Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nisam valjda gay  (Pročitano 21702 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Opet... stvarno nemam nameru da budem jastuce za tvoje zlobne iglice.. Od kada si dosao na forum, zaskaces ljude i govoris im kako nisu u pravu i kako su glupi, da odrastu, etc..
Cek.. zar nije vreme da se zapitas da nije problem u tebi, a ne u meni, Anji, ili nekom drugom... Smile

Sto se tice predloga, grow up... Ja imam dobre razloge zasto ne napadam i ne sikaniram ljude koji su druge (bilo kakve) orijentacije:
1. mene niti napadaju, niti spopadaju, niti bilo sto;
2. sigurna sam ko sam i sta sam, tako da mogu i drugima da dozvolim pravo da zive onakvi kakvi su;
3. previse sam zaokupljena svojim zivotom, zivotom moje porodice i prijatelja, tako da nemam potrebu da nekom drzim visoko moralne govore i turam nos u tudj zivo;
4. nisam ni pro ni contra homoseksualaca.. imam izgradjen divan, ravnodusan stav prema njima;
5. ja za sebe ne mislim da sam centar sveta;
6. svoje frustracije ne resavam na netu.. nego ih secem u korenu'
7. zivot je lep;
8. live and let live Smile

I rest my case!
O.k., I will,just..
1.Stvarno nisam imao nameru da bilo sta zabijam u tvoje jastuce.Ako si ti to tako osetila,izvini.
2.Glupo je sto spominjes bilo koga sa foruma u tom kontekstu,a pogotovo Anju zato sto o njoj imam najbolje misljenje.
3.Da li si zaista sigurna ko si i sta si,koje orijentacije...Cini mi se da te ovakve teme posebno uzbudjuju...
4.Zar stvarno mislis da si svetica koja ne zabija svoj nos u tudj zivot?Ne budi smesna!
5.Tvoje frustracije su toliko ukorenjene da stvarno nema smisla da u meni trazis pomoc.
6.Nema potrebe da se pravdas,dobice kontraefekat.
I na kraju,ali stvarno na kraju,posto ti evidentno nesto nije po ukusu...,ako ce te to toliko usreciti i uciniti ti zivot srecnijim,samo reci i necu se vise pojavljivati na forumu.Samo,molim te, bez tvoje cuvene malicioznosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 15
Mislim da si ovim potvrdio kako imas fantastican talenat da vidis, citas, slusas, tumacis, izvrces cinjeice u svoju korist... Smile
Nista te drugo i ne zanima...
Predmet ove teme nismo ni ti ni ja, vec decko koji trazi odgovor..
Ako je to za tebe povod za licnu prozivku, bas me briga... ja necu da se spustam na taj nivo..
Misljenje ljudi koji mi nisu dragi, me ne zanima.. Ni sad.. ni nikad.. Smile

Dalja rasprava je suvisna... Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2005, 00:54:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ne treba imati fantastican talenat da bi se videlo da covek od pocetka zajebava i podsmeva se ovom forumu,za koji i dalje mislim da je fantastican mimo svega.Na zalost,ima koga da abolira sve te izmisljotine i vulgariju koju je iscedio iz svoje bolesne maste.
Ocigledno je da sve sto kazem protumacis onako kako ti zelis,a ne kako jeste.Moja je krivica i velika mana sto ponekad verujem u to da cu biti pravilno shvacen iako znam da nemaju bas svi dovoljno ostar um za tako nesto.Oprosti mi,nikada u svom zivotu nisam imao zle namere,pa ni prema tebi.Laku noc,vidimo se sutra,nadam se u boljem raspolozenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 15
No comment Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala ti anea,mnogo ti hvala ti ocigledno imas VELIKO srce!

Inace meni se licno cini da su gay ljudi bar ovi sto se pojavljuju na TV-u okrenutiji zapadu i EU od vecine obicnih ljudi,cini mi se da su tolerantniji i da imaju predispozicije da budu dobri prijatelji posto svakog mogu da razumeju i utese.

Zna li neko gde u Srbiji ima gay kafica,diskoteka i slicno,ako sam gay onda bi trebalo da izlazim na takva mesta.Da li su i to fancy mesta kao str8 lokali ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Brate,ako si gej,i ako si nasao sebe, to je lepo. Ali nije lepo razmetati se svojom bolescu na netu. Jos samo fali da sada posle ovolike price das adresu za neki gej klub,sajt,kafic.... Ili si spam, ili pokusavas da budes duhovit, ili si peder, ili mislis da su svi ovi ljudu budale.... Stvarno ne znam....
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Motorola PEBL
Da li ga iko shvata ozbiljno!?  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
danas sam uradio ono sto sam trebao ranije, rekao sam roditeljima da sam gay, verovatno vas interesuje kako je to izgledalo, dakle ovako sacekao sam da mi keva i cale dodju sa posla, oni rade u jednoj fabrici prehrambenih proizvoda, dosao sam u sobu i rekao sam-bicu kratak,majko i oce ja sam peder, da to sto ste culi ja sam peder! majka je briznula u plac i brzim korakom napustila sobu dok je cale potegao tanjir na mene sa sve pasuljem koji je jeo. srecom pa me nije pogodio, ali se tanjir razbio o zid i pasulj je uflekao nov tepih i sveze okrecen zid...a da i reko da mu se ne pojavljujem vise na oci. otisao sam  u svoju sobu i plakao sam sve do sada. ali ne vredi. stid me je. osramotio sam roditelje. kako da kevi objasnim da nikad nece postati baka...sta da radim, nemam sa kim da se posavetujem, shvatite me ozbiljno...idem da placem jos malo da pokusam nekako da se smirim mada mislim da cu upasti u depresiju :psp: :sadblinky:
« Poslednja izmena: 22. Nov 2005, 19:09:57 od Bitanga1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple Iphone XR
nov tepih..sveze okrecen zid..pasulj.... da ti nas malo nezekis?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
danas sam uradio ono sto sam trebao ranije, rekao sam roditeljima da sam gay, verovatno vas interesuje kako je to izgledalo, dakle ovako sacekao sam da mi keva i cale dodju sa posla, oni rade u jednoj fabrici prehrambenih proizvoda, dosao sam u sobu i rekao sam-bicu kratak,majko i oce ja sam peder, da to sto ste culi ja sam peder! majka je briznula u plac i brzim korakom napustila sobu dok je cale potegao tanjir na mene sa sve pasuljem koji je jeo. srecom pa me nije pogodio, ali se tanjir razbio o zid i pasulj je uflekao nov tepih i sveze okrecen zid...a da i reko da mu se ne pojavljujem vise na oci. otisao sam  u svoju sobu i plakao sam sve do sada. ali ne vredi. stid me je. osramotio sam roditelje. kako da kevi objasnim da nikad nece postati baka...sta da radim, nemam sa kim da se posavetujem, shvatite me ozbiljno...idem da placem jos malo da pokusam nekako da se smirim mada mislim da cu upasti u depresiju :psp: :sadblinky:

Naj Trash izjava koju sam cuo ovaj tjedan...  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.