Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni policija ne zna ko je rušio u Savamali  (Pročitano 123320 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
paranoja koja prerasta u ludilo
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0

nepresusan izvor paranoje i gluposti

Samo ponavljaj svoju mantru, možda i poveruješ u nju Smile Smile Smile

Jovana Prusina

Rođena 1992. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i Petu beogradsku gimnaziju. Studentkinja je završne godine međunarodnog smera Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Svoj prvi kontakt sa Inicijativom je ostvarila 2014. godine, kao učesnica Human Rights Defenders treninga. Nakon toga je učestvovala na brojnim Inicijativinim događajima od kojih bi izdvojila programe Ovo je Kosovo i Pravda bez pomirenja?, kao i Sarajevo Youth Summit, gde je radila kao volonterka. Provela je mesec dana u Prištini u okviru letnje škole Američkog Univerziteta na Kosovu.

U Inicijativi je kao stažistkinja radila na projektu Active Balkans, koji se bavio kreiranjem aktivističke mreže i promocijom aktivizma među mladima u regionu. Trenutno radi na projektu pod nazivom Empowering Serbian Youth for Policy Development, koji za cilj ima edukaciju mladih u Srbiji o mapiranju problema u lokalnim zajednicama i kreiranju javnih politika.

Nisaam dobro uredio prethodnu poruku pa je ispravljam. Ovo gore je svima dostupna kratka biografija jednog od pratliaca patke. Skinuto je sa sajta lepe anite čijem jatu pripada dotična. A ona je samo jedna od njih.

Prusine su po mojim saznanjima poznate u Bosni i Hrvatskoj a dotična se, ako je ono gore tačno, oprusnila bar na kursu na Kosmetu.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 19. Apr 2015, 22:31:23
Organizator: Tači potvrdio dolazak u Beograd

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Hašim Tači potvrdio je svoj dolazak u Beograd na konferenciju o evropskim integracijama zapadnog Balkana, koja će se održati od 23. do 25. aprila, saopštio je organizator skupa Omladinski odbor za obrazovanje.

Ta nevladina organizacija, uz podršku Britanske ambasade u Beogradu, organizuje konferenciju "Evropske integracije zapadnog Balkana:zajedno možemo bolje", na kojoj će dvadeset govornika diskutovati o evropskim integracijama zemalja u regionu.

Kako se navodi u saopštenju, svoje učešće su za sada, osim Tačija, potvrdili i njegov zamenik Petrit Seljimi, državna sekretarka za evropske integracije Makedonije Ana Blažeska, zamenica direktorke direktorata za evropske integracije BiH Darija Ramljak, ministar-savetnik iz BiH Šerif Mujkanović, ambasadorka Makedonije u Srbiji Vera Jovanovska Tipko i britanski ambasador Denis Kif.

Učešće su potvrdili i zamenik šefa Delegacije EU u Srbiji Oskar Benedikt, oficir za vezu sa Kosovom Valdet Sadiku, poslanici Borislav Stefanović i Dejan Radenković, kao i predstavnici organizacija civilnog društva Milan Antonijević, Sonja Biserko, Dušan Janjić.

Omladinski odbor za obrazovanje navodi da su poziv da govore na konferenciji dobila četiri ministra spoljnih poslova iz Srbije, Makedonije, BiH i Kosova, predstavnici Delegacija EU, ambasada i stručne javnosti.

Razgovaraće se o regionalnoj saradnji zemalja u regionu u procesu evropskih integracija, o tome da li je odnos Beograda i Prištine izazov ili mogućnost za napredak, o deset godina makedonske kandidature za članstvo u EU, kao i o tome da li je BiH spremna da nastavi put ka Evropi.

Konferencija je, kako se navodi, završetak trogodišnjeg programa Omladinskih ambasadora pomirenja tokom kojeg je šest generacija učesnika i učesnica iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Kosova dobilo priliku da diskutuje na teme suočavanja sa prošlošću i prevazilaženja konflikta, sa posebnim osvrtom na evropske integracije.

Ideja programa je da podstakne multi-perspektivni pristup diskusijama o temama koje su od suštinske važnosti za sve zemlje zapadnog Balkana.

"Smatramo da je razmena iskustava medju mladim ljudima poreklom iz regiona, od kojih se svaka nalazi u različitoj fazi tranzicije, od koristi za radjanje novih ideja i prevazilaženje sukoba iz prošlosti i verujemo da jedino na ovaj način moguće doći do mirnog rešavanja sukoba i zajedničkog evropskog napretka", navodi ta organizacija.

Izvor: Blic

Citat
Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Hašim Tači potvrdio je svoj dolazak u Beograd na konferenciju o evropskim integracijama zapadnog Balkana, koja će se održati od 23. do 25. aprila, saopštio je organizator skupa Omladinski odbor za obrazovanje.

Primetio sam da se duet vukčević vekarić priključio patriotkom horu koji peva da će uhapsiti tačija samo ako kroči nogom u Srbiju. A onda sam otišao na sajt organizatora i video da između ostalog baš sud za ratne zločine lovari ovu nvo. I ne samo taj sud već i mnogi drugi.

http://ooo.org.rs/

http://ooo.org.rs/donatori-sponzori-i-prijatelji/

Sajt i prijatelji donatori.

http://forum.burek.com/kosovo-i-metohija-sve-ili-nista-reagovanja-u-svetu-vase-misljenje-2-t371127.9630.html#quickreply

Još malo paranoje Smile

Pisao sam o ovom. Lepo se vidi da je srpski domaćin beširi promenio ime organizacije. Prerastao je u institut koji fabrikuje kadrove. A kakvi su mu kadrovi i ko donira njega, lepu anitu mitići sa kojom sarađuje i ostale...Pa to se da videti čak i na famoznom protestu ovih pravednika na kom su gostovali arbanasi. Da se ne zaboravi, na protestu su viđeni i službenici američke ambasade koji su van svog radnog vremena došli da podrže protest ljudi kojimka su važnije nelegalno srušene straćare od mrtvog čoveka.

paranoja koja prerasta u ludilo

Šta ovde nije tačno Smile

Slažem se, vidim da si izludeo jer argimenata nemaš. Ostaje ti samo penušanje i pljuvanje kao najniži vid ophođenja.  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Nov 2016, 01:46:10

Slažem se, vidim da si izludeo jer argimenata nemaš. Ostaje ti samo penušanje i pljuvanje kao najniži vid ophođenja.  Smile Smile Smile

sta nije tacno?
ti nisi tacan.
na opsednuto trabunjanje se ne daju kontraargumenti.

nrocito to sranje sa mrtvim covekom. sramno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Nov 2016, 01:46:10

sta nije tacno?
ti nisi tacan.
na opsednuto trabunjanje se ne daju kontraargumenti.

nrocito to sranje sa mrtvim covekom. sramno

Kontraargumenti se ne daju kada ih se nema.

Kao što već napisah, patkovgrađani su čuvari istine i nema druge istine osim njihove. Ako se pojave činjenice...pa jao si ga njima. Smile

Ovo se naravno ne odnosi na tebe.

Piši malo o sramoti, ti koji smrt čoveka stavljaš u taj kontekst. E to je ispod svakog nivoa.

Ispravka

Pokazao si samo samo visoki stepen kulture i racionalnog razmišlanja. Čak i više od toga, empatiju prema nedužnoj žrtvi. Razumem zašto ne sme da se spominje na protestu a razumjeju i ostali.

Čestitam i molim te da nastaviš.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2016, 01:59:15 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Ericsson jeste
nije
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Nov 2016, 01:56:11
  Kao što već napisah, patkovgrađani su čuvari istine i nema druge istine osim njihove. Ako se pojave činjenice...pa jao si ga njima. Smile
da, ako vucic i ostali saopste istinu o tome ko je rusio savamalu imacemo mogucnost da vidimo kako izgleda kad se pojave cinjenice.
kapiras?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Ericsson jeste
da
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
da, ako vucic i ostali saopste istinu o tome ko je rusio savamalu imacemo mogucnost da vidimo kako izgleda kad se pojave cinjenice.
kapiras?

Kapiram da ni pod tačko razno ne sme da se spomene mrtav čovek koji je za list danas umro pprirodnom smrću. I to vezan, sa modricama u bolnici. Više je nego jasno da će se to zataškati.

Ja to ni ne očekujem ni od tebe ni od lepe anite, beširija ili bilo kog drugog organizatora ovog šibicarenja. Ti si se izjjasnio, za tebe je to "nrocito to sranje sa mrtvim covekom". I još mi pored svega što si u nedostatku argumenata napljuvao na moj račun namećeš osećaj krivice.

Prosto je milina kako predstavnici nvo koji su orgtanizatori ove šarade sarađauju sa delovima državnog aparate države protiv koje se šatro bune. Lepo se sve vidi na njihovim sajtovima čije sam linkove okačio. Dobro je to, ljudi trebada vide bar deo ono9ga što rade ovi mladi od tri banke pa naviše. Onaj ko želi neka se sam uveri  Smile

Nastavi samo i ustručavaj se i dalje od bilo kakvog pomena žrtve.

« Poslednja izmena: 03. Nov 2016, 06:34:47 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Nov 2016, 06:16:20
  Kapiram da ni pod tačko razno ne sme da se spomene mrtav čovek koji je za list danas umro pprirodnom smrću. I to vezan, sa modricama u bolnici. Više je nego jasno da će se to zataškati.
ti verovatno mislis da su novinari danasa ubili cuvara.  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ako se pojave činjenice...pa jao si ga njima. Smile

Činjenica je da su neki random likovi rušili objekte koje ni po kom pravu ONI nisu smeli da ruše

Činjenica je da je Vučić rekao da je neko iz vrha gradske vlasti naredio tim tipovima da ruše

Činjenica je da je rekao da će Mali biti smenjen

To bi bilo to

A sva ova priča pa patkovgradjani pa protest,pa peder,pa lezbejka pa hipster,pa špijun pa ambasada su samo golo zamajavanje i skretanje priče sa ove tri glavne stvari.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.