kada slikam ne sija, i iskljuci se pre nego sto uslika, tako da sve sto slikam, slikam preko dana Smile .. a kad se snima, normalno sija, jel zna neko do cega je to? :S.. hvala unapred..
to sa blicem ti nije problem jer telefon registruje sliku onog trenutka kada se blic upali a naknanadni zvuk kamare ja samo efekat koji ne znači ništa. slika ti je po noći loša ne zbog toa nego što 5800 generalno ima lošu kameru . nešto bolji kvalitet slike se dobija kada se rezolucija podesi na naksimalnih 3 megapiksela i kada se skine zadnja maska (izgleda da je u tom delu nešto fizički loše urađeno). pokušaj ,znači, skinuti zadnju masku i onda fotografisati i uporedi isti snimak sa snimkom kda je maska prisutna i videćeš razliku-
za ostalo svakako prvo trebaš oprobati certifikovanje aplikacija koje su "unsigned" (takvih je 90%) pa kada vidiš šta sve može tvoj telefon onda ćeš u predhodnim postovima i izabrati šta ti je najlakše.
pokušaj jer sada koristiš 10% mogućnosti svog telefona.
hvala na informacijama, nisam nesto narocito bistar oko takvih stvari, jel moze samo malo pomoci i objasnjenja sta je certifikovanje i kako se ono radi? naravno ako imate strpljenja da mi objasnite..
radi se o tome da se pribave certifikati koji idu uz tvoj seriski broj telefona. kada se to uradi onda se pomoću alata koji se zove sissigner svaka aplikacija,igrica ili tema koja nije certifikovana (podpisana) i obično ima nastavak "unsigned.sis" podpiše i kako takva se može instalirati u tvoj telefon. kao što sam i napisao u prošlom postu takvih aplikacija ima jako mnogo i zbog toga se symbian telefoni i hakuju da bi se omogućila instalacija svega što je ponuđeno za telefon.
 ja ti mogu napraviti certifikate a ti pogledaj u poruci #1592 na 160 strani  kako se to radi samo primeni svoje certifikate,
da bih ti napravio certifikate moraš mi poslati seriski broj telefona ili kako se to stručno zove IMEI. taj broj ćeš saznati tako sto ćeš u telefon ukucati *#06# i na ekranu će ti se pojaviti petnaestocifreni broj koji ćeš poslati . za par dana ja ću ti okačiti certifikate i eto dobdog početka.

e hvala ti mnogo, samo jos malo objasnjenje, kada mi to napravis, ja sve programe/igrice/aplikacije, certfikujem na racunaru preko toga sto ces mi dati? evo ga broj 354216037487984
da. a da bi ti bilo jasnije pogledaj ipak na 160 strani .tu ti se nalazi i alat koji ćeš snimiti i instalirati (SignSis) i način kako se to radi (opisan sa skrinšutom-slikom) samo umesto certifikata koje sam tamo postavio koristićeš certifikate koje ću ti poslati za koji dan (možda već i sutra).

vazi, hvala...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
pozdrav ljudi, prvi put pisem, a evo godinu i po dana kako imam ovaj telefon, potpuno sam zadovoljan, verovatno zato sto nisam zahtevan kao korisnik, nisam mu nista menjao/hakovao, mada vidim da svi nesto postavljate, ja pola reci ne razumem Smiley pa ako bi neko hteo samo da mi kaze neku osnovnu stavku koju bi mozda trebao da uradim svom telefonu..

ps. od pocetka imam problem sa blicem, kada slikam ne sija, i iskljuci se pre nego sto uslika, tako da sve sto slikam, slikam preko dana Smile .. a kad se snima, normalno sija, jel zna neko do cega je to? :S.. hvala unapred..
to sa blicem ti nije problem jer telefon registruje sliku onog trenutka kada se blic upali a naknanadni zvuk kamare ja samo efekat koji ne znači ništa. slika ti je po noći loša ne zbog toa nego što 5800 generalno ima lošu kameru . nešto bolji kvalitet slike se dobija kada se rezolucija podesi na naksimalnih 3 megapiksela i kada se skine zadnja maska (izgleda da je u tom delu nešto fizički loše urađeno). pokušaj ,znači, skinuti zadnju masku i onda fotografisati i uporedi isti snimak sa snimkom kda je maska prisutna i videćeš razliku-
za ostalo svakako prvo trebaš oprobati certifikovanje aplikacija koje su "unsigned" (takvih je 90%) pa kada vidiš šta sve može tvoj telefon onda ćeš u predhodnim postovima i izabrati šta ti je najlakše.
pokušaj jer sada koristiš 10% mogućnosti svog telefona.
hvala na informacijama, nisam nesto narocito bistar oko takvih stvari, jel moze samo malo pomoci i objasnjenja sta je certifikovanje i kako se ono radi? naravno ako imate strpljenja da mi objasnite..
radi se o tome da se pribave certifikati koji idu uz tvoj seriski broj telefona. kada se to uradi onda se pomoću alata koji se zove sissigner svaka aplikacija,igrica ili tema koja nije certifikovana (podpisana) i obično ima nastavak "unsigned.sis" podpiše i kako takva se može instalirati u tvoj telefon. kao što sam i napisao u prošlom postu takvih aplikacija ima jako mnogo i zbog toga se symbian telefoni i hakuju da bi se omogućila instalacija svega što je ponuđeno za telefon.
 ja ti mogu napraviti certifikate a ti pogledaj u poruci #1592 na 160 strani  kako se to radi samo primeni svoje certifikate,
da bih ti napravio certifikate moraš mi poslati seriski broj telefona ili kako se to stručno zove IMEI. taj broj ćeš saznati tako sto ćeš u telefon ukucati *#06# i na ekranu će ti se pojaviti petnaestocifreni broj koji ćeš poslati . za par dana ja ću ti okačiti certifikate i eto dobdog početka.

e hvala ti mnogo, samo jos malo objasnjenje, kada mi to napravis, ja sve programe/igrice/aplikacije, certfikujem na racunaru preko toga sto ces mi dati? evo ga broj 354216037487984
da. a da bi ti bilo jasnije pogledaj ipak na 160 strani .tu ti se nalazi i alat koji ćeš snimiti i instalirati (SignSis) i način kako se to radi (opisan sa skrinšutom-slikom) samo umesto certifikata koje sam tamo postavio koristićeš certifikate koje ću ti poslati za koji dan (možda već i sutra).
modove nemožeš ubacivati dok ne hakuješ telefon a da bi to uradio moraš prvo uraditi ovo o čemu smo malopre pisali. budi strpljiv za početak a kad savladaš ovo posle ćeš i sam praviti sopstveni FW
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Djenkazi evo ti certifikati. prilog sadrži .cer fail i .key fail koje u SignSiS unosiš kao na slici sa 160 strane.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
certificate.zip (11.53 KB)
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 09:20:20 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia koja baguje :D
cao svima,mene samo zanima ako bi mi neko mogao reci u koji folder i kako taccno da ubacim srpski jezik u recnik...?
ako nije problem korak po korak da mi objasni neko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 5800
sto ste pobrisali one postove, sad nemam sajtove?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
Ne pratim bas ovu temu pa ne znam ko je sta pobrisao, ali reklamiranje drugih sajtova i foruma nije dozvoljeno Pravilnikom Burek foruma. Zamoli onoga ko ih je postavio da ti posalje linkove na mail.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pozdrav ljudi, da li bi neko mogao da mi pomogne posto imam ovaj tel (5800) vec skoro godinu dana i sve je bilo u redu do tada :) .   Posle nekih 4 meseca izgubio sam ga :( i uz malo srece (od policije) dobio sam ga natrag.  .  .   Ali ima 1 problem, kada je hladnije vreme ekran mu nije u redu.  .  .   zato sto mu se pojave neke linije, tako da ne mogu da vidim sta je na ekranu.   Da li bi neko mogao da zna u cemu je problem???
ps.   to se dogadja samo kada je hladno, kada ga ugrejem sve je normalno.  .  .  
hvala unapred.  .  .  
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 21:36:10 od j@ws »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Ne pratim bas ovu temu pa ne znam ko je sta pobrisao, ali reklamiranje drugih sajtova i foruma nije dozvoljeno Pravilnikom Burek foruma. Zamoli onoga ko ih je postavio da ti posalje linkove na mail.
ja sam postavio sajtove i izvinjavam se zbog tog. kasno sam shvatio da to nije po pravilima foruma.
još jednom izvinjenje svima kojima je to napravilo probleme.

Djenkazi @ proguglaj i naći ćeš sve što ti treba ako tačno znaš šra tražiš.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 22:23:26 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Apple iPhone
Ja sam pobrisao. Razlog je napisao Ardzuna.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Ja sam pobrisao. Razlog je napisao Ardzuna.
još jednom izvinjenje (greška)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.