Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:31:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevinost  (Pročitano 31206 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Radulac je upravu donekle..sve to ima veze..
Ako si labilan po tom pitanju..tj zavisi kakva si osoba,licnost.Ali ne mora da bude pravilo,da poludis ako ne karas nesto pre 20  Smile
Citat
I opet govorim da to u nekim godinama nije strasno uopste, kao na primer 20 godina...Jbt, pa klinac si i dalje sa 20 godina,
Smile
Opet ista prica,neko odraste sa 16
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile axaxaxa, pa nisam rekao da poludiš ako ne karaš pre 20, već da ako nešto ne preduzmeš, tih 20 će vrlo brzo postati 25 pa 30 , a tebi će biti sve gore i sve teže da to uradiš...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ma opet razmisljam isto..Ima riba koje prodaju ljubav,pa se vratis u normalu za sekundu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ali opet nije to baš to... drugo je kad ti "sopstvenim snagama" odvojiš devojčicu, jer onda ćeš svaki sledeći put biti manje istraumiran dok ti to ne postane sasvim normalno... ovako, ako plati za to, jedino će izgubiti traumu od samog seksa...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
ali opet nije to baš to... drugo je kad ti "sopstvenim snagama" odvojiš devojčicu, jer onda ćeš svaki sledeći put biti manje istraumiran dok ti to ne postane sasvim normalno... ovako, ako plati za to, jedino će izgubiti traumu od samog seksa...
E ovde si sasvim upravu .
Mada kako mozes da budes iskompleksiran od zena..Kapairam da ti budes po prirodi stidljiv..Ali da se plasis to vec nije mnogo "muski"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
veruj mi... mogao bih da okačim imena tih likva, ali naravno, neću... to je kada ona početna frka vremenom preraste u agoniju...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

ne zajebavaj, znam par likova koji su ostali nevini do dvadest i neke i ne zna se koji je nenormalniji i uvrnutiji !
činjenica je da nisi normalan ako to ne uradiš u nekim granicama proseka i da će se to debelo odraziti na tvoju psihu i samopouzdanje, a situacija će vremenom postajati sve gora, jer ćeš biti sve stariji. Znam bar trojicu, i kažem, svi su idioti !

Mali, ako misliš da ne postaneš iskompleksirani ludak, nalazi nešto pod hitno ! Ako si toliko fin da nećeš plaćenu ribu, onda nađi bilo kakvu "besplatnu". Dakle, kreći sad i spopadaj sve živo ! Ako si u Bosni, u obzir dolaze i ovce, dakle ne biraj. Ako se već nisi snašao sa 16-17 da to odradiš kao čovek, onda odradi kako bilo.

Nase maliciozno drustvo, u kojem najcesce plivaju ribe poput autora gornjeg posta, je i kreiralo besmislene "drustveno prihvatljive" norme za sve ono sto drustvo po prirodi stvari nije nadlezno da limitira.

Ako ne stupis u seksusalne odnose do 16-17... nisi normalan... postaces "iskompleksirani ludak"...
Ako se ne udas do tridesete... nesto ti fali, niko te nece, usedelica...
Ako vaga predje 80kg... prestajes da budes privlacan za suprotan pol...
...

Kod ljudi treba da se probudi svest da ne postaju iskompleksirani zbog toga sto su sa 20 godina nevini, ili sa 30 samci... vec zato sto im drustvo namece besmislene 'prihvatljive' okvire koje ne mogu svi da ispune upravo zato sto su razliciti... razlicitih socijalnih prilika, preferencija, vremenskih mogucnosti, stilova zivota... a pojedinci koji u ime drustva istupaju i daju predvidjanja da ce se klinac '91 god. pretvoriti u 'iskompleksiranog ludaka' ako uskoro nesto ne kresne, samo pogorsavaju situaciju.

Ja licno mislim da su godine autora teme, adolescentske godine, zdravo doba za sticanje iskustava na seksualnom planu... sto ne znaci da godine koje mu dolaze u susret nisu...
30. godina zivota je sjajno vreme da se pocne sa brakom i porodicom... ali sta fali trideset petoj?
Ne funkcionisemo svi isto, i upravo iz tog razloga je potpuno besmisleno betonirati nas u okove drustvenih limita, iz kojih ako se, ne daj Boze, izdvojimo, postajemo 'nenormalni' talog za ismejavanje.

Sto se samog 'problema' tice, svi muskarci bez seksualnog iskustva ga imaju... ja sam se verovatno sa 15, slusajuci 'lovacke price' drugara iz gimnazije, pitao sta sam Bogu zgresio pa sam jedini bez iskustva... isto sam se pitao i sa 16 i sa 17... onda je doslo ono sto ti je vec x clanova foruma napisalo - "stvari su krenule svojim tokom.."
Sta to znaci?
Socijalizacija. Da l' je u pitanju skola, faks, kafic, park, biblioteka, kuglana, seminar... prilika za upoznavanje dopadljivih osoba suprotnog pola je mnogo, a odatle sve krece... i ljubavne veze, i seks. Devojke u tvojim godinama nisu nista manje za interesovane za intimne odnose od decaka, i samo je pitanje vremena kad ce ta tema docekati overground u vezi. Na kraju krajeva, ne mora to da bude ni veza. Posto si iskljucio profesionalne usluge, i one time thing je pretpostavljam ok, ali kao sto vidis kljuc i kod toga jeste odlazak i upoznavanje ljudi. Ako zelis negde da stignes sa svojom situacijom, najbolje od toga da krenes.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 15:44:27 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Sensation
Pozdravljam i slazhem se sa tekstom koji je napisao @dare_
Ni sam ne bih bolje napisao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
određuje društvo i određuju nagoni...

Ovo je samo po sebi toliko besmisleno i isprazno da ne vredi dalje raspravljati. Slusati drustvo koje je po svakoj osnovi potpuno nemoralno i nenormalno, ljude koji su u globalu kao drustvo, kao zajednica, kao bica potpuno prsli i zagazili u potpuno pogresne vrednosti, (ne pricam o seksu, nego inace, na globalnom nivou) i postupati po njihovim izopacenim normama tamo gde samo nase zelje i nagoni treba da nas vode je...ja ne znam uopste kako to da nazovem Smile Jos kad uzmes u ozbir da vecina ljudi ni sami ne znaju sta zele i sta hoce, i sta je zapravo ispravno, vec isto tako slusaju tu drugu veliku masu ljudi i celokupnog drustva koje namece svoje ''norme''...A ni oni ne znaju sta je ispravno, i tako u krug, slep vodi slepca.

Uostalom, ta dva kriterijuma su prilicno sukobljeni, ozbirom da nasi nagoni i zelje nisu uvek u skladu sa drustvenim normama.

« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 15:39:25 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Nase maliciozno drustvo, u kojem najcesce plivaju ribe poput autora gornjeg posta, je i kreiralo besmislene "drustveno prihvatljive" norme za sve ono sto drustvo po prirodi stvari nije nadlezno da limitira.

Ako ne stupis u seksusalne odnose do 16-17... nisi normalan... postaces "iskompleksirani ludak"...
Ako se ne udas do tridesete... nesto ti fali, niko te nece, usedelica...
Ako vaga predje 80kg... prestajes da budes privlacan za suprotan pol...
...

Da ne apostrofiram sve. Reko si bas ono sto i ja mislim!  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:31:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.