Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15039 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bez uvrede po meni te goddine niste imali jaci tim,nego mnogo izrazeniju nacionalnu svest. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v360v
Dobro.. Bilo je boljih igrača na klupi..

Partizan u srcu bez uvrede ali smo imali bolju ekipu..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Bez uvrede po meni te goddine niste imali jaci tim,nego mnogo izrazeniju nacionalnu svest. . .

Nazovit to kako hoćeš - zajedništvo, sklad, kemija unutar momčadi, "nacionalna svijest", kvaliteta, forma, sreća... puno je tu faktora... ali kao što sam već bezbroj puta ponovio - rezultat je majka svega... a 1998. rezultat je ipak na našoj strani. Jel' tako?

Dobro.. Bilo je boljih igrača na klupi..

Robi, recimo... Ma bilo tko osim tuduma Marića
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v360v
Da, Prosinečki.. Ako se dobro sjećam on nije igrao od početka nego ga je stavio negdje pod kraj utakmice..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne vredjam se ali pogledaj:Stojkovic,mijatovic,savicevic,mihajlovic,kralj,milosevic,jugovic,djukic. . svaka vama cast,vas realno ni francuska nije nadigrala,ali po imenima nas tim je bio jaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da, Prosinečki.. Ako se dobro sjećam on nije igrao od početka nego ga je stavio negdje pod kraj utakmice..

Ma, tko zna...

Jednostavno je bio takav dan - Thuram je tada dao dva gola, a više nikad nije dao gol za reprezentaciju...

Jebi ga - sudbina! Tako je bilo zapisano... Šta ćeš...

Ne vredjam se ali pogledaj:Stojkovic,mijatovic,savicevic,mihajlovic,kralj,milosevic,jugovic,djukic. . svaka vama cast,vas realno ni francuska nije nadigrala,ali po imenima nas tim je bio jaci

Po imenima, po imenima... po imenima bi Brazil svaki put trebao bit prvak svijeta... pa ipak nije.. gleda se igra, a ne imena...

A ni šta se tiče imena ne bih se složio da su svi ovi koje si nabrojao bolji od naših igrača...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v360v
Odlični su ti vaši igrači ali mi smo čini mi se ipak imali više kvalitetnijih igrača u tom trenutku.. Ali ipak svako svoje hvali i nećemo se složit međusobno..

Da, baš je nama morao dat ta dva gola, majku mu.. Ali bez brige bit ćemo mi svjetski prvaci kad tad.. Ja se nadam..
« Poslednja izmena: 14. Nov 2006, 15:44:12 od Varaždinac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo prerasta u raspsavu na nacionalnoj osnovi,nego st faco ne rece mi sta bi sa asanovicem na kraju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ovo prerasta u raspsavu na nacionalnoj osnovi,nego st faco ne rece mi sta bi sa asanovicem na kraju?

Po nacionalnoj osnovi? Zašto? Ne bih rekao... pa baš fino razgovaramo...

Asanović - pa ovako: nakon što se 1990. prodao u Metz, igrao je u Francuskoj za Cannes i Montpellier, pa se 1994. vratio u Hajduk (kada je Hajduk igrao 1/4 finale Lige Prvaka protiv kasnijeg europskog prvaka Ajaxa) pa onda '95. otišao u Valladolid pa se opet '96. vratio u Hajduk pa na kraju sezone otišao u Englesku (Derby County) pa onda u Napoli, pa u Panathinaikos, pa se vratio u Hajduk i 2000. okončao karijeru.

Malo se bavio ugostiteljstvom (u Splitu ima 2 kafića i 2 restorana)... Zatim je zajedno sa Bokšićem, Bilićem i Štimcom uložio lovu u Hajduk...

Momentalno je glavni asistent reprezentativnom izborniku (selektoru) Slavenu Biliću.

Jesi saznao štogod o Zoranu Vuliću?

Znaš li tko su bili braća Zoran i Zlatko Vujović?
« Poslednja izmena: 14. Nov 2006, 16:00:43 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hteo sam bas d pogledam,na netu za vulic ali mi je nesto danas uzasno spor internet. . . Asanovic je vama bas klupska legenda??cuo sam za ove,ali slabo se secam to je bilo davno za mene. . .Reci mi sta mislis o kezmanu kao igracu?I Danku Lazovicu ako si cuo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.