Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 358746 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC dezire HD, 5800
moze i od c-6,nokie n-97 mini i nokie n-8 nije tesko mozes sam uradis odgledas tutorial i sve ce ti biti jasno sto bi bezveze placao nekom kad mozes sam sebi da uradis
portovani su C6, N97 i N97 mini. za N8 nisi u pravu jer se koristi samo izgled N8 dok je jezgro od C6 tako da u tom CFW nemaš funkcije od N8.
kol@r najbolj ti je da se registruješ na dailymobile.se ili pnht.org i tu stvarno imaš sve što ti je potrebno (tutoriale, videotutoriale modove, objašnjenja za ubacivanje jezika i naravno gomilu CFW-ova) ja trenutno koristim na 5800 Xtension Legacy 1.0 i jako sam zadovoljan. savetujem ti da prilikom odabira CFW pročitaš postove i komentare jer iako su to uglavnom odlični CFW razlikuju se po tome što im različito traje baterija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows 2003
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC P3600
Kako najlakše u kućnoj varijanti otključati 5800 za sve mreže, ili bar sa mt:S na vip?
IP sačuvana
social share
U sumrak je i patuljkova senka velika...
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Menjam 100 l vrhunske sljivovice za HTC Touch HD Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kupio sam u dec. 2010 vodafone u Nemackoj.  Može li mi neko reći kako se podešavaju Wireless Lan aplikacije i kako da se prijavim na taj Wireless.  Moja kartica je M:ts postpejd.  Kako da idem na Wireless besplatno.  Pokušavao sam na sve načine ali ne ide, početnik sam.  Smile
NOKIA 5800 xm made in hungary.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC dezire HD, 5800
Kupio sam u dec. 2010 vodafone u Nemackoj.  Može li mi neko reći kako se podešavaju Wireless Lan aplikacije i kako da se prijavim na taj Wireless.  Moja kartica je M:ts postpejd.  Kako da idem na Wireless besplatno.  Pokušavao sam na sve načine ali ne ide, početnik sam.  Smile
NOKIA 5800 xm made in hungary. 
nije mi baš jasno sta ti treba
 Ako ti treba wi fi u kućnoj varijanti onda lepo kupi wi fi ruter i to ti je to. ako opet hoćeš da negde gde postoji otvoreni wi fi se prikačiš na njega onda jednostavno idi na podešavanje>povezivanje>wlan i tu ćeš dobiti listu dostupnih wlanova. neki od njh su otvoren a neki traže šifru. uglavnom po kafićima su svi otvoreni i ti sa lepo konektuješ i uživaš.

za ouključavanje
 molo proguglaj jer veruj mi ja sad neznam napamet sajt na kojem ćeš to naći. postavi pitanje čika Googli i dobit ćeš sajtove na kojima se to može uraditi dosta elegantno. kada sam drugu pokušao odključati C5 naiša san na podatak da je za starije modele moguće to uraditi besplatno a za novije se plaća ,s obzirom da je 5800 stariji model za njeda je besplatno. kažem potraži i naći ćeš jer napamet neznam
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 01:57:21 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
upravo sam od komshije uzeo podeshavanja tako da to nije problem sada ipak ti hvala na savetu nego sada me interesuje moze li on uci u moj telefon posto sam povezan preko njegovog rutera i koji bi mi antivirus preporucio za 5800 a da ga ne koci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple iPhone 4s
Ne može ući, a antivirus ti ne treba pošto ni virusi ne postoje za symbian...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ok grbo ali sam cuo da ipak preko wirlessa nalete na neke viruse i zakucavanja phona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
To ako si cuo to je sigurno u Iraku ili kini,ali kod nas tesko  Smile  Smile  Smile

Salim se malo...Neobaziri se i nebrini,imao sam dve 58mice i ni jedna nije imala bilo kakav antivirus a non stop sam visio na wifi i nema sanse da ti bilo sta zarazi telefon...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 08:10:45 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hvala na informaciji dugo sam nosio 6630 (za mene zakon) tako da nisam visio na wifi pa nemam neko predznanje  Smile
    Interesuje me zna li ko gde mogu da se skinu programi za 58-micu da su provereni, besplatni i full bez registrovanja. Skidao sam sa mobile9 i nisu bas tacne i ne znam da li su na nokia.com besplatne. i za kraj kakav je status OVI-a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Na OVI stors imas brdo aplikacija i igrica i svega besplatnog i proverenog...Samo napravis nalog tj registrujes se za free i rokaj...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.