Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15068 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa vidim ja da si ti malo mlađe godište... računam negdje 82.-83.-84. tako nešto... Imaš negdje oko 23-24 godine? Ili si mlađi?

Da, da.. Aljoša Asanović (uz Bilića i Jarnija) u Splitu je možda i najpopularniji igrač iz one generacije "vatrenih"...

Što se mene osobno tiče, Asanović definitivno zaslužuje mjesto na listi slavnih i portret u Hajdukovom Bijelom salonu (klupski muzej na stadionu)

M. Kežman - solidan igrač (sjećam se da su ga naši novinari prozvali "mlaznjak" u smislu "na mlazni pogon" zbog brzine) ali malo zajeban karakter... U PSV-u odličan... imam neke poslovne partnere iz Nizozemske koji mi pričaju da je on tamo njima još uvijek pojam igrača...

Danko Lazović - podsjeti me...
« Poslednja izmena: 14. Nov 2006, 16:16:49 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
87 godiste. . .aliznam dosta o fudbalu pre mene. . .jel jedan od te brace vujovic bbeser bio reprenztativac jugoslavije igrao po levoj strani?Da on je u psv-u bio legenda murinjo mu po meni nije dao pravu sansu ili se ovaj izgubio u engleskom stilu igre. . .Danko Lazovic 83 god.prodat iz partizana u fejenord za 7 milona eura kao jedan  od najtalentovanijih evropskih napadaca,tamo onesvestio saigraca na trenigu pa prekomandovan u drugi tim. . .Sad je u vitesseu i prvi je strelac holandskog prvenstva. . .Nisi rekao jel znas Z.Vukica?Koje si ti 75,76?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
87 godiste. . .aliznam dosta o fudbalu pre mene. . .jel jedan od te brace vujovic bbeser bio reprenztativac jugoslavije igrao po levoj strani?Da on je u psv-u bio legenda murinjo mu po meni nije dao pravu sansu ili se ovaj izgubio u engleskom stilu igre. . .Danko Lazovic 83 god.prodat iz partizana u fejenord za 7 milona eura kao jedan od najtalentovanijih evropskih napadaca,tamo onesvestio saigraca na trenigu pa prekomandovan u drugi tim. . .Sad je u vitesseu i prvi je strelac holandskog prvenstva. . .Nisi rekao jel znas Z.Vukica?Koje si ti 75,76?

Svaka čast na znanju... Bravo bravo  Smile Smile  (Ja sam '77.)

Oba brata Vujovića su bili reprezentativci.. Stariji Zoran je igrao libera, a mlađi Zlatko je igrao napadača/lijevo krilo - bio je i prvi strijelac jugoslavenskog prvenstva, i ima više nastupa za reprezentaciju od brata... kasnije se prodao u PSG, mislim čak da je jednom bio i prvi strijelac franc. prvenstva... igrao je sa Piksijem u PSG

Aha... znam tog Lazovića - što je nokautirao suigrača... pa da nema te prgavosti bio bi odličan.

Vukić? Nije mi poznato prezime... jako slabo poznajem igrače iz Srbije / Crne Gore nakon 1992.-'93. osim ako nisu igrali negdje u Europi.

Raspitaj se malo kod nekog starijeg (otac, brat, stric... ) za Vujoviće, Vulića, Baku Sliškovića.. to su ti sve igrači Hajduka i reprezentativci Jugoslavije iz 80-tih

Sad moram ić, imam posla... čujemo se, stari...

Pozdrav iz Splita!  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Krivo mi je sto nisam rodjen u ono vreme stare Jugoslavije bas zbog fudbala...
Pre neki dan gledam na Sos-u secanja i finale kupa Partizan - Velez a ono pun
stadion 35 000 ljudi ej bre, a kako tek Partizan melje 6:1 ubi one jadnike koji
nisu znali sta ih je snaslo... A danas ni na veciti derbi ne moze da se sakupi
toliko ljudi... Smesan je fudbal danas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jebiga prijatelju tad ti je prvenstvena utakmica,bila praznik,dodje na partizanov stadion:Hajduk,dinamo,velez. . . uvek po 15000 ljudi minimum. sad ne bi bila takva atmosfera ni da igramo ligu sampiona. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Plus toga što su se igrači mogli prodat tek sa 28 godina... tako da su ti perspektivni mladići ostajali u klubu do pune igraček zrelosti...

Ondašnja jugoslavenska liga u 70-tima i 80-tima je po kvaliteti bila odmah iz Italije, Španjolske, Njemačke i Engleske...

Doduše, bilo je žestokih namještanja, ali jebi ga - niti jedna liga nije imuna na takva sranja.

Ove današnje lige u Hrv. i Srb. su smijurija u odnosu na onu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa jebiga cuo sam da su tada gostovanja bila vrh. . . svako 3 kolo ides na gostovanje van svoje zemlje. . . Nego jel dobija hrvatska danas izrael,cekam to na kladionici?jel ce ovi vasi ici na pobedu,il ce da ugraju rezervisti i mladi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ja bih ti iz opreza preporučio X.

Židovi nisu izgubili na svom terenu već sedam utakmica...

Nama fali prvi vratar Peltikosa (branit će rezerva Runje), ozlijedio se napadač Budan pa u napadu igraju mali Petrić i svileni Da Silva, nema Rapajića (umjesto njega igra onaj idiot Srna), ostatak ekipe je tu.

Najavljeni sastav:
Runje - Ćorluka, R. Kovač, Šimić, Šimunić - Srna, N. Kovač, Modrić, Kranjčar - Da Silva, Petrić

Pa ti sam procijeni...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kasno vec sam igrao 2. . . Cuo sam da je taj bolid budan izjavio da mu milan nudi ugovor. . .koj je on godiste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.