Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359088 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ljudi recite mi prilikom konektovanja  na wi-fi treba li mreza m;ts-a da bude izabrana GSM ili paket data?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
Ljudi recite mi prilikom konektovanja  na wi-fi treba li mreza m;ts-a da bude izabrana GSM ili paket data?
to nema veze sa wifi
 za dusan: gmasup2 je oznaka za drugi komplet mapa ali to nema veze sa tvojim problemom. sad već lupam ali da pitam: jesi li u navigacij> pozicioniranje poništio sve opcije osim "integrisani GPS"?
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 01:00:42 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Druze pa nije ni cudo sto ti kuca racun!!!Nikako ne treba wifi da ti ima veze sa mts-ovim konektovanjem ili bilo kakvih dodirnih tacaka...

Reci mi imas li negde wifi signal u svojoj blizini?Neki od komsije ili bilo sta?Posto ocito da ides napamet...

Hocu da ti pomognem nemoj da me shvatis pogresno,ali ocito neradis kako ti kazemo i nerazume nas  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
na kraju krajeva izvadi SIM karticu pa bez nje nađi neki wifi . valjda ćeš tad videti da je wifi nezavisna konekcija od svega ostalog!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile Ljudi zaista vam hvala na savetima i smernicama u vezi wi-fi. Namestio sam podesavanja kako rece Zmaj napamet (sto je istina) tako da kada sam proverio u log vise mi ne pokazuje ostvarenu vezu gprs nego wlan pa ime servisa (he,he kako zapazam).
Jednostavno sam pobrisao neke adrese internet i wap servisa koje su bile vodafone i izabrao jos neka manual biranja u podesavanjima.

U pocetku sam se verovatno opteretio nekim sitnicama koje sam napokon prevazisao. Smile

=D>U svakom slucaju hvala vam na nekim osnovnim lekcijama znacenja wi-fi ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
Smile Smile Smile Ljudi zaista vam hvala na savetima i smernicama u vezi wi-fi. Namestio sam podesavanja kako rece Zmaj napamet (sto je istina) tako da kada sam proverio u log vise mi ne pokazuje ostvarenu vezu gprs nego wlan pa ime servisa (he,he kako zapazam).
 Jednostavno sam pobrisao neke adrese internet i wap servisa koje su bile vodafone i izabrao jos neka manual biranja u podesavanjima.

U pocetku sam se verovatno opteretio nekim sitnicama koje sam napokon prevazisao. Smile

=D>U svakom slucaju hvala vam na nekim osnovnim lekcijama znacenja wi-fi ja.  Smile
e pa sretno!
sad lepo prouči malo hakovanje i modovanje svog aparata i od njega možeš napraviti zver!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
e ljudi ovako....da li neko zna gde da nadjem   FM transmiter aplikaciju.....video sam kod druga na N97  ali je fabricki u telefonu,a nema nigde da se nadje da se skine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Lumia 1020
Fabrički je aplikacija u telefonu zato što je fm predajnik fabrički u telefonu.
Šta će ti aplikacija za hardver koji tvoj telefon nema.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa da vec sam ga prokuzio a hteo sam da ga nosim u servis da ga flesuju i ubace srpski a onda bi u Nemackoj sigurno izgubio garanciju koja je sta mislite kolika........... 2 godine. Ovi nasi daju po sest meseci eventualno godinu sto sam pitao u prodavnicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
e ljudi ovako....da li neko zna gde da nadjem   FM transmiter aplikaciju.....video sam kod druga na N97  ali je fabricki u telefonu,a nema nigde da se nadje da se skine
Tvoj telefon nema tu opciju jer neposeduje isti,kao sto ti je vec covek i rekao,ali ajd ja da potvrdim  Smile

Drago mi je da sam uspeo da ti pomognem  Smile Samo lagano tek ces da vidis kakav si telefon kupio  Smile Kao sto rece covek gore,jos malo se interesuj oko fona i napravices zver od njega  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.