Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 358765 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
O.K. znaci na OVI je i nalog prijava i skidanje FREE ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Da,da  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro ako je stvarno besplatno kazi mi kako da se prijavim sa 58 ce ili sa kompa i koju adresu da mu stavim neku fake ili ovu moju i broj telefona, molim te ojasni mi sta se tu upisuje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Potrebna ti je klasicna registracina na ovi sajtu,kao sto si se registrovao na burek forumu tako se registruj i tamo...Nista komplikovano,i stavi pravu email adresu kako bi mogli da ti posalju sifru ili potvrdu da si se reg..Br fona nemoras nigde da upisujes...Svejedno ti je da li ces sa kompa ili fona,vazno je da posle registracije proveris mail...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
HTC dezire HD, 5800
meni lično se ne sviđa OVI. ima tu gomila stvari ali malo toga je i korisno. ono što bi moglo da valj obično košta. jesu to neke jako male pare ali kako mi to da platimo?
puno bolje i ozbiljnije stvari se mogu naći na dailymobile.se i ipmartforumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja se jos nisam prijavio na OVI ali kazi mi ima li nekih bugova u tim programima (sa tih sajtova) jer ipak je OVI provereni Nokia ogranak...?
Evo bas cu sada da odem na te sajtove, kazi mi jeli i tu registracija besplatna ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Druze mnogo se cimas...Koristio sam brdo programa na mojoj staroj 5800 a i isti ti programi i igrice mi idu na X6 i nijedan nema bagova vorusa i tome slicno...Opusti se i uzivaj u telefonu veruj mi  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pocetnik sam u nekim stvarima, npr. oko Wlana, jos nisam siguran pa bih hteo da je to provereno (i po mogucstvu iskljucivo besplatno). Fabricki imam dosta programa za Vodafone npr. imam mape za celu Evropu, samo Srbije nema (ima Beograd i par vecih mesta ali bledo nema ulica i detalja kao za Munich gde sam nasao drugaricinu  ulicu pa cak i zgradu...). Skinuo bih mape Srbije ali svuda traze registraciju.
   Aparat je odlichan nisam mnogo guglovao ali sam zasada jedino na mobile9 nasao da skidam programe bez prijave, gde se nisam prijavio jer to u sustini ne volim. Nemam obicaj da se registrujem bas svuda.

PITANJE: Zna li neko gde  i kako mogu da obnovim mape Sbije jer moj phon ne radi to automatski (sto bi valjda trebao) verovatno zbog Vodafone mreze. Isao sam na net preko njega, nije problem, ali posto sam postpaid kako da skinem mape free?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Negledaj ti te mape sto imas fabricki.Imas ceo program koji se zove Garmin i ima mape srbije,precizan je u metar a sve je besplatno,posto ide preko svoje antene tajcnije GPS modula koji taj telefon poseduje integrisan u sebi.

Prvo vezano za wlan ili wi-fi kako oces,moras znati sta je to pa tek onda pricati...Ocito nisi skontao da je to vrsta konekcije preko koje se telefon kaci...npr ja imam adsl-ov ruter sa antenicom koja salje wlan signal i nakacim se preko fona na wlan i surfujem netom koristeci moj adsl i naravno totalno je besplatno jer nema veze sa sim karticom vec samo sa uredjajem...

Znaci kao sto rekoh uzivaj u telefonu izabrao si pravi fon za sve  Smile

Ako jos nesto zatreba slobodno pitaj  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cuo sam da je Wlan ili wi-fi valjda bezicni (besplatni) prenos podataka to znam. Objasnio mi je komsija (ekspert za kompove servisira firme) preko cijeg sam rutera i povezan i na brzinu mi je ponesto objasnio (covek uvek zuri). Zato sam se ovde obratio da bih dobio neku vrstu instrukcija. Nisam bas tolika neznalica posto sam do skoro i prodavao telefone (hand to hand) kada wi-fi nije bio toliko aktivan.

IPAK: Hvala ti druze  Smile sto si mi potvrdio neke banalne stvari i cuo sam za Garmin ali da se navodno placa. Kazi mi samo koju verziju da skinem posto nude vise full, trusted, quick download...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.