Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić: Ako Rusi iznevere, vraćam se na selo  (Pročitano 17794 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma ljudi, zasto vi imate problemsa time da ja nisam bio u drzavi za vreme rata?
pa svako normalan bi otisao da ima priliku...naravno da nema previse normalnih u srbiji...
Pravilo koje sam nauchio na ovom forumu( hvala mu na tome ):
Dugachki postovi su po pravilu dosadni.

Najchesche dugachke postove pishe onaj ko ima potrebu da sam sebe ubedi u neshto u shta i sam zna da je teshko verovati...
Smile Smile Smile

Al sam ipak pokushao da prochitam ovo naklapanje..I dodjem do dela gde ovaj genija sa vizijom govori Kombiondziji da ga pljuga jer nije, kao on, ziveo u nekoj rezidenciji u Rumuniji za vreme bombardovanja... Smile Smile Smile Smile Smile Smile evo ni posle po sata, ne kapiram Smile Smile
previse samjlija najcesce pise onaj koji nema mentalnu sposobnost da recima opise ono sto zeli.
 Smile

lupetas tesko da su dugi postovi losi...ja najvise volim da vidim neciji post opsirno napisan. shvatis sta covek zeli da kaze.
npr skorpion i jos par ljudi tako pisu. svaka im cast

a ljudi, zasto vi imate problemsa time da ja nisam bio u drzavi za vreme rata?
pa svako normalan bi otisao da ima priliku...naravno da nema previse normalnih u srbiji...
matori je bio dezuran u rafineriji mnogo puta, i svaki put je rizikovao zivot. kolege su mu ginule.
i sdaa vi vandalimeni kazete da i da je imao priliku, nije trebao da ode iz drzave? vec je trebao da stoji u fabrici koju danonocno bombarduju?

vasi mozgovi su previse poremeceni.
najtezi slucajevi debila ste.
zao mi vas je. majke mi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ma to su neki cobani, budale...
Kraljevic Marko i Raznosac Pica prednjace.....
                       Smile
a ljudi, zasto vi imate problemsa time da ja nisam bio u drzavi za vreme rata?

....zna se ko bezi iz drzave za vreme rata....
                                        Smile
vasi mozgovi su previse poremeceni.
najtezi slucajevi debila ste.
zao mi vas je. majke mi.

Pripazi malo na recnik!    
                                           Smile                 
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 15:10:46 od Vasa manijak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kraljevicu mislim da ti je ovo zadnje upozorenje koje cu ti ovako javno reci a veruj mi da ces ti prvi povuci nogu!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Kraljevicu - rekao sam da su dugachki postovi najcheshce dosadni. Tvoji su postovi uvek dosadni..

Nemam problem shto si bio van zemlje za vreme bombardovanja. Al kada napishesh nekome da ga pljuga jer nije bio kao ti, u nekoj rezidenciji, onda ne zasluzujesh nishta manje od prezira..

Smajlija puno pishem u situacijama kao shto je ova..Kada ne mogu, ali stvarno ne mogu rechima da opishem koliko sam zaprepashcen izjavama nekoga ko tvrdi za sebe da je inovator, da je obrazovan-tj da nije mutnim parama kupio diplomu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
e budalo,
pa naravno da cu da odem u rumuniju!
pa ne mislis valjda da cu da ostanem ovde i trpim ono sto nam je onaj kreten zombi uradio?
u rumuniji sam ziveo do jaja, u rezidenciji naseg vojnog atasea u bukurestu-centar grada, a ti opet, mozes samo da ga pljugnes....

И после овога хоћеш да неко поштује твоје знање? Образовање? Васпитање?

upravo! Smile
a vi kreteni ne kairate nista!
jel znate koliko je srbija izgubila u tom ratu?
vise od 100 milijardi dolara!
to je realna procena.
pazi, mi prodanmo mobtel za 1.5 milijardi i slavimo to kao drzavni praznik, a za tih par meseci smo izgubili 70 puta po toliko!
eee, moji nacisti, jel vam sada jasno?
jel je to patriotizam?
a sta smo dobili time? odlaganje nezavisnog kosova.

Ајде онда успешни бизнисмену кажи нам колико вреди Косово... тј. пошто је требало да буде независно још 1999, а за тих 100 милијарди тј. бомбардовање смо очигледно искључиви кривци ми сами, кажи нам колико кошта Косово... колико је пара уложено последњих 50 година, и колико губимо у следећих 50... И колико губимо ако прихватимо захтеве Шиптара који се тичу имовине јавних предузећа, захтеве који се тичу сукцесије имовине бивше СФРЈ и захтеве који се тичу спољњег дуга СФРЈ?

svaki dolar koji udje u ovu zemlju je dobar za drzavu.
najbolje je izvoziti znanje.
to moj matori radi godinama, a pocecu i ja.
izvezes znanje, i u drzavu uvezes par hiljada eura...
najbolji moguci vid patriotizma.
reklamiras drzavu u pozitivnom svetlu, donosis joj novac i sl.
znam, na pocetku, kad je matori pocinjao da radi, prijatelji su morali da salju pisma direktorima sa CVjem i da us put govore da cale samo zivi u srbiji, inace je makedonac...
eto dokle je doguralo, jedino sto moze da te izvuce je to da si makedonac...
kad bi vise nasih preko radilo dobro posao, te pare ovde donosili, mozda bi se i nesto pormenilo na bolje...a mlacenjem prazne slame i pricama o nacionalizmu nista dobro ne radite...

Пријави се да добијеш македонско, или још боље румунско држављанство (да одмах будеш у ЕУ, да ти не буде криво) и заврши причу...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Nikolić: Ako Rusi iznevere, vraćam se na selo

za njega bi bilo najbolje da nikada nije ni napustio selo , ali pošto prirodni zakoni sve nagode sami , on će se vratit kraju svome  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Nikolić: Ako Rusi iznevere, vraćam se na selo

za njega bi bilo najbolje da nikada nije ni napustio selo , ali pošto prirodni zakoni sve nagode sami , on će se vratit kraju svome  Smile Smile

А шта теби "нагађају" природни закони?  Smile

И шта је фора с тим "језиком" на крају сваког поста?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ne odgovaram na pitanja zastupnika SRS-a  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
И шта је фора с тим "језиком" на крају сваког поста?  Smile

To smo vec utvrdili ranije!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Нисам ја нападао то што си рекао за Николића, него те лепо питао... али добро...  Smile

Ја видиш имам много већи демократски потенцијал од тебе, одговарао чак и на проГлавашке постове...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.