Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:33:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42634 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Zato možda kad dođe vreme da se saberu 2 i 2, ovaj drugi dođe do izgražaja... nikad se ne zna.
Nikada nisam ni tvrdio suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Ja stvarno ne kapiram shto je tolika pobuna oko toga, zbog chega se mora insistirati na nekom kao modernom pristupu braku i zivotu upshte ( kad svi pokazatelji govore da je stari nachin funkcionisao bolje)  , kao niko od nas nije patrijarhalno vaspitan i niko nije sujetan i svi su kao super tolerantni i ne znam ti ja shta sve.

Funkcionisao bolje ?!?! Negde jeste , negde nije..U rularnim sredinama jeste,ali to ne znaci da je svuda funkcionisao..Generalizovano

Citat
E pa ja jesam sujetan, i hocu da budem dominantan i hocu da budem glava porodice, a to da zaradjujem vishe se sasvim lepo uklapa u taj shablon, pa makar iskljuchivo kao hrana mojoj sujeti.  Mozda nije neophodno da bude tako ali sasvim sigurno ne moze da smeta, bar shto se mene tiche. Ako neko smatra drugachije, misli da to nije uopshte bitno i tako dalje...poshtujem.

Koje ti je to razmisljanje...Ako zaradjujem vise zasluzujem da budem dominantan ?!?

Citat
Da li bi meni smetalo da ona zaradjuje vishe od mene, ne znam sigurno, ja mislim da bi, makar malo.
Ako se nadje neko oshtrouman da me pita da li bih ja nju ostavio da ona pochne da zaradjuje vishe od mene...ne bih naravno.

Ali bijoj pustio da bude dominantna  Smile

Citat
A shto se kasice prasice tiche...ako me to shto ja svojim radom mogu da priushtim nama  neshto shto ne bi mogli sebi da priushtimo da ja zaradjem manje chini "kasicom prasicom"  , onda neka,  bicu kasica prasica.

Da ja zaradjujem isto koliko i ona ili manje mi ne bi mogli sebi da priushtimo neke stvari koje ovako mozemo, i meni to pruza  zadovoljstvo, i da ja njoj mogu da priushtim neshto shto ona sebi ne bi mogla od svojih prihoda.

Ja mislim da to nije samo slucaj kod tebe..to je slucaj u svakom braku..to se zove zajednica !

Citat
I kada govorim o tome ja govorim o odnosu sa konkretnom tj. stvarnom osobom koju volim i isto tako konkretno znam  da sem shto je inache mazim i pazim i masiram i svashta neshto,  meni pruza zadovoljstvo da je obradujem nechim iskljuchivo materijalnim, koliko je u mojoj mogucnosti.

Lepo je to..Samo razmisli malo...ako bi joj kupio Audio a6 ..da li bi te vise volela ?
Da se razumemo materijalne stvari se poklanjaju onome koga volite , da bi mu tim nekim gestom pokazali koliko vam znaci ..Taj poklon mora da ima neku simboliku..Tako da ovo sto si ti gore naveo...zvuci kao.......

Citat
Citat
I da se razumemo, ja ne zaradjujem silne hiljade evra mesechno ( tako da se na Lolinoj listi ipak ne kotiram  Smile  ( ovo je samo shala, nije provokacija  Smile   )  ) ali ipak imam puno vecu platu od svoje devojke i meni to odgovara, a ni ona se ne buni.  "ja tu ne bi nishta dirao"

Ako mozes samo da mi objasnis...kako ti to odgovara ?

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Samo se ponavljate sa postovima.   Smile

Inace, sa Crvenog krsta sam.  Smile

I izvlacite iz postova samo ono sto vama odgovara, tj na sta imate odogovor. Smile

« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 21:51:20 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
Zato možda kad dođe vreme da se saberu 2 i 2, ovaj drugi dođe do izgražaja... nikad se ne zna.
Nikada nisam ni tvrdio suprotno.

Pa nisam ni ja nikad tvrdio da je čovek koji nacepa 2 kubika drva sposobniji u cepanju drva od čoveka koji nacepa 3 kubika drva...

Već si mi razjasnio tu prethodnu zabunu (ono za "sposobnost"), to mi je jasno... Samo impliciram na relativnost novca... Pogotovo u bračnoj zajednici.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 22:07:15 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Funkcionisao bolje ?!?! Negde jeste , negde nije..U rularnim sredinama jeste,ali to ne znaci da je svuda funkcionisao..Generalizovano
Na mnogim drugim temama smo utvrdili da je danas razvoda vishe nego ikad, da su devojke nezadovoljne shto su danas tipovi ovakvi, onakvi, tipovi isto nezadovoljni shto su ribe vake - nake, da vishe nikome niko ne prilazi , da su se ljudi otudjili , da imamo problema sa natalitetom itako dalje i tako dalje.
jeste generalizacija ali nije bash bez osnova.

Citat
Koje ti je to razmisljanje...Ako zaradjujem vise zasluzujem da budem dominantan ?!?
Ne "zasluzujem" , nisam to napisao, vec se lepo uklapa u sliku o dominaciji.
Teshko da bih mogao biti dominantan da moram da kazem "cico, ovaj,  jel imash da mi dash neki dinar , patike su mi se pocepale..."

Citat
Ali bijoj pustio da bude dominantna  Smile
recimo, a verovatnije je da bih zapeo da zaradim josh vishe.

Citat
Ja mislim da to nije samo slucaj kod tebe..to je slucaj u svakom braku..to se zove zajednica !
Ne vidim onda u chemu je problem.

Citat
Lepo je to..Samo razmisli malo...ako bi joj kupio Audio a6 ..da li bi te vise volela ?
Da se razumemo materijalne stvari se poklanjaju onome koga volite , da bi mu tim nekim gestom pokazali koliko vam znaci ..Taj poklon mora da ima neku simboliku..Tako da ovo sto si ti gore naveo...zvuci kao.......

Sigurno me ne bi volela manje. Ja ne govorim o nekom sponzorstvu kao shto ti sugerishesh. I nisam nigde napisao da je ta simbolika iskljuchena, vec upravo zbog toga da joj pokazem koliko mi znachi ali josh vishe da bih njoj uchinio zivot lepshim i lakshim i prijatnijim.
I da, i auto, zashto bi ona morala da ide autobusom na posao  ako ja mogu da nama  priushtim  da imamo dva automobila? U redu je da ja vozim neki besan auto, a ona da menja 3 prevoza do posla? Meni to nije u redu.
Vozicu ja neki jeftiniji da bi mogli i njoj da kupimo. ( naravno, moj auto mora biti bolji od njenog  Smile   )

Citat
Pa lepo, odgovara mi.  ona ima platu toliku koliku ima, a ja imam vecu, shta tu ima da mi ne odgovara?  Jel treba da odem sutra kod gazde i da mu trazim da mi smanji platu kako bih imao manju od njene? To bi ti zvuchalo logichnije?
Ja na visinu njene plate nemam uticaja, i ne mogu da je povecam, ali na visinu moje imam uticaja i zato je dobro shto je veca od njene.
Ajde ovako...konkretno ona ima malo nadprosechnu platu, tu vrednost cemo nazvati   "x" a ja imam platu x + y , zar bi bilo bolje da ja imam platu x - y  ?

Citat
I izvlacite iz postova samo ono sto vama odgovara, tj na sta imate odogovor. Smile

Ja se stvarno trudim da odgovorim na sve na shta ima smisla odgovarati, na "pitanja" ili replike koje su proistekli iz  izvrtanja onoga shto sam rekao uglavnom ne odgovaram.
Isto tako, odgovaram samo na primedbe koje su vezane za ono shto sam konkretno ja napisao, a ne neko drugi bez obzira shto ti mislish ili je utisak takav da se ja slazem i delim mishljenje sa nekom drugom osobom na chiji stav ti imash primedbu. Ne govorim u nichije ime sem u svoje.

Citat
Pa nisam ni ja nikad tvrdio da je čovek koji nacepa 2 kubika drva sposobniji u cepanju drva od čoveka koji nacepa 3 kubika drva...
ma ok,  Smile   Tema je vezana za karijeru, od samog starta je to vezano za novac ( pre nego li sam ja uopshte uzeo ucheshce na njoj ) pa sam smatrao da se podrazumeva da se pod "sposobnost" misli iskljuchivo na to, my bad. verovatno sam trebao da naglasim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Moja plata i karijera - njegov nemir ....jel ima neki takav ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Citat
Na mnogim drugim temama smo utvrdili da je danas razvoda vishe nego ikad, da su devojke nezadovoljne shto su danas tipovi ovakvi, onakvi, tipovi isto nezadovoljni shto su ribe vake - nake, da vishe nikome niko ne prilazi , da su se ljudi otudjili , da imamo problema sa natalitetom itako dalje i tako dalje.
jeste generalizacija ali nije bash bez osnova.

Nemozes bas da gledas na taj nacin....To je bilo ipak vreme polupismenih ljudi..Zivelo se od poljprivrede i td. Muskarci su tada imali mnogo vise prava od zena.Danas je to velika ravnopravnost.Ona moze da zaradjuje apsolutno istu kolicinu novca kao i ti.Tako da ako to uzmemo u obzir..onda je zena sa kojom si u braku nesposobna.(Nikako nemoj shvatiti kao uvredu ali nikako,nije se odnosilo na tebe...govorim u opstem slucaju)

Citat
Citat
Ne "zasluzujem" , nisam to napisao, vec se lepo uklapa u sliku o dominaciji.
Teshko da bih mogao biti dominantan da moram da kazem "cico, ovaj,  jel imash da mi dash neki dinar , patike su mi se pocepale..."

U tome i jeste fora..ne trebas biti dominantan na taj nacin..vec na neki drugi.

Citat
Citat
Ali bijoj pustio da bude dominantna  Smile
recimo, a verovatnije je da bih zapeo da zaradim josh vishe.

Naravno.Brak je zajednica u kojoj i treba da se razmislja na taj nacin.Ali za dominantnost sam se samo salio.

Citat
Citat
Ne vidim onda u chemu je problem.

Nema problema .  Smile

Citat
Citat

Sigurno me ne bi volela manje. Ja ne govorim o nekom sponzorstvu kao shto ti sugerishesh. I nisam nigde napisao da je ta simbolika iskljuchena, vec upravo zbog toga da joj pokazem koliko mi znachi ali josh vishe da bih njoj uchinio zivot lepshim i lakshim i prijatnijim.
I da, i auto, zashto bi ona morala da ide autobusom na posao  ako ja mogu da nama  priushtim  da imamo dva automobila? U redu je da ja vozim neki besan auto, a ona da menja 3 prevoza do posla? Meni to nije u redu.
Vozicu ja neki jeftiniji da bi mogli i njoj da kupimo. ( naravno, moj auto mora biti bolji od njenog  Smile   )

Stavar je u tome da trebate zajedno jedno drugom da olaksate zivot,a ne samo ti njoj.

Citat
Citat
Pa lepo, odgovara mi.  ona ima platu toliku koliku ima, a ja imam vecu, shta tu ima da mi ne odgovara?  Jel treba da odem sutra kod gazde i da mu trazim da mi smanji platu kako bih imao manju od njene? To bi ti zvuchalo logichnije?
Ja na visinu njene plate nemam uticaja, i ne mogu da je povecam, ali na visinu moje imam uticaja i zato je dobro shto je veca od njene.
Ajde ovako...konkretno ona ima malo nadprosechnu platu, tu vrednost cemo nazvati   "x" a ja imam platu x + y , zar bi bilo bolje da ja imam platu x - y  ?

Nisi me razumeo...mada nije bitno...pretpostavljam da imas neke razloge  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
 mislim da ne opet meshate pojmove : bioloshki je programirano da zena treba da se stara o potomstvu a mushkarac da obezbedjuje sredstva za izdrzavanje potomstva. to nije neshto shto moze da se promeni za 10 godina  zato shto je judeo-liberalni sistem proglasio da su polovi "ravnopravni"  Smile  ...

s tim u vezi ,zena koja zaradjuje i karijera joj je na prvom mestu ,kao i mushkarac koji je postao domacica su oboje anomalije i priroda tezi da te anomalije ispravi tako shto ce da ih unishti  Smile . zato je sasvim prirodno shto takve osobe ili nemaju ili imaju malo potomstva - da se greshka ne bi prenosila dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
To je bilo ipak vreme polupismenih ljudi..Zivelo se od poljprivrede i td.
Nisam mislio na period pre trista godina vec na generacije nashih matoraca.

Citat
Tako da ako to uzmemo u obzir..onda je zena sa kojom si u braku nesposobna.(Nikako nemoj shvatiti kao uvredu ali nikako,nije se odnosilo na tebe...govorim u opstem slucaju)
Nismo josh u braku  Smile i nisam uvredjen, ali kao shto rekoh manje sposoban nije nesposoban. Zashto ne bih mogao da gledam stvari na ovakav nachin: ona je prosechno, ako hocesh normalno sposobna ( da se ogradim, sposobna da zaradi, u nekim drugim stvarima je daleko sposobnija od mene ) a ja sam nadprosechno sposoban (da zaradim ).

Citat
U tome i jeste fora..ne trebas biti dominantan na taj nacin..vec na neki drugi.
Zashto da ne?

Citat
Stavar je u tome da trebate zajedno jedno drugom da olaksate zivot,a ne samo ti njoj.
olakshava i ona meni, na mnoge nachine. I ne samo da olakshava, ali to je vec neka druga pricha.

Citat
Nisi me razumeo...mada nije bitno...pretpostavljam da imas neke razloge  Smile
Ima i drugih razloga, ja sam vec napisao da sam sujetan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
U tome i jeste fora..ne trebas biti dominantan na taj nacin..vec na neki drug

A koji je to drugi nacin dominacije ? Zar nije dominantniji onaj ko je mocniji ?
Kako to da neko bude dominantan ,a zavisi od nekoga ? Smile

Citat
Ona moze da zaradjuje apsolutno istu kolicinu novca kao i ti.Tako da ako to uzmemo u obzir..onda je zena sa kojom si u braku nesposobna.

Zena koja zaradjuje manje od svog muza je nesposobna ukoliko njenu vrednost merimo muskim merilima.A musko merilo jeste novac . A muskarac koji zaradjuje manje od svoje zene i dugo ne  radi nista po tom pitanju -taj naravno da je nesposoban . Ne samo sto je nespodoban -nego je i djon obraz i lencuga i od takvih treba bezati !

Citat

Zar ti nikad nisi imao devojku da ti olaksa dan svojom paznjom ,neznoscu ,podrskom i lepotom ? Jesu tebi zene inspiracija ili nesto drugo vidis u zenama ? Pitam jer me zanima kako vidis zene .....bez ljutnje  Smile
Moje misljenje je i da zena koja ne radi tj koja je domacica i koja brine o deci i kuci mnogo olaksava zivot svom muzu .Naravno pod uslovom da to valjano radi .
« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 23:53:41 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:33:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.