Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 358782 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pomešali ste stvari, menja se product code, ne IMEI
Smile  Smile  Smile  Smile

Sve vreme mislim produckt code a pisem imei  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Koji sam pajser  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC dezire HD, 5800
ja ti nebih preporučio da menjaš IMEI. ustvari neznam ni zašto to radiš ali ako je u pitanju odključavanje telefona mislim da na netu možeš naći kako da to uradiš u home made varijanti a ako ti je i to problem plati nekih 300 dinara za odklučavanje u suprotnom bi mogao da ubiješ telefon.
gogio91  ako si uspešno flešovao jednom pokušaj ponovo refleš (sve isto kao i prvi put) ali ovaj put formatizuj memorisku karticu i uradi hard reset pre fleša (hard reset ti je  na ugašen telefon pritisni zajedno zeleno, crveno i dugme za kameru + dugme za peljenje telefona i drži tako dok se ne pojavi lista na kojoj biraš državu) blu tut mora da radi a i radio bi trebao  (proveri jesi li dobro uključio slušalice i prebacio na zvučik.

koji program preporucujes za flesovanje? ja sam koristio navifirm da skinem software i jaf.
preko ovog tutoriala
Kod:
http://213.202.123.24/forum/topic/mobiteli/nokia-5800-cooked-firmware-hrvatskom/54108.aspx?page=0&jumpto=934798&sort=asc&view=flat
da li je to to? i zanima me kad je skidao software skinuo je u tutorialu samo 3 fajla od vise ponudjenih pa me zanima da ne trebaju svi da se ubace, :/
alete koje si izabrao su OK. postoji još i poenix ali nema potrebe za 5800-cu da koristiš za fleš bilo šta drugo osim Jaf. Poenix se koristi za nokie koje imaju automatsko punjenje baterija kada se prikače na računar (E- serija)
 Što se tiče drugog pitanja tri faila se koriste ako već imaš ukucanu verziji softvera pod brojem koji ti je i CFW. Na primer ako hoćeš da sa V51 pređeš na neki CFW koji je rađen za V52, moraš prvo flešovati telefon na originalni softver V52 ili u putanji za fleš dodati ona fri faila sa Navifirma koja ti nedostaju (BEZ Rofs3). ja sam lično pristalica prve varijante jer onda svakako nemože doći do zabune. prilikom fleša ovom metodom moguće je da se desi da ti Jaf ne očita failove i u zadnjoj koloni progresa da ti napiše" mised files" ili nekako tako . onda svaki fail moraš aktivirati ručno (klikom na MCU lampicu biraš CORE, na PPM Rofs2 i APE UDA fail). Posle toga standardna procedura.
 Sretno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja ti nebih preporučio da menjaš IMEI. ustvari neznam ni zašto to radiš ali ako je u pitanju odključavanje telefona mislim da na netu možeš naći kako da to uradiš u home made varijanti a ako ti je i to problem plati nekih 300 dinara za odklučavanje u suprotnom bi mogao da ubiješ telefon.
gogio91  ako si uspešno flešovao jednom pokušaj ponovo refleš (sve isto kao i prvi put) ali ovaj put formatizuj memorisku karticu i uradi hard reset pre fleša (hard reset ti je  na ugašen telefon pritisni zajedno zeleno, crveno i dugme za kameru + dugme za peljenje telefona i drži tako dok se ne pojavi lista na kojoj biraš državu) blu tut mora da radi a i radio bi trebao  (proveri jesi li dobro uključio slušalice i prebacio na zvučik.

koji program preporucujes za flesovanje? ja sam koristio navifirm da skinem software i jaf.
preko ovog tutoriala
Kod:
http://213.202.123.24/forum/topic/mobiteli/nokia-5800-cooked-firmware-hrvatskom/54108.aspx?page=0&jumpto=934798&sort=asc&view=flat
da li je to to? i zanima me kad je skidao software skinuo je u tutorialu samo 3 fajla od vise ponudjenih pa me zanima da ne trebaju svi da se ubace, :/
alete koje si izabrao su OK. postoji još i poenix ali nema potrebe za 5800-cu da koristiš za fleš bilo šta drugo osim Jaf. Poenix se koristi za nokie koje imaju automatsko punjenje baterija kada se prikače na računar (E- serija)
 Što se tiče drugog pitanja tri faila se koriste ako već imaš ukucanu verziji softvera pod brojem koji ti je i CFW. Na primer ako hoćeš da sa V51 pređeš na neki CFW koji je rađen za V52, moraš prvo flešovati telefon na originalni softver V52 ili u putanji za fleš dodati ona fri faila sa Navifirma koja ti nedostaju (BEZ Rofs3). ja sam lično pristalica prve varijante jer onda svakako nemože doći do zabune. prilikom fleša ovom metodom moguće je da se desi da ti Jaf ne očita failove i u zadnjoj koloni progresa da ti napiše" mised files" ili nekako tako . onda svaki fail moraš aktivirati ručno (klikom na MCU lampicu biraš CORE, na PPM Rofs2 i APE UDA fail). Posle toga standardna procedura.
 Sretno!

nije mi bas najjasnije...
ja sam izabrao ova tri fajla kao sa slike

samo sto sam izabrao najnoviju verziju (na slici je nema)
i uradio sa ta tri fajla. da li je to dobro, jer spominjes da ne koristim rofs3 a ja sam ga koristio..
Telefon radi, ali me sad interesuje da li sam ja to dobro uradio, jer blutut ne radi ni dalje :/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC m9
a da probas skinut sve il jednostavno uradis preko nokija sowtvere update  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC dezire HD, 5800
 A na osnovu čega baš ta tri faila??? Ako flešuješ sa nekim CFW za koji si skinuo pripremljene failove sa nekog sajta to su CORE, UDA i Rofs2 onda ti trebaju da skineš preostala sa navifirm da bi imao kompletan FW. To ti je prošlo pod fleš zato što nisi faktički ništa ni menjao nego samo re flešovao.
Ako ne koristiš CFW i ne interesuje te hak onda ,kako Mile-Jafa kaže onda apdejtuj preko NSU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
niste vi mene nista skapirali. imao sam cfw al sam hteo da vratim al eo flesovao sam ga opet ali ne radi ni dalje bt ni radio tako da je sto posto hardverski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5800
pozz

da li znate koje su igre u  poslednjih 6 meseci za ovaj tel
posaljite mi linkove ako znate gde mogu da skinem ili postavte imena igrica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Zdravo ljudi,sto se tice fleshovanja telefona sam laik,ali sam video po netu da moze da se ubaci firmware od Noki-e C6  u 5800....e sad me interesuje da li je to komplikovano ili bi mi to svaki serviser lako odradio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC m9
moze i od c-6,nokie n-97 mini i nokie n-8 nije tesko mozes sam uradis odgledas tutorial i sve ce ti biti jasno sto bi bezveze placao nekom kad mozes sam sebi da uradis
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
a od ova tri sto si naveo,koji mi preporucujes? ili su svi isti?

predpostavljam da tutorial ima na youtube-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.