Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15055 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
NE SPOMINJI MI THURAMA!!!! Mrzim ga!

Evo tražim o Vukiću, tražim... mislim da ću pronaći nešto... Javuit ću se prijatelju, on zna sve živo o ukrajinskom nogometu (radi u našoj ambasadi u Kijevu)

Za Zidanea se slažem u potpunosti. Po meni, najveći u zadnjih 20 godina, i na listi top 5 svih vremena.

Emerson - kako nema... pa pregled igre, dodavanja, duga lopta, postavljanje... sve to su komponentne sportske inteligencije... pa pravilan raspored snage tijekom utakmice, pa pravilna procjena kad (i kome) uklizat grublje, kad finije... znači kompletna igra tijekom cijele utakmice u skladu sa određenom taktikom i trenerovim zamislima i utjecaj na suigrače...

Razumiješ?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ko mozes pitaj tog prijatelja i sta se sad desava sa Vukicem,posto to ovde niko mne zna,izgleda da ga uprava nesto gadno zajebava. . .Sto mrzis thurama jer sto vas je napustio juve je bilo najteze?iili zbog ona dva gola 1998?Pa da ali ne mozes uporedjivat vrstu inteligencije koju ima zadnji vezni i one koju treba da ima organizator igre?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Mrzim Thurama zbog dva gola Hrvatskoj!!!! Ma šalim se malo... dobar je Thuram igrač, nema tu nikakve sumnje...

Evo poslao sam priki u Kijev mail, sad treba čekat da mi odgovori...

Kad kažem "sportska inteligencija" ne mislim na pojedinačne osobine potrebne za neku poziciju, nego općenito kako nekiigrač shvaća igru, odn. razumije li igru ili samo jurca naokolo ko' muha bez glave...

Kužiš?

Eto'o je dobar primjer neinteligentnog igrača koji je jako uspješan, iako mu fali inteligencije...

Pirlo je dobar primjer inteligentnog igrača koji je jako uspješan, iako ima niz nedostataka za moderan nogomet...

Makelele, Emerson, Zidane, Ševčenko, Kaka... oni bi bili primjeri igrača koji imaju i inteligenciju i fizičke odn. tehničke predispozicije.

Kužiš?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma shvatm ja tebe slidan mi je iq. . .nego ocu da ti objasnim da su neke pozicije delikantnije od drugih,inteligencija je brzina pronalazenja resenja odredjenih situacija jel tako?A moje je misljenje da organizatori imaju manje vremena da stanu na loptu i razmisle za razliku od zadnjih veznih. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa zavisi...

Po toj logici bi napadači imali najmanje vremena za snalaženje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nije napadaci kad prime loptu oni od tad razmisljaju samo o sebi a organizatori moraju da vode racuna o kretanju celog tima i o sebi,id a pronadju pravo resenje. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
vreme: Proslost    Sadasnjost     Buducnost

ocene:     5               3                  2
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 17:12:22 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo možemo ovde nastavit o omiljenim klubovima i kretenskim igračima tipa Inzaghi, Klose, Borowski i sličnim njemačkim buzdovanima..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nemoj biti neobjektivan ne zovu ga za dzabe Pipo-gol. . .Kako mozes da gotivis Ruud-a?To je najveca slina i pickica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Niko nije ni rekao da su oni umetnici, ali ne mozes osporiti da bas zbog tog skromnog kvaliteta uspesi verdera i njihova efikasna igra dobijaju na tezini. Kasnim po 238957235923 put danas!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.