Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:53:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42655 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Meni jedino to bode oci u celoj prici, zato sto nekako to, iako ja nisam musko, smatram uvredom za ceo muski rod.
Ne smeta meni to sto Lolana hoce da joj partner zaradjuje vise, ili sto ti hoces zbog svoje sujete i jos xyz drugih razloga da zaradjujes vise od svoje devojke ili, jednog dana zene - to je neciji izbor i put i niko ne bi trebalo da ima nista sa tim.
Ali ta konstatacija da brojke jesu merilo necije sposbnosti...To mi je apsolutno smesno i neprihvatljivo - pogotovo u zemlji u kojoj zivimo(iako mnogo stvari sto se nas samih tice zavisi od toga koliko cemo mi dici nase dupe i koliko cemo se truditi, da ne bude da je za sve kriv sistem - opet su neke stvari van nase moci i mnogim ljudima su u startu mnoga vrata zatvorena.)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Ali ta konstatacija da brojke jesu merilo necije sposbnosti...To mi je apsolutno smesno i neprihvatljivo - pogotovo u zemlji u kojoj zivimo
Mozda je smeshno ( u stvari je tuzno ) ali je tako.
Traba samo razvrstati dve stvari, vrednost i sposobnost. Nije manje vredan kao chovek neko ko zaradjuje malo ( na njegovu ljudsku vrednost njegova zarada nema niakvog uticaja ) ,  ali jeste manje sposoban jer parama sebi mozesh da priushtish ( skoro ) sve. I to pogotovo u nashoj zemlji, u zemljama gde je finansijska sigurnost retkost. U Shvedskoj gde mozesh kulturishka da zivish i od socijalne pomoci je to mnogo manje bitno.

Recimo, pogledaj sport, koji je dobro ogledalo zivota, dobar fudbaler je bolje placen od losheg fudbalera ( sa izuzetkom Mateje Kezmana   Smile )  I njegova zarada je iskljuchivo odraz njegove sposobnosti,  te je logika: dobro zaradjuje = sposoban sasvim odrziva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ali zato loshi glumci imaju vishe para od dobrih.  Smile Jbg, vishe ljudi gleda trash filmove nego dobre.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Citat
Recimo, pogledaj sport, koji je dobro ogledalo zivota, dobar fudbaler je bolje placen od losheg fudbalera

Paralela ti je skroz pogresna. A mozda za ovu temu - savrsena.

Ronaldo - 180.000 funti nedeljno.

Dzon Teri - 140.000 funti nedeljno.

Da li to znaci da je Teri nesposoban i los fudbaler ili da je Ronaldo bolji od njega?

Naravno da ne. Jer se razlikuje pozicija, klub, posao u igri.

Isto je tako i u zivotu.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Zato Ronaldo mozhe da smuva ribu koja zaradjuje 160.000 a Teri mozhe samo da plache.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Zato Ronaldo mozhe da smuva ribu koja zaradjuje 160.000 a Teri mozhe samo da plache.  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Citat
Recimo, pogledaj sport, koji je dobro ogledalo zivota, dobar fudbaler je bolje placen od losheg fudbalera

Paralela ti je skroz pogresna. A mozda za ovu temu - savrsena.

Ronaldo - 180.000 funti nedeljno.

Dzon Teri - 140.000 funti nedeljno.

Da li to znaci da je Teri nesposoban i los fudbaler ili da je Ronaldo bolji od njega?

Naravno da ne. Jer se razlikuje pozicija, klub, posao u igri.

Isto je tako i u zivotu.

That's it.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Nije manje vredan kao chovek neko ko zaradjuje malo ( na njegovu ljudsku vrednost njegova zarada nema niakvog uticaja ) ,  ali jeste manje sposoban jer parama sebi mozesh da priushtish

ajd malo da konkretizujemo ove puke stavke i pretpostavke:

armando hoze pikaro je zavrsio gimnaziju, i ekonomski fakultet, zvanje diplomirani ekonomista;
armando se zaposli u nekoj drzavnoj firmi, npr banci, i zaradjuje 700e mjesecno, recimo.

armando se zaljubi u esmeraldu koja je zavrsila npr engleski jezik.

esmeralda radi u skoli, plata joj je 600e sa toplim obrocima i navece radi u nekoj kurs skolici, za platu od recimo 300e.

jel armando nesposobniji od esmeralde?
koliko ti npr ekonomski fakultet i radno vrijeme, a i sama struka ekonomiste dopusta da radis dva posla, za razliku od recimo jezika s kojim mozes raditi tri posla istovremeno (skola, kurs, prevod)?
jel armando nesposoban jer nije razmisljao o ovome prije nego sto je upisao faks?

da li je armando uopste trebao upisati faks  Smile

sta je poenta ovog primjera?
to da nisu sva zanimanja podjednako mobilna tako da kazem i ne zavisi uvijek sve od necije sposobnosti nego i od okolnosti. i da li je uredu osudjivati osobe koje se zadovoljavaju platom od 700e i nemaju zelju da se nadogradjuju i da li je uredu okarakterizirati ih kao nesposobne, zbog toga? mozda armando voli svoju kintu, dovoljna mu je za zivot, a slobodno vrijeme koristi da cita knjige npr. malo je nezahvalno pricati o tome sta je korisnije, jer je sve stvar prioriteta, ali slazem se sa osmom putnicom, kad kaze da je idiotski etiketirati ljude na taj nacin. to sam vec jednom i rekla ovdje, al ajd ..

eto, razmisljajte o tome  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3

sta je poenta ovog primjera?

Da mnogo gledas spanse serije  Smile Smile

Armando, mi es tu madre   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ceso sto kaze moja profesorka sociologije... Moj muz zaradjuje malo vise od mene nekih 20-tak hiljada ali on radi po ceo dan svaki dan cak ponekad i nedeljom, ja dodjem ovde pricam vam nesto tri dana sedmicno i zaradim 120 hiljada mesecno  Smile

Ko ustvari vise zaradjuje od njih dvoje ? Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:53:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.