Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359320 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vazi Gorane, nemam srpski meni ali cu se snaci ide mi bar engleski. Pokusacu pa da vidim da li ce da me opet kosta  Smile

Hvala na savetu, probacu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Cisto da znas da za wifi nemas nikakva podesavanja,samo ga izaberes i rokas  Smile
Imas podesavanja ova sto ti je covek rekao ali to je za rucno biranje konekcije...I da moraces da promenis produkt kod i updatujes softver kako ti fon ne bi imao vodafonov softver...Moguce da je zbog toga nastao racun...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
Najbolje ti je da odes kod nekog drugara koji ima wifi signal svoj,ili u neki kafic koji ima proveren signal i da pokusas da nakacis fon preko toga.Ako i to ne uspe onda je definitivno do telefona.ako uspe onda batali te mreze koje si ranije koristio ocito su prsle...Moj savet ti je da necackas puno da nesjebes nesto drugo,lepo odradi ovo sta sam rekao i budi milion posto siguran do cega je.
Aj kad to odradis javi da li sam pogresio Wink
Pa šta da ti kažem... Nisi pogrešio  Smile evo testiram i šaljem ovaj post. Sunce me ogrejalo kad je učitao Google  Smile
Hvala Stevo za odgovor,ja već reko' gotovo,a nisam imao drugih mreža za test Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hehe,drago mi e da sam bio od pomoci...Znam kako zna da zeza taj wifi signal,prikazuje ga a nemozes se konektujes...  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 5800
Ljudi, jel imao neko od vas ovaj problem: nakon instalacije garmina na neki od custom made firmware-a u mom slucaju trenutno Extension Legacy nece da se bootuje telefon. Tek kad izvadim memorijsku karticu onda hoce. Ima li resenja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Izgleda da kao dostupne registruje i signale nedovoljno jake za konektovanje i prenos, pa izgleda kao da stalno puca veza. A sad sam probao i ovu sto mi ne radi poslednjih par dana i opet nista.

Mozda me je komsija provalio, pa se nekako zastitio od mene, posto ne radi ni kad je jacina signala max, ali nema veze, vazno da nije mob o'so... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
HTC dezire HD, 5800
Ljudi, jel imao neko od vas ovaj problem: nakon instalacije garmina na neki od custom made firmware-a u mom slucaju trenutno Extension Legacy nece da se bootuje telefon. Tek kad izvadim memorijsku karticu onda hoce. Ima li resenja?

Dali si uradio format kartice ili brisanje sistemskih foldera (private resource, sys i sistem) sa memoriske kartice pre instalacije CFW?
Ako nisi onda sačuvaj kontakte na SIM kartici i uradi hard reset (crveno dugme+ zeleno + camera dugme i paljenje)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 5800

Dali si uradio format kartice ili brisanje sistemskih foldera (private resource, sys i sistem) sa memoriske kartice pre instalacije CFW?
Ako nisi onda sačuvaj kontakte na SIM kartici i uradi hard reset (crveno dugme+ zeleno + camera dugme i paljenje)
Sve po propisu uradjeno, format kartice pre fleshovanja. I provereno cim sam instalirao Garmina reboot vise ne radi. Ovo mi se desava vec 3,4 put sa custom made CWF.Ne znam u cemu je fora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
HTC dezire HD, 5800

Sve po propisu uradjeno, format kartice pre fleshovanja. I provereno cim sam instalirao Garmina reboot vise ne radi. Ovo mi se desava vec 3,4 put sa custom made CWF.Ne znam u cemu je fora.
stvarno neznam šta da ti kažem. možda ti nije u redu nešto sa garmin postavkom. dali si siguran da je struktura garmin foldera kako treba? naprimer ovako.
 to pitam jer se u prebacivanju sa računara u telefon zna desiti da se neke stvari pogube ako ne koristiš sejf mod (one strelice i donjem desnom uglu task bara)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

struktura.jpg
(645.5 KB, 1280x960)
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 14:55:57 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 5800

stvarno neznam šta da ti kažem. možda ti nije u redu nešto sa garmin postavkom. dali si siguran da je struktura garmin foldera kako treba? naprimer ovako.
 to pitam jer se u prebacivanju sa računara u telefon zna desiti da se neke stvari pogube ako ne koristiš sejf mod (one strelice i donjem desnom uglu task bara)
Sad sam gledao strukturu Garmin i u potpunosti odgovara ovoj sa slike s tim da nemam gmapsup2.unl a to je fajl za otkljucavanje mape neki tvoj rezervni. Prilikom instalacije garmina na telefon nesto namesti da se pali sa startup-om sto zezne stvar ali ne znam sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.395 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.