Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nisam valjda gay  (Pročitano 21763 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nov tepih..sveze okrecen zid..pasulj.... da ti nas malo nezekis? Smile
ma zaista je tako bilo, licno sam sa caletom prosle nedelje krecio sobu,a pasulj da danas je keva spremila prazan pasulj, nije bas nesto posebno, ali kad si gladan sve ulazi u stomak

Ja vas jos jednom molim za Smile ...bolje da me ne vidite kako izgledam uplakan sam u zakljucanoj sobi,jel cale preti da ce da me prebije,ne znam sta da radim,dal da pomerim ormar na vrata,bojim se provalice pa ce da me odere ko macku.
dodje mi da skocim kroz prozor,ali znam da to nicemu ne vodi pre svega nista necu postici posto je moj prozor 3m od zemlje(eh da sam bar na 3-4 spratu pa da ima sanse da nesto sebi ucini)

zasto me moji ne prihvataju pa oni su me takvog napravili zbog njih sam peder. sta mislite koliko ce ovo traumaticno stanje da ih drzi? kad cale zaspe (ako zaspe veceras) prosunjacu se da uzmem bensedin ili lexilijum da se malo smirim,ne smem sad da izlazim po te lekove posto rizikujem da izgubim glavu.

kako bi mi u ovom trenutku dobro dosao neki nezan zenstven muskarac da me shvati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple Iphone XR
kako bi mi u ovom trenutku dobro dosao neki nezan zenstven muskarac da me shvati.

definitivno zajeb... Smile
na osnovu svega sto sam do sad procitala...sve mi ovo lici na jednu veliku zajebanciju...
ako kojim slucajem nezajebavas..mada neverujem i sanse za to u celoj ovoj pricu su 1.1 %
moj savet ti je sledeci:
1.na prvom mestu roditeljima se nikad negovore takve stvari..majci i nekako ocu nikako..zivimo na balkanu pobogu...zasto bi njih zanimao tvoj seksualni zivot?roditelji su ti..znaci za te godine koliko ih imas dovoljno ih poznajes i mogao si da znas otprilike kakva ce reakcija biti.. i da postedis i sebe i njih svega ovoga...
2.ako je situacija takva-kakva je po tvojoj prici, ja ti lepo savetujem spakuj se pa izadji kroz taj prozor 3 m od zemlje ...ti vidi gde ces i kod koga ces...idi na par dana..dok se stvari u kuci malo nestisaju...onda probaj da nazoves ili dodjes i lepo na miru  porazgovaras o svemu.....ako otac i dalje bude zeleo da te ubije lepo se spakuj i idi kuda te noge nose..budi svoj covek..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo posle 3 sata plakanja konacno mi je majka dosla u sobu da me utesi kaze da sam ja njen sin bez obzira sto volim da primam u bulju i pusim.Plakali smo zajedno 15 minuta...cale je otisao u lokalnu birtiju valjda nece biti pijan...muka ga naterala...nebitno majka mi je oprostila sto nece biti baba,a valjda ce i cale sto nece biti deda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a postoji li mogucnost da gay osobe usvajajau decu,mislim da probam sa time da utesim i ohrabrim caleta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple Iphone XR
majka dosla u sobu da me utesi kaze da sam ja njen sin bez obzira sto volim da primam u bulju i pusim.

bas tim recima  Smile

Citat
a postoji li mogucnost da gay osobe usvajajau decu,mislim da probam sa time da utesim i ohrabrim caleta

kod nas niti se vencavaju niti usvajaju decu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne naravno, ja sam bio pod stresom pa se nesecam svih reci, pomenuo sam svoju nevinu guzu, a majka je rekla nesto kao i to je za ljude.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2005, 23:19:09 od Bitanga1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple Iphone XR
Vazi....po tvojoj prici..dosao si ovde sa dilemom da li si gay ili bi..pa si rekao kako te privlaci zenski pol...itd..itd..da bi nakraju skontao da si gay...pogledala sam tvoj profil i u njemu pise da ti je mail  kojicbojan123@yahoo.com
ukucala sam isto u google i rezultati su sledeci :

"Ja sam peder ima li ovde neki peder koji je voljan da mi drka kurac povremeno,a da mu ja pusim,a i on meni da pusi,povremeno i da jedan drugog nabijamo u dupe. U obzir dolaze samu pravi muskarci izmedju 16-25 godina iskljucivo pederi(bisex stop) sa kurcom od minimum 18 cm,i po mogucstvu maljavi. Javite se na kojicbojan@yahoo.com
pardon pogesih mail zainteresovani momci dugih kurceva javite se na kojicbojan123@yahoo.com"

mislim sta pokusavas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Citat
evo posle 3 sata plakanja konacno mi je majka dosla u sobu da me utesi kaze da sam ja njen sin bez obzira sto volim da primam u bulju i pusim

Prvo, nemoj vise da przis ljude ovde. Ako si stvarno buljas, a samim tim i zenstveno nezan, kako se tako izrazavas?

Citat
cale je otisao u lokalnu birtiju valjda nece biti pijan...muka ga naterala

Razumem ga, jadan covek, ja bi to drugacije....

Citat
nebitno majka mi je oprostila sto nece biti baba,a valjda ce i cale sto nece biti deda

Ja, ipak, mislim da si ti neki maji klinac (do tlinaest godina) i da si mastovit kao burek sa lojem.......

Bez uvrede...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple Iphone XR
ako sam mu verovala i onaj 1 % posle ovoga sto sam pronasla  Smile decko ti stvarno imas problema..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Manchy, pa vidis da je fora u pitanju...Da li ti stvarno mislis da je ono njegov mail????
Pa jel vidis kako je otvorio temu? Da li je gay ili ne?
A sada se ispostavi da ga "prima" u bulju i da ga pusi?!?!?!

Da li bi neko postavio mail sa imenom i prezimenom, a satro je u ilegali???

@Bitanga1

Mala, nevina guzo, ovde (na forumu) takodje imas oglase.....   

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.39 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.