Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić: Ako Rusi iznevere, vraćam se na selo  (Pročitano 17662 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Citat
ja nikad nisam ziveo u jabuci sem za vreme bombardovanja, ali tada sam ziveo i u rumuniji, pa ne znaci da poticem iz rumunije..
Какав патриота, за време бомбардовања утекао у Румунију. И покојни шеф му је био у то време у иностранству.  Smile

Normalno, svi smo znali da ćemo rat protiv NATO-a izgubiti, dobro radikali nisu i toma nije. A ako mislite da je patriotizam otići u rat i poginuti, što to niste već uradili ?

Biti patriota ne znači gurnuti sopstvenu zemlju u rat za koji se zna da je unapred sigurno izgubljen. To zanči biti glup. A zveckati praznom puškom, to zanči biti debil.

Takođe urlanje "Srbija Srbija...." i pričanje o Karlobagu - .. na sav glas ne vredi ništa

Što se tiče projekta koji si ti Kraljevicu Marko odradio,on vredi milion puta više nego sve priče ovih patri(j)ota i svega što su oni u celome svom životu uradili
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 12:47:03 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ko je bre gurnuo Srbiju u rat?  Smile
Mozda siptari ili Clinton!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ko je bre gurnuo Srbiju u rat?  Smile
Mozda siptari ili Clinton!  Smile
....ne razumem ovo ''mozda''....
                 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat
Normalno, svi smo znali da ćemo rat protiv NATO-a izgubiti, dobro radikali nisu i toma nije. A ako mislite da je patriotizam otići u rat i poginuti, što to niste već uradili ?
Није циљ отићи у рат и погинути, циљ је бранити своју Отаџбину и вратити се својој кући жив и здрав. А бежање у иностранство је само доказ кукавичлука и недостатак морала. Да су наши претци били такви, тешко да би сада било "С" од Срба!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Pretci o kojima pricas su imali vođe (tu i tamo) koje su imale pamet. A pameti sloba , toma i seso zajedno nemaju ni pet grama.

Jedan dobro urađen projekat koji može zemlji u kojoj živiš doneti finansijsku ili bilo kakvu materijalnu korist je mogo značajniji i veći nego sve tvoje priče o patriotizmu, precima i slično.
Takođe on će svima tvoju zemlju predstaviti u mnogo boljem svetlu nego ta tvoja kokarda, lobanje i slične gluposti, koje samo govore koliki varvari ustvari jesmo.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Није циљ отићи у рат и погинути, циљ је бранити своју Отаџбину и вратити се својој кући жив и здрав. А бежање у иностранство је само доказ кукавичлука и недостатак морала. Да су наши претци били такви, тешко да би сада било "С" од Срба!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pretci o kojima pricas su imali vođe (tu i tamo) koje su imale pamet. A pameti sloba , toma i seso zajedno nemaju ni pet grama.

Jedan dobro urađen projekat koji može zemlji u kojoj živiš doneti finansijsku ili bilo kakvu materijalnu korist je mogo značajniji i veći nego sve tvoje priče o patriotizmu, precima i slično.
Takođe on će svima tvoju zemlju predstaviti u mnogo boljem svetlu nego ta tvoja kokarda, lobanje i slične gluposti, koje samo govore koliki varvari ustvari jesmo.

Ti bi za pochetak mogao da poradish malo na pravopisu, da na svu muku ne misle ovi preko i da smo svi nepismeni kao ti  Smile Smile Smile .. A to da je od ovoga momka iz Rumunije, projekat uspeshan i za zemlju koristan, znash na osnovu toga shto ste politichki istomishljenici???
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
ja nikad nisam ziveo u jabuci sem za vreme bombardovanja, ali tada sam ziveo i u rumuniji, pa ne znaci da poticem iz rumunije..
Какав патриота, за време бомбардовања утекао у Румунију. И покојни шеф му је био у то време у иностранству. Smile
e budalo,
pa naravno da cu da odem u rumuniju!
pa ne mislis valjda da cu da ostanem ovde i trpim ono sto nam je onaj kreten zombi uradio?
u rumuniji sam ziveo do jaja, u rezidenciji naseg vojnog atasea u bukurestu-centar grada, a ti opet, mozes samo da ga pljugnes....
U pravu si Vaso, al to ne znaci da nije smesan ko bioskop, kada mu dodje ovakva epizoda, pa krene da kenja o svojim "uspesima"...
Uspesni ne kenjaju, nego cute i rade....
Seljacine i dziberi kenjaju...
Inace, Cmarkic, Zemun je GRAD!

u jbt, ala ti sporo kapiras... Smile
mozda dopre do tebe za jedno 10 god...

Citat
Какав патриота, за време бомбардовања утекао у Румунију. И покојни шеф му је био у то време у иностранству. Smile

Biti patriota ne znači gurnuti sopstvenu zemlju u rat za koji se zna da je unapred sigurno izgubljen. To zanči biti glup. A zveckati praznom puškom, to zanči biti debil.

Takođe urlanje "Srbija Srbija...." i pričanje o Karlobagu - .. na sav glas ne vredi ništa

Što se tiče projekta koji si ti Kraljevicu Marko odradio,on vredi milion puta više nego sve priče ovih patri(j)ota i svega što su oni u celome svom životu uradili

upravo! Smile
a vi kreteni ne kairate nista!
jel znate koliko je srbija izgubila u tom ratu?
vise od 100 milijardi dolara!
to je realna procena.
pazi, mi prodanmo mobtel za 1.5 milijardi i slavimo to kao drzavni praznik, a za tih par meseci smo izgubili 70 puta po toliko!
eee, moji nacisti, jel vam sada jasno?
jel je to patriotizam?
a sta smo dobili time? odlaganje nezavisnog kosova.
Citat
koji bre preci covece?
mi smo bli porobljen narod. oslobodili se ne jer volimo srbiju i sl, vec jer smo zeleli da ne dajemo decu turcima.
posle su dosli 'pametni' srbi kao i vi i razdelili zemlju svima(hrvatima i slovencima)
posle je bilo jos gore, a bilo sta dobro sto se desilo, nije narod izazvao vec pojedinci!
narod je uvek bio glup, i ostao, eto, to se na vama vidi...
vi ste nesposobni da shvatite sta je dobro za ovu drzavu.

Ti bi za pochetak mogao da poradish malo na pravopisu, da na svu muku ne misle ovi preko i da smo svi nepismeni kao ti Smile Smile Smile .. A to da je od ovoga momka iz Rumunije, projekat uspeshan i za zemlju koristan, znash na osnovu toga shto ste politichki istomishljenici???
svaki dolar koji udje u ovu zemlju je dobar za drzavu.
najbolje je izvoziti znanje.
to moj matori radi godinama, a pocecu i ja.
izvezes znanje, i u drzavu uvezes par hiljada eura...
najbolji moguci vid patriotizma.
reklamiras drzavu u pozitivnom svetlu, donosis joj novac i sl.
znam, na pocetku, kad je matori pocinjao da radi, prijatelji su morali da salju pisma direktorima sa CVjem i da us put govore da cale samo zivi u srbiji, inace je makedonac...
eto dokle je doguralo, jedino sto moze da te izvuce je to da si makedonac...
kad bi vise nasih preko radilo dobro posao, te pare ovde donosili, mozda bi se i nesto pormenilo na bolje...a mlacenjem prazne slame i pricama o nacionalizmu nista dobro ne radite...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pravilo koje sam nauchio na ovom forumu( hvala mu na tome ):
Dugachki postovi su po pravilu dosadni.

Najchesche dugachke postove pishe onaj ko ima potrebu da sam sebe ubedi u neshto u shta i sam zna da je teshko verovati...
  Smile Smile Smile

Al sam ipak pokushao da prochitam ovo naklapanje..I dodjem do dela gde ovaj genija sa vizijom govori Kombiondziji da ga pljuga jer nije, kao on, ziveo u nekoj rezidenciji u Rumuniji za vreme bombardovanja... Smile Smile Smile Smile Smile Smile evo ni posle po sata, ne kapiram  Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma to su neki cobani, budale...
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.