Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359070 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Razumem te Gorane u potpunosti verovatno ti sa mojim pitanjima delujem kao neko ko ne poznaje osnovne stvari u vezi wi-fi sto je skoro tacno jer sam u tome pocetnik. Opet  Smile jer ce ti moja situacija delovati .... ne znam vec kako? Ako te interesuje EVO OVAKO:

-Internet imam vec 7 godina, modemski (mnogo spor :[1]Smiley sto ide preko tel. racuna+doplata i nisam neki ovisnik, odem ponekad jer nemam bas vremena od posla. Verovatno cu menjati uskoro posto sam nesto zainteresovan u zadnje vreme.
-58-cu sam uzeo u Nemackoj u decembru a katrica je m:ts postpaid, tako da me trenutno interesuje sve dok ne upoznam phon. Nemam bas vremena da idem po radnjama ili da se raspitujem kod drugova kako ovo, kako ono. Vidim da hoces da mi pomognes pa me interesuju osnovne stvari: besplatni download sajtovi, besplatna prijava, besplatni programi... Zvucim smesno jel da  Smile Smile Smile

Smile Dobio sam na mejl adresu hrvatskog cafea, hvala ko je poslao (ako je pouzdano ha,ha)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hehe,pa bas se i vidi da nisi bas upucen u sve ovo...Sto se browsera tice skini "opera mobile" i ne bi trebalo da ti se gasi browser ili telefon...to je generalno boljka ovih telefona sto se njihovih fabrickih probrama za surfovanje netom tice...

Nema tu sta da poznajes ili ne poznajes wi-fi to je kao kad bi pitao sta mu dodje gorivo u kolima,da li je to benzin ili plin...Sve jedno ti je kako se to zvalo vazno je da ti mozes da ides na net sa tim,e sad jedina razlika kod fona je sto ti preko wi-fi ja se bez kabla ili operatera kacis na net a ovo ostalo su druge varijante.
Znaci da rezimiram,  Smile wi-fi ti je vrsta primanja internet signala na tvoj telefon a to je bezzicna vrsta koju salje neki komp(modem kompa) ili neki provajder...Desice ti se da na nekim mestima van kuce imas wifi a na nekim ne...Npr idi do nekog kafica u gradu i oni uglavnom pustaju wifi za svoje goste da dok pijuckaju kafu mogu preko fona ili laptopa da se nakace besplatno na net...  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa da sam toliko upucen bas i nisam znam neke (cuo) stvari ali nije to to. Hvala ti sto si mi bas temeljno objasnio princip rada jer to mi je i trebalo, bar za pocetak.

Dalje sta ne budem znao pitacu (...ne skita) jer mi je u pocetku pomoc dobrodosla  Smile

Hvala !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Upravo sam proveravao stanje na racunu i vec mi je uracunato 550 dinara pored osnovne prtplate  Smile
Kazem vam ja to ti je mts nego kazite mi kako da podesim free wi-fi jer ima neka caka sigurno gde se iskljucuje gprs, gps ili vec sta sve treba da bude iskljuceno i kako podeseno? Racun je vec 550 a nista nisam download samo sam se malopre prijavio na Ovi preko usb sa tel. a prica je da je besplatna registracija?????
Ha,ha nisu valjda vec stigli da posalju racun u telekom. Salim se ali nesto mi ovde ne stima.

Smile  POMOC  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Druze nema ti to veze sa wi-fi ama bas nikakve.Jednostavno ne postoji wifi koji se placa,nego si ti lepo u brovseru podesio ili je vec podeseno da se nakaci preko gprs-a...Izaberi opciju u browseru da ti pre konektovanja da da rucno izaberes preko cega ces i onda ti uzmes i kliknes wlan...

I jedno pitanjce za tebe,imas li ti ikakav izvor tacnije signal za koji znas da ti je u okruzenju pa da mozes da uhvatis wifi signal?Veoma je bitno to jer je moguce da nemas nikakav signal u stanu...Vec sam rekao ja koristim svoj licni wifi signal koji mi adsl-ov ruter salje po celom stanu i preko njega se konektujem...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
HTC m9
kako vostezmaj rece jednostavno u podesavanjima izaberes da rucno biras nacin spajanja na net i to je to i da registracija na ovi je besplatna
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pozdrav svima!

Opet me muci moja 5800... Resio sam u servisu problem sa softverom koji sam sam napravio, ali evo novog problema.

Od kad sam je uzeo ne mogu da se poezem na vecinu WLAN mreza. Imam ih u listi, jacina signala je dobra, ali mi posle pokusaja povezivanja izbacuje "Ne moze da se poveze,  WLAN mreza ne postoji", iako je i dalje tu. Nasao sam konacno jednu u kraju koja je radila super do pre par dana. Sad se na nju poveze, ali loading ne mrda sa 0% i stoji beo ekran, dok mi posle nekog vremena ne izbaci "Pogresno ime servera". Smile

Ima li neko ideju sta sad da joj radim, a da ne bude ?   Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 14:31:08 od bojan_t011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Najbolje ti je da odes kod nekog drugara koji ima wifi signal svoj,ili u neki kafic koji ima proveren signal i da pokusas da nakacis fon preko toga.Ako i to ne uspe onda je definitivno do telefona.ako uspe onda batali te mreze koje si ranije koristio ocito su prsle...Moj savet ti je da necackas puno da nesjebes nesto drugo,lepo odradi ovo sta sam rekao i budi milion posto siguran do cega je.
Aj kad to odradis javi da li sam pogresio Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma nisu oni sa OVI-a poslali racun  Smile nego ovako stoji podesio sam wi-fi preko komsinog signala (stan do stana, jak signal) i kada se konektujem na internet on mi ponudi sledece:
     wlan - sa nazivom komsine mreze ili da trazim signal gde opet izaberem ovaj isti,
     internet - vodafone live i
     wap services - vodafone live;     i naravno konektujem se preko wlan sa njegovim imenom i nema problema.
Smile Jutros sam proveravao racun opet i onda ga je skoro duplirao (posto m:ts kasni sa stanjem). E kada sam proverio log u fonu prikazao mi je povezivanja preko gprs, vodafone live i jos neka i prenos kb ha,ha neki su veliki a nisam skidao nista (3 slike i posecivao sajtove). odmah sam uradio laki reset *#7780# phona i pobrisao wi-fi settings, iznervirali me gov..  Smile podesicu opet.

:evil:to me interesuje gde se bira to rucno (da proverim sta se stiklira a sta ne) i gde iiskljucujem gprs  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
HTC dezire HD, 5800
ovako uradi ako imaš srpski meni: podešavanja> povezivanje> odredišta> internet>sad obeleži opciju "internet"> opije> izaberi pristupnu tačku.
tu ćeš dobiti da biraš prioritetnu pristupnu tačku i izaberi wlan tvoga druga pritisni  ok (tražiće ti vep ključ, ti ukucaj drugovu šifru i onda ok
to bi trebelo da bude to jer sad kad god kreneš u konekciju on će se konektovati preko primarne tačke (dok je dostupna). normalno kad izađeš iz dometa primarne pristupne tače onda će prioritet dobiti GPRS kao druga primarna tačka i o tome vodi računa
valja ćeš uspeti mada nebi bilo loše da debrendiraš uređaj zbog tog vodaphone jer nekad i to zna da komplikuje ako je uređaj brendiran
sretno!
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 23:36:43 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.