Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nezapamćeno divljaštvo: Vandali ubili mladog labuda u Novom Sadu  (Pročitano 14633 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Gledala sam kako kolju svinjce i kokoske... nije to toliko strasno. Guda, pa guda... ode na nebo u tri poteza...

Ali mi je i dalje zao ovog labudica...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia zvrr
Kad bi odnos prema životinjama bila jedina kategorija u kojoj čovjek ispoljava svoju licemjernost, to bi bilo fanstastično.

Nešto ne mislim da bih postao bolja osoba samim činom prestanka konzumiranja životinjskih produkata.

Gledala sam kako kolju svinjce i kokoske... nije to toliko strasno. Guda, pa guda... ode na nebo u tri poteza...

Više volim kad guda ode na trpezu. Smile

« Poslednja izmena: 11. Jul 2012, 15:52:27 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Taj odnos prema razlicitim kategorijama zivotinja je nesto sto je deo evolucije... onog trenutka kada je covek pripitomio prvog psa i konja, doslo je do podele na "one za jelo" i "one za gledanje" Smiley

Sad... meni je malo tupavo da se na tome dokazuje neko licemerje... posebno sto se u prethodnih 10.000 godina niko nije preterano potresao zbog toga...

E, sad... ili smo dospeli u evolucijski corskokak... ili smo dospeli u evolucijski corsokak i neki ljudi su prosto besposleni, pa izmisljaju razne "sokantne" dokaze...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia zvrr
Više sam mislio na ono što je Skiner (čini mi se da je on) rekao kako se ne bi povela tema da je na mjestu labuda bila svraka recimo. Ja svakako ne vidim ništa loše u tome što su neke životinje prste-da-poližeš ukusne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Ma, ovo sam se dovezala na ono..."A sto se ne bunite kada kokoske nose jaja ili guda zavrsi na tanjiru!!!"

Ja iskreno mrzim pitice, ali mi je zao i proklete svrake... ali sta ja mogu kada npr. moja macka nahvata vrabca... da obesim macku?
« Poslednja izmena: 11. Jul 2012, 16:03:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Citat
Ja iskreno mrzim pitice, ali mi je zao i proklete svrake... ali sta ja mogu kada npr. moja macka nahvata vrabca... da obesim macku?

Prirodna selekcija.

Citat
Taj odnos prema razlicitim kategorijama zivotinja je nesto sto je deo evolucije... onog trenutka kada je covek pripitomio prvog psa i konja, doslo je do podele na "one za jelo" i "one za gledanje"

Onda taj odnos nije ljubav prema zivotinjama, iza koje se gomila ljudi danas krije. Stav "Ja volim samo graciozne i krznene slatke zivotinje, a ostale su mi gadne. Ubijte ih vatrom da ne moram da ih gledam." nije bas prozivotinjski. I Hitler je selektivno voleo ljude...

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
 Šta je prirodna selekcija? Da ti kao prirodno rodjeni vegan, crevima i digestivnim sistemom istim kao kod biljojeda životinja, bez trunke predatorkog instinkta, kandži i oštrih zuba, čekaš da za tebe kolju i mrcvare, odeš u prodavnicu i kupiš te produkte... a onda To nazivaš "prirodna selekcija" Smile?

Svi ste vi sebični u srži jer iako znate šta se radi ne prestajete sa proždiranjem mesa, mleka i jaja.

Nije tačno da se ne može bez toga. Mi smo jednostavno isuviše licemerni i grozni da bi bilo šta učinili za druge, pogotovo za one potpuno bespomoćne.
Majke će i dalje da tove bebe kravljim umesto svojim mlekom.
Očevi će i dalje kupovati deci hamburgere.
Roditelji će ih i dalje stavljati pored tv-a samo da kupe mir za sebe.
Pojedini će zalivati bašte dok će neko tog istog dana zbog toga imati isključenje vode.
Ubibože dosadne i nedojebane majke će nastaviti da kljucaju mozak sopstvenom porodu urlajući na isti ljudima ispod prozora.

I na kraju ono najbizarnije:
Većina ljudi sebe će nastaviti da smatra ljubiteljima životinja dok iste tamane u tanjirima.

Definitivno smo najogavnija vrsta na planeti.
  ...

Ima toliko toga odvratnog što čini ljudski rod da mi zaista zaslužujemo pakao. Svi od reda.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Citat

Prirodna selekcija.

Citat
Taj odnos prema razlicitim kategorijama zivotinja je nesto sto je deo evolucije... onog trenutka kada je covek pripitomio prvog psa i konja, doslo je do podele na "one za jelo" i "one za gledanje"

Onda taj odnos nije ljubav prema zivotinjama, iza koje se gomila ljudi danas krije. Stav "Ja volim samo graciozne i krznene slatke zivotinje, a ostale su mi gadne. Ubijte ih vatrom da ne moram da ih gledam." nije bas prozivotinjski. I Hitler je selektivno voleo ljude...

A sto mora da bude ljubav? Prostoji ravnodusnost jednih prema drugima... a i tesko bi se postigao konsenzus medju ljudima koju tacno kategoriju istrebiti Smiley

Citat
Šta je prirodna selekcija? Da ti kao prirodno rodjeni vegan, crevima i digestivnim sistemom istim kao kod biljojeda životinja, bez trunke predatorkog instinkta, kandži i oštrih zuba, čekaš da za tebe kolju i mrcvare, odeš u prodavnicu i kupiš te produkte... a onda To nazivaš "prirodna selekcija" ?

Covek je napisao da je prirodna selekcija kada macka pojede vrabca... ja ne znam gde si ti video te ocnjake i ostalo... I da... po Darvinu, to jeste prirodna selekcija...

« Poslednja izmena: 11. Jul 2012, 20:34:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Citat
Svi ste vi sebični u srži jer iako znate šta se radi ne prestajete sa proždiranjem mesa, mleka i jaja.
E sad bas, i ti ode u ono vegansko "Svi koji nisu sa nama su protiv nas".  Smile

Odnos sa zivotinjama nema veze sa time da li jedes meso(ili bilo koji proizbvod od zivotinja) ili ne jedes vec samo do toga kako se ponasas prema istima. Mrtvo meso je mrtvo meso, tu nema nikakvog odnosa. Postoji jasna podela izmedju zivotinja koje se gaje za ishranu i zivotinja za domacinstvo i neko cuvanje.Taj deo je nesto zbog cega smo i evolutivno preziveli jer je covek od samog pocetka gledao na lov i robolov kao na nesto cime moze da se prehrani.

Iako se bez mesa moze, veliko je pitanje koliko je zdravo izbaciti ga iz ishrane. Drugarica je postala vegan i za nekoliko meseci zaglavila zbog problema u bolnici. Drugareve komsije su vegani i imaju dete. Dovoljno je reci da je ono malo zakrzljalo u razvoju. Tako da, i dalje cu biti neko ko smatra da nema nista lose u socnom pilecem bataku na njegovom tanjiru jer je moja evolutivna uloga dosla do toga da mogu da se postavim iznad zivotinja koje sluze za ishranu. Kada dodju vanzemaljci i postave se iznad mene onda cu mozda ja biti na tanjiru ali dok do toga ne dodje jos uvek sam iznad pileta i svinje u svakom pogledu. Smile

Ne odobravam nasilje prema istima i mislim da ove iz uvodnog teksta treba istuci makar po turu batinom jer vaspitanja i neke kulture nemaju ali to ne znaci da cu prestati da jedem meso zbog toga. Jedno je ne odobravati nasilje a sasvim drugo nekome nametati da odobrava sve ovo jer jede meso zivotinja i po defaultu ih ne voli. Zamena teza i nista dalje od toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Vratiti se u proslosti i umlatiti onu budalu koja je pripitomila psa...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.