Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359427 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Hvala odradio sam sve, start up mi se ne svidja i jos par sitnica -.-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
JAF
kada je sve pripremljeno i kada su folderi na svom mestu (C:\program files\nokia\phoenix\products\RM-356 sledi flešovanje
da bi snimio i instalirao JAF i p-key emulator postaviću link jer jeto malo veći program.
uglavnom pored JAF-a moraš imati instaliran "netframework 3" i svakako nokia PCsuit. i ovde važi da ti antivirus bude isključen.
u prilogu će biti skrinovi kosak po korak
konektuj telefon u PC suite modu i kreni prema upurstvu sa skrinova
http://www.mediafire.com/?yn1ywy5cunj link za JAF
ako sve bude u redu i ako ti ovo što sam napisao bude jasno javi pa ćemo postaviti i neke modove koji se inače nemogu dodati bez fleša

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
jaf skrinovi.zip (2472.48 KB)
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 16:10:55 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 5800
pozdrav ljudi, prvi put pisem, a evo godinu i po dana kako imam ovaj telefon, potpuno sam zadovoljan, verovatno zato sto nisam zahtevan kao korisnik, nisam mu nista menjao/hakovao, mada vidim da svi nesto postavljate, ja pola reci ne razumem Smiley pa ako bi neko hteo samo da mi kaze neku osnovnu stavku koju bi mozda trebao da uradim svom telefonu..

ps. od pocetka imam problem sa blicem, kada slikam ne sija, i iskljuci se pre nego sto uslika, tako da sve sto slikam, slikam preko dana Smile .. a kad se snima, normalno sija, jel zna neko do cega je to? :S.. hvala unapred..
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC m9
poz
gorane ,a jel mogu ja da mijenjam izgled fw mislim na ikone izgled,ubrzajem rad procesora i iskoristenje rama.pobojsavanje kamere i zvucnika i tako to  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
poz
gorane ,a jel mogu ja da mijenjam izgled fw mislim na ikone izgled,ubrzajem rad procesora i iskoristenje rama.pobojsavanje kamere i zvucnika i tako to  Smile
kako da ne
postoji dosta modova kojima rešavaš dosta toga što te interesuje. jedini realan problem jeste sto je veličina ROFS-a ograničena. međutim ni modovi nisu bog zna kako veliki pa ipak ima prostora.
neke modove mogu postaviti ali ipak mislim da je bolje da stavim link jer tu ima i objašnjena pozicija i lako je j razumljivo.
 po mom mišljenju nije loše zameniti originalni FW sa portovanim CFW na nokia c-6 jer tu ima puno više mogućnosti za optimizaciju, modovanje i prilagođavanje svojim zahtevima. tu postoji i opcija da se NokiaFW cleanerom i izbriše ono što ti nije potrebno i tako oslobodi memorija za svoje potreba a i u CFW c-6 ne postoji ROFS3 nego su oba ROFS direktorijuna pretvorena u jedan i samim tim i memoriski prostor je već.
svakako preporučuje da probaš prvo da u NFEstd (koji san okačio) prvo uneseš instalserver.exe i možda još po nešto , da isprobaš kako to sve funkcioniše a da kad to skontaš kreneš u ozbiljnije poduhvate. instalacijom instalservera kroz fleš tvoj telefon će kasnije moći da prihvati neke modove i bez naknadnog  fleša.
u svakom slučaju probaj pa javi.
P.C. možda nije loše damalo pregledaš neke gotove CFW na dailymobile.se. tamo ima već gotovih CFW kaki bi tebi odgovarali
http://forum.dailymobile.se/index.php?board=84.0
evo ti link za gotove CFW. neki su samo na osnovnom FW a nek suC-6 CFW-ovi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Nokia FW Cleaner 2... (1643.08 KB)
*
neki modovi.zip (77.82 KB)
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 20:15:29 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
pozdrav ljudi, prvi put pisem, a evo godinu i po dana kako imam ovaj telefon, potpuno sam zadovoljan, verovatno zato sto nisam zahtevan kao korisnik, nisam mu nista menjao/hakovao, mada vidim da svi nesto postavljate, ja pola reci ne razumem Smiley pa ako bi neko hteo samo da mi kaze neku osnovnu stavku koju bi mozda trebao da uradim svom telefonu..

ps. od pocetka imam problem sa blicem, kada slikam ne sija, i iskljuci se pre nego sto uslika, tako da sve sto slikam, slikam preko dana Smile .. a kad se snima, normalno sija, jel zna neko do cega je to? :S.. hvala unapred..
to sa blicem ti nije problem jer telefon registruje sliku onog trenutka kada se blic upali a naknanadni zvuk kamare ja samo efekat koji ne znači ništa. slika ti je po noći loša ne zbog toa nego što 5800 generalno ima lošu kameru . nešto bolji kvalitet slike se dobija kada se rezolucija podesi na naksimalnih 3 megapiksela i kada se skine zadnja maska (izgleda da je u tom delu nešto fizički loše urađeno). pokušaj ,znači, skinuti zadnju masku i onda fotografisati i uporedi isti snimak sa snimkom kda je maska prisutna i videćeš razliku-
za ostalo svakako prvo trebaš oprobati certifikovanje aplikacija koje su "unsigned" (takvih je 90%) pa kada vidiš šta sve može tvoj telefon onda ćeš u predhodnim postovima i izabrati šta ti je najlakše.
pokušaj jer sada koristiš 10% mogućnosti svog telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 5800

to sa blicem ti nije problem jer telefon registruje sliku onog trenutka kada se blic upali a naknanadni zvuk kamare ja samo efekat koji ne znači ništa. slika ti je po noći loša ne zbog toa nego što 5800 generalno ima lošu kameru . nešto bolji kvalitet slike se dobija kada se rezolucija podesi na naksimalnih 3 megapiksela i kada se skine zadnja maska (izgleda da je u tom delu nešto fizički loše urađeno). pokušaj ,znači, skinuti zadnju masku i onda fotografisati i uporedi isti snimak sa snimkom kda je maska prisutna i videćeš razliku-
za ostalo svakako prvo trebaš oprobati certifikovanje aplikacija koje su "unsigned" (takvih je 90%) pa kada vidiš šta sve može tvoj telefon onda ćeš u predhodnim postovima i izabrati šta ti je najlakše.
hvala na informacijama, nisam nesto narocito bistar oko takvih stvari, jel moze samo malo pomoci i objasnjenja sta je certifikovanje i kako se ono radi? naravno ako imate strpljenja da mi objasnite..
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800

hvala na informacijama, nisam nesto narocito bistar oko takvih stvari, jel moze samo malo pomoci i objasnjenja sta je certifikovanje i kako se ono radi? naravno ako imate strpljenja da mi objasnite..
radi se o tome da se pribave certifikati koji idu uz tvoj seriski broj telefona. kada se to uradi onda se pomoću alata koji se zove sissigner svaka aplikacija,igrica ili tema koja nije certifikovana (podpisana) i obično ima nastavak "unsigned.sis" podpiše i kako takva se može instalirati u tvoj telefon. kao što sam i napisao u prošlom postu takvih aplikacija ima jako mnogo i zbog toga se symbian telefoni i hakuju da bi se omogućila instalacija svega što je ponuđeno za telefon.
 ja ti mogu napraviti certifikate a ti pogledaj u poruci #1592 na 160 strani  kako se to radi samo primeni svoje certifikate,
da bih ti napravio certifikate moraš mi poslati seriski broj telefona ili kako se to stručno zove IMEI. taj broj ćeš saznati tako sto ćeš u telefon ukucati *#06# i na ekranu će ti se pojaviti petnaestocifreni broj koji ćeš poslati . za par dana ja ću ti okačiti certifikate i eto dobdog početka.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 00:49:47 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 5800

radi se o tome da se pribave certifikati koji idu uz tvoj seriski broj telefona. kada se to uradi onda se pomoću alata koji se zove sissigner svaka aplikacija,igrica ili tema koja nije certifikovana (podpisana) i obično ima nastavak "unsigned.sis" podpiše i kako takva se može instalirati u tvoj telefon. kao što sam i napisao u prošlom postu takvih aplikacija ima jako mnogo i zbog toga se symbian telefoni i hakuju da bi se omogućila instalacija svega što je ponuđeno za telefon.
 ja ti mogu napraviti certifikate a ti pogledaj u poruci #1592 na 160 strani  kako se to radi samo primeni svoje certifikate,
da bih ti napravio certifikate moraš mi poslati seriski broj telefona ili kako se to stručno zove IMEI. taj broj ćeš saznati tako sto ćeš u telefon ukucati *#06# i na ekranu će ti se pojaviti petnaestocifreni broj koji ćeš poslati . za par dana ja ću ti okačiti certifikate i eto dobdog početka.

e hvala ti mnogo, samo jos malo objasnjenje, kada mi to napravis, ja sve programe/igrice/aplikacije, certfikujem na racunaru preko toga sto ces mi dati? evo ga broj 354216037487984 i samo jos nesto, kako da ubacim modove one sto si stavio gore za download? kad otvorim memorisku karticu gde treba da stavljam stvari, posto imaju neki fajlovi..?
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 01:17:42 od Djenkazi »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800

e hvala ti mnogo, samo jos malo objasnjenje, kada mi to napravis, ja sve programe/igrice/aplikacije, certfikujem na racunaru preko toga sto ces mi dati? evo ga broj 354216037487984
da. a da bi ti bilo jasnije pogledaj ipak na 160 strani .tu ti se nalazi i alat koji ćeš snimiti i instalirati (SignSis) i način kako se to radi (opisan sa skrinšutom-slikom) samo umesto certifikata koje sam tamo postavio koristićeš certifikate koje ću ti poslati za koji dan (možda već i sutra).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.437 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.